ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η Νίκη Βόλου πάτησε κορυφή κερδίζοντας με 8-0 την Στυλίδα

η-νίκη-βόλου-πάτησε-κορυφή-κερδίζοντα-650452

Ονειρεμένη Κυριακή ήταν η χθεσινή για την Νίκη Βόλου, η οποία όχι μόνο κέρδισε άνετα την ομάδα της Στυλίδας με 8-0 αλλά είδε και τον Ολυμπιακό Βόλου να ηττάται την ίδια ώρα στην Καλαμπάκα και έτσι βρίσκεται και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, με τρεις βαθμούς διαφορά από τον συμπολίτη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Πλέον οι κυανόλευκοι και μετά την 15η αγωνιστική, θα υποδεχθούν την Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Πιερικό, για την εξ’ αναβολής 13η αγωνιστική, ενώ την Κυριακή υποδέχονται τον ΑΟ Σελλάνων. Το χθεσινό παιχνίδι παρακολούθησε και ο επιθετικός Λάζαρος Μαντζίρης, που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα.

Ο αγώνας

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Στυλίδας. Οι γηπεδούχοι με το πόδι στο γκάζι από την αρχή άνοιξαν το σκορ στο 4ο λεπτό, όταν ο Μετούσι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Ιορδανίδη να μην λέει όχι για να σκοράρει εύκολα από τη μικρή περιοχή για το 1-0.

Ο Κέρι έδωσε την κάθετη πάσα στον Βουκομάνοβιτς, αλλά αυτός δεν μπόρεσε να πετύχει το 2-0 απέναντι από τον Σκιαθίτη, με τον Ιορδανίδη δύο λεπτά μετά να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο σε νέα χαμένη ευκαιρία. Το… κακό τρίτωσε στο 15’ με τον Φάμπιο να κάνει όμορφη κίνηση από τα αριστερά, βγάζοντας την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Βοκομάνοβιτς δεν πρόφτασε για να την στείλει στα δίχτυα.

Το 2-0 ήρθε τελικά στο 19’ με τον Ιορδανίδη να σερβίρει για τον Φάμπιο, ο οποίος ερχόμενος από τα αριστερά έκανε το πλασέ χωρίς να χασομερήσει, βρίσκοντας δίχτυα.

Ο Ιορδανίδης δεν μπόρεσε να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα μετά από ένα λεπτό, όταν με διπλή προσπάθεια απέναντι από τον Σκιαθίτη προσπάθησε με το μυτάκι, αλλά ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων, έπεσε στη δεξιά γωνία και έσωσε την εστία του.

Μετά από σχεδόν ένα «νεκρό» δεκάλεπτο, η Νίκη πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 33’, με τον Κέρι να εκτελεί φάουλ από τα δεξιά της περιοχής και με το αριστερό, με την μπάλα να αναπαύεται στο αριστερό «γάμα» για το 3-0.

Με το νερό να έχει μπει πλέον στο αυλάκι, ο Ιορδανίδης βρήκε και πάλι δίχτυα στο 36’, σε μια φάση που ξεκίνησε από τον Βουκομάνοβιτς, που γύρισε την μπάλα για τον Φάμπιο και αυτός για τον σκόρερ, ο οποίος δεν αρνήθηκε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και 4ο της ομάδας του, για το 4-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου, καθώς στο 42’ και μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου, ο Βουκομάνοβιτς διεκδίκησε την κεφαλιά αλλά μετά από κόντρα σε πλάτη αμυνόμενου, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, καταλήγοντας σε κόρνερ.

Στο ίδιο τέμπο

Η Νίκη Βόλου χωρίς να τραβήξει το πόδι από το γκάζι, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο β’ μέρος. Με γκολ στο 4ο λεπτό και πάλι, όπως και στην εκκίνηση του α’ η Νίκη πέτυχε το 5-0 με τον Κέρι, ο οποίος με βολίδα εκτός περιοχής και από τον άξονα περίπου, έστειλε τον Σκιαθίτη στο δεξί του «γάμα» αλλά χωρίς επιτυχία, με την μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα.

Ο Κέρι «χτύπησε» εκ νέου στο 53’, σημειώνοντας χατ-τρικ και το δεύτερο του τέρμα με εκτέλεση φάουλ, όταν από δύσκολη θέση και από τα δεξιά, έστειλε τον νεαρό τερματοφύλακα να μαζέψει και πάλι την μπάλα από τα δίχτυα του, για το 6-0.

Η Νίκη κέρδισε πέναλτι στο 62’ με τον νεοεισελθόντα Ντινιωτάκη να ανατρέπεται από τον Σκιαθίτη, με τον 19χρονο τερματοφύλακα να μην μπορεί να συνεχίσει λόγω τραυματισμού και κάταγμα στο διάφραγμα για να αντικατασταθεί καταχειροκροτούμενος από την κερκίδα της Νίκης από τον Μήτσου. Το πέναλτι εκτελέστηκε μετά από έξι λεπτά από τον Βουκομάνοβιτς, που πλάσαρε εύστοχα στα αριστερά του Μήτσου για το 7-0.

Η Νίκη έδειξε να κατεβάζει ταχύτητα στη συνέχεια, χάνοντας όμως ευκαιρίες, όπως αυτή του Κέρι στο 90’ που είδε τον Μήτσου να αποκρούει, αλλά λίγο αργότερα ο Καντούτσης που βρέθηκε στα αριστερά της επίθεσης από γέμισμα του Κέρι, γύρισε την μπάλα για τον Παπαδήμα, ο οποίος αν και αμυντικός λειτούργησε σαν επιθετικός κλάσης και με γυριστό σουτ πέτυχε το 8-0 από κοντινή απόσταση.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ 8-0

Πανθεσσαλικό Στάδιο – 15η Αγωνιστική

Σκόρερ: (4’, 36’ Ιορδανίδης, 19’ Φάμπιο, 33’, 49’, 53’ Κέρι, 68’ πεν. Βουκομάνοβιτς, 92’ Παπαδήμας)

Διαιτητής: Σουλίδης (Κοζάνης)

Βοηθοί: Βογδόπουλος, Πραχάλης (Κοζάνης)

Κίτρινες: Μάγιος, Ξεζώνοτος, Τσεμπερίδης (στον πάγκο)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης (68’ Κ. Παπαδόπουλος), Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλος, Παπαδήμας, Καντούτσης, Ρόβας (60’ Αναστασίου), Μέτσε, Ιορδανίδης (78’ Βουρδάκης), Κέρι, Φάμπιο Ταβάρες (60’ Ντινιωτάκης), Βουκομάνοβιτς.

ΑΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ: Σκιαθίτης (68’ λ.τρ. Μήτσου), Κολντρέου, Καββαδίας, Τέγος, Μάγιος, Κουφιώτης, Μπουσάι, Καμίδης (84’ Μαραμής), Λιανός, Ξεζώνοτος (76’ Παπαϊωάννου), Χαλαστάνης.

ΓΕθνική – 4ος Ομιλος

Αποτελέσματα (15η)

ΑΟ Σελλάνων-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-1

(54’ Τσιρογιάννης-88’ Κραγιόπουλος)

Νίκη Βόλου-ΑΟ Στυλίδας 8-0

(5’, 36’ Ιορδανίδης, 19’ Φάμπιο, 33’, 48’, 53’ Κέρι, 62’ πέν. Βουκομάνοβιτς, 90’ Παπαδήμας)

ΓΣ Αλμυρού-Φωκικός 0-0

Απόλλων Μακρυχωρίου-Θησέας Αγριάς 1-2

(47’ Τσιμπούκας-35’ Δημητριάδης, 84’ Γιαουπλάρι)

Αστέρας Ιτέας-Πιερικός 2-1

(71’ Σεΐχι, 73’ Αλεξίου-58’ Ναρίνογλου)

ΑΣ Μετέωρα-Ολυμπιακός Βόλου 2-0

(38’, 75’ Σκόνδρας)

Οικονόμος Τσαριτσάνης-Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0 ά.α.

Επόμενη (13η εξ’ αναβολής)

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου – 3μ.μ.

ΑΟ Σελλάνων-Φωκικός

ΑΟ Στυλίδας-Θησέας Αγριάς

Νίκη Βόλου-Πιερικός

ΓΣ Αλμυρού-Ολυμπιακός Βόλου

Απόλλων Μακρυχωρίου-ΑΣ Μετέωρα

Αστέρας Ιτέας-Οικονόμος Τσαριτσάνης

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0α.α.

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Γκολ Β.

1. Νίκη Βόλου 42-4 38

2. Ολυμπιακός Βόλου 39-9 35

3. ΑΣ Μετέωρα 21-10 24

4. ΓΣ Αλμυρού 16-10 23

5. Αστέρας Ιτέας 18-13 22

6. Θησέας Αγριάς 14-19 20

7. Α.Ο. Σελλάνων 17-15 19

8. Απόλλων Μακρυχωρίου 14-18 17

9. Πιερικός 18-19 16

10. Οικονόμος 16-22 16

11. ΑΟ Στυλίδας 13-35 14

12. Φωκικός 8-19 12

13. Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 13-23 11

14. Αναγέννηση Καρδίτσας – –

  • Η Αναγέννηση Καρδίτσας αποχώρησε από το πρωτάθλημα
  • Εκκρεμεί ο αγώνας ΑΣ Μετέωρα-Αστέρας Ιτέας της 14ης αγωνιστικής που έχει ορισθεί για τις 30 Ιανουαρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου