ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρασε προσωρινά ο κίνδυνος

πέρασε-προσωρινά-ο-κίνδυνος-435604

Ο Στράτος Γιδόπουλος, που για ακόμα μια φορά βρίσκεται σε… «περίοδο αποχώρησης» ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τη λύση, τακτοποίησε τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και έτσι η ομάδα μπορεί να συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της FootballLeague 2. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου παρέστη μάλιστα και εκπροσώπησε την ομάδα και στην τακτική συνέλευση της κατηγορίας που έγινε χθες στην Αθήνα.  
 
Η Νίκη μετά τις χθεσινές κινήσεις του Στράτου Γιδόπουλου, που τακτοποίησε τις οικονομικές υποχρεώσεις για να οριστεί το παιχνίδι με το Ναυπακτιακό που θα γίνει την Κυριακή στο Παντελής Μαγουλάς, πήρε ουσιαστικά παράταση δυο ακόμα εβδομάδων. Αυτό προκύπτει από πληροφορίες, καθώς έχει δικαίωμα να αγωνιστεί κανονικά στην 27η αγωνιστική και στην 28η, αλλά για να συνεχίσει στην 29η θα πρέπει να τακτοποιηθούν κι άλλες δόσεις ρυθμίσεων.
Ο Στράτος Γιδόπουλος φαίνεται πώς… μαλάκωσε μετά και την ανακοίνωση των Blue Angels και την στήριξη των οργανωμένων προς το πρόσωπο του και αποφάσισε για άλλη μια φορά να κάνει πίσω και να μην αφήσει την ομάδα αβοήθητη. Το γενικότερο κλίμα που επικρατούσε ήταν βέβαια ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα βρισκόταν η λύση, ωστόσο η χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ η αλήθεια είναι ότι είχε σκορπίσει ανησυχία. Τελικά οι φόβοι ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν…
Ο έμπειρος παράγοντας αναμένεται να βρεθεί κανονικά την Κυριακή στην «κλούβα» και να παρακολουθήσει την κρίσιμη αναμέτρηση με το Ναυπακτιακό, ωστόσο ο προβληματισμός για την γενικότερη στάση του δεν έχει εκλείψει. Οικονομικές εκκρεμότητες πάντως υπάρχουν και προς τους παίκτες της κυανόλευκης ομάδας, που περιμένουν να έρθει ο Γιδόπουλος στο Βόλο για να τον ρωτήσουν την τελική απόφαση του και πότε θα τακτοποιηθούν οι οφειλές.
 
Εμμένει στην παραίτηση του ο Ιωαννίδης
Παρά την θετική χθεσινή εξέλιξη ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ιωαννίδης, εμμένει στην παραίτηση του… Και αυτό γιατί τον έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα ο τρόπος που χειρίζεται τα θέματα της ΠΑΕ ο Στράτος Γιδόπουλος και ότι δεν τον ενημερώνει για τις κινήσεις του. Ο Δημήτρης Ιωαννίδης είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που έχουν βοηθήσει και έχουν στηρίξει οικονομικά φέτος την προσπάθεια και είναι φυσικό να θεωρεί ότι παραγκωνίζεται όταν ο Γιδόπουλος δεν τον ενημερώνει για τις εξελίξεις. Πάντως ο Βολιώτης παράγοντας, δηλώνει ότι έστω και εξωδιοικητικά αν η ομάδα τον χρειαστεί σε οτιδήποτε που μπορεί να προσφέρει, θα το κάνει. Παρουσιάζεται όμως ενοχλημένος από την στάση του μεγαλομετόχου.    
 
Χωρίς Καλαμιώτη και Τσάγγαρη
Εν τω μεταξύ χθες συνεχίστηκε κανονικά η προετοιμασία των κυανολεύκων για το παιχνίδι με το Ναυπακτιακό υπό τις οδηγίες του Βέλικο Ντόβενταν. Οι παίκτες δηλώνουν αισιόδοξοι ότι αν καταφέρουν να πάρουν το αποτέλεσμα της νίκης στο ματς της Κυριακής και πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση, θα έχουν την ψυχολογία για να παλέψουν και για το διπλό στην Φιλιππιάδα, έτσι ώστε σε συνδυασμό και με τα δυο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν να κάνουν το τέσσερα στα τέσσερα και να βρεθούν στην τριάδα της κατάταξης του Βορείου Ομίλου της Football League 2.
Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς τους Καλαμιώτη και Τσάγγαρη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί οτι το τεχνικό τιμ δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης στις πολύτιμες υπηρεσίες του Παναγιώτη Πετρά, που θα εκτίσει στο παιχνίδι με το Ναυπακτιακό τη μια αγωνιστική ποινής για την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με το Μακεδονικό την περασμένη Τετάρτη.
 
Τετάρτη στην Φιλιππιάδα
Την Τετάρτη θα διεξαχθεί η 28η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Football League 2, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Η Νίκη θα κληθεί να παίξει μεσοβδόμαδα στην Φιλιππιάδα με τον Εθνικό κάτι που σημαίνει ότι λόγω του εργάσιμου της ημέρας δεν θα μπορέσουν να την ακολουθήσουν για να την στηρίξουν όλοι οι φίλαθλοι που θα ήθελαν. Σε περίπτωση πάντως που πάρει τη νίκη την Κυριακή η ομάδα είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει «εκστρατεία» των οργανωμένων στην Φιλιππιάδα. Το μοναδικό παιχνίδι από το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου που δεν θα διεξαχθεί Τετάρτη, αλλά Σάββατο θα είναι αυτό της Καλλονής με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στην Μυτιλήνη. 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου