ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για ένα ακόμη διπλό αύριο στη Λάρισα

για-ένα-ακόμη-διπλό-αύριο-στη-λάρισα-653683

Στην τελική ευθεία για ένα ακόμη δύσκολο ματς …αλλά και με πίστη για ένα ακόμη διπλό είναι ο πρωτοπόρος της Football League Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ που είναι αήττητος και θέλει με μια ακόμη νίκη αύριο στη Λάρισα να μεγαλώσει τη διαφορά στο ματς με τον δεύτερο Απόλλωνα, ενώ έκανε και πρώτη μεταγραφή με προοπτική μεγαλύτερης κατηγορίας αποκτώντας τον Π. Συμελίδη…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League με 31 βαθμούς έχοντας ματς λιγότερο και έχοντας τη διαφορά στο +8 από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας (23 β.) που έχει επίσης ματς λιγότερο και είναι μαζί με την Κέρκυρα, ενώ ο επόμενος της βαθμολογίας Πλατανιάς ακολουθεί με 22 βαθμούς και πιο πίσω είναι ο Εργοτέλης και η Καλαμαριά στους 17.

Έτσι αύριο με νίκη η ΠΑΕ Βόλος μπορεί να «κλειδώσει» τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα… Στο αυριανό εκτός έδρας ματς της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ εχει μια σημαντική απουσία που είναι ο κεντρικός αμυντικός Στέργιος Δημόπουλος αφού έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή από κάρτες στη Λάρισα, ενώ οι Ουνγιαλίδης και Καμπαγέρο έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με τον Αιγινιακό. Αύριο επίσης θα λείψει και ο τραυματίας Αλμπέρτος Ρούσσος με τον Χουάν Φεράντο να «αναζητεί» τον κεντρικό αμυντικά που θα είναι δίπλα στον Γκαλίτσιο…

Ο Λαρισαίος αμυντικός του Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ Αλέξανδρος Γκαλίτσιος που είναι από τους ποδοσφαιριστές που φέτος δεν έχει χάσει λεπτό ενώ έχει σημειώσει και δυο γκολ μιλώντας χθες στον «Spor fm 89,5» χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι από τα δύσκολα εκφράζοντας και την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του έχει σε κάθε ματς στόχο τη νίκη και μπορεί να καταφέρει να αυξήσει τη διάφορα… «Είναι δύσκολος αντίπαλος ο Απόλλωνας και δεν μας ξεγελά το ότι τον κερδίσαμε στο Κύπελλο που ήταν και νωρίς. Το ότι μπορούμε και φτάνουμε σε νίκες ακόμη κι αν βρεθούμε πίσω στο σκορ δεν είναι θέμα τύχης, αλλά δουλειάς και κυρίως ότι έχουμε δείξει ομάδα που θέλει σε κάθε ματς τη νίκη και προσπαθεί για αυτή ώς το τελευταίο σφύριγμα» ανέφερε ο Γκαλίτσιος που στάθηκε και στη βοήθεια που δέχεται η ομάδα και από τον κόσμο που σιγά – σιγά γίνεται περισσότερος…

Εκδρομή στη Λάρισα

Η Λέσχη Φίλων Βόλου διοργανώνει αύριο Σάββατο 19 Ιανουαρίου εκδρομή στη Λάρισα για τον αγώνα της ομάδας Βόλος ΝΠΣ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

«Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν δυναμικότερη παρουσία μας στο αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, ώστε να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία ακόμη επιτυχία που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Για την εκδρομή στη Λάρισα το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του εισιτηρίου του αγώνα).

Η αναχώρηση του πούλμαν θα γίνει στη 1.00 μ.μ. από το Δημαρχείο Βόλου.

Δηλώσεις συμμετοχής για την εκδρομή στη Λάρισα στο 6985083551 Γεώργιος Παπατριανταφύλλου».

Πάντως από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε απόφαση από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, σύμφωνα με την οποία «απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – Π.Α.Ε. Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΣ.

Υπέγραψε στην ΠΑΕ Βόλος ο Συμελίδης

Ο Παναγιώτης Συμελίδης θεωρείται παίκτης της ΠΑΕ Βόλος καθώς ήδη υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με προοπτική.

Παρ΄ ότι το συμβόλαιο του 26χρονου μεσοεπιθετικού με τον ΑΟ Τρίκαλα λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Βόλος αρχικά με ισχύ από τον Ιούλιο του 2019 αν και ο πρώτος σκόρερ των Τρικάλων (έχει σημειώσει 5 τέρματα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Football League) περιμένει τους διοικούντες να του δώσουν τώρα την ελευθέρας του, αλλιώς θα ενταχθεί το καλοκαίρι στην ομάδα του Χουάν Φεράντο!

Ετσι η πρώτη μεταγραφή του Βόλος ΝΠΣ στην παρούσα φάση είναι με προοπτική Σουπερλίγκα και είναι καθαρά στο χέρι των διοικούντων την ΠΑΕ Τρίκαλα αν ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με 167 συμμετοχές και 33 γκολ σε Β΄ και Γ΄ Εθνική ενταχτεί άμεσα στο ρόστερ της βολιώτικης ΠΑΕ.

Ο Παναγιώτης Συμελίδης που γεννήθηκε 3/11/1992 κατά το παρελθόν αγωνίστηκε σε Εθνικό Βατερού, Τηλυκράτη Λευκάδας, Ερμιονίδα, Αγροτικό Αστέρα, Απόλλων Σμύρνης και Απόλλων Πόντου. Αναλυτικά η καριέρα του:

2010-11: Βατερό Δ 25 6

2011-12:Τηλυκράτης Γ 21 2

2012-13: ΑΕ Ερμιονίδας Δ 25 8

2013-14:ΑΕ Ερμιονίδας Γ 27 10

2014-15:ΑΕ Ερμιονίδας Β 26 4

2015-16 (1):Απόλλων Β 12 1

2015-16 (2):Αγρ. Αστέρας Β 13 –

2016-17:Καλαμαριά Γ 26 8

2017-18:Καλαμαριά Β 31 4

2018-19:Τρίκαλα Β 11 5

Ακάθεκτος ο Μάντζης… σπάει ρεκόρ!

Σταθερά στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Football League βρίσκεται ο Βασίλης Μάντζης που στη δεύτερη χρονιά του στον Βόλο συνεχίζει να σκοράρει, κάνοντας ρεκόρ και συμβάλλοντος να είναι η ΠΑΕ Βόλος στην κορυφή.

Ο χαρισματικός επιθετικός κατάφερε πέρσι στη Γ΄ Εθνική να σπάσει το ατομικό του ρεκόρ σε γκολ φτάνοντας τα 16, ενώ τώρα έχει σπάσει και το ρεκόρ του σε γκολ Β΄ Εθνικής και συνεχίζει…

Ο Μάντζης έχει ήδη ξεπεράσει τον αριθμό τερμάτων που πέτυχε στην καλύτερή του σεζόν στη Β΄ με τον Κισσαμικό (8 σε 31 ματς πρωταθλήματος), έχοντας ήδη 9 σε 11 ματς με την ΠΑΕ Βόλος!

Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερ ης Football League έχουν ως εξής:

9 γκολ: Μάντζης (Βόλος ΝΠΣ)

6 γκολ: Τουράμ (Κέρκυρα)

Μιγκέλ (Πλατανιάς)

5 γκολ: Κουσκουνάς (Δόξα Δράμας 5 – ΑΟΧ/Κισσαμικός 0)

Ελευθεριάδης (Παναχαϊκή)

Συμελίδης (Τρίκαλα)

Περόνε (Ηρακλής)

4 γκολ: Ρίσκι (ΑΟΧ/Κισσαμικός)

Σάλβα Πέρεθ (Δόξα Δράμας)

Καραγκούνης (Πλατανιάς)

Λουκάο (Απόλλων Λάρισας)

3 γκολ: Λόπες Γκαρσία (Βόλος ΝΠΣ)

Γιαλούσης (Ηρόδοτος)

Μαρκολίνο (Απόλλων Λάρισας)

Χατζής (Απόλλων Λάρισας)

Ηλιόπουλος (Βόλος ΝΠΣ)

Μαρουκάκης (Αήττητος Σπάτων)

Παπαδόπουλος (Αιγινιακός)

Σιατραβάνης (Κέρκυρα)

Βλαχομήτρος (Σπάρτη)

Νίλι (Πλατανιάς)

Εφορντ (Εργοτέλης)

Αρναρέλλης (ΑΟΧ/Κισσαμικός)

Σουντουρά (Απόλλων Πόντου)

Ο Κατσικογιάννης στη Λάρισα

Στο αυριανό ματς της 13ης αγωνιστικής που ξεχωρίζει, αυτό του Απόλλωνα Λάρισας με τον Βόλος ΝΠΣ, διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης του Συνδέσμου Ηπείρου. Ο Κατσικογιάννης έχει 15 διαιτησίες στην Α΄, 48 στη Β΄ και 48 στη Γ΄ Εθνική ενώ φέτος ήταν στο ντέρμπι Νίκης – Ολυμπιακού.

Στο Παναχαϊκή – Πλατανιάς θα σφυρίξει ο Παναγιώτης Κουκουλάς του Συνδέσμου Λέσβου και στο Τρίκαλα – Ηρακλής ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας του Συνδέσμου Γρεβενών με 4ο τον Βολιώτη Δημήτρη Θεοχάρη. Ολα τα ματς ξεκινούν στις 15.00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στο οποίο έχει αρκετά ματς αύριο είναι:

Σάββατο (19/1)

ΑΟΧ-Κισσαμικός – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Απόλλων Λάρισας – Βόλος ΝΠΣ ΕΡΤ 3

Παναχαϊκή – Πλατανιάς

Εργοτέλης – Αήττητος Σπάτων

Κυριακή (20/1)

Αιγινιακός – Ηρόδοτος

Τρίκαλα – Ηρακλής

Απόλλων Πόντου – Δόξα Δράμας

Σπάρτη – Κέρκυρα

Οσον αφορά στην 14η προγραμματίστηκε για τις 26-27/1 και κάμερες (ΕΡΤ3) θα υπάρχουν στις αναμετρήσεις Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ- Ηρακλής (Σάββατο 26/1) και Αήττητος Σπάτων – Τρίκαλα.

*Εως το τέλος του α΄ γύρου η ΠΑΕ Βόλος έχει στην 15η αγωνιστική ένα ακόμη ματς στον Βόλο με τον Αήττητο Σπάτων Κυριακή (3/2), αλλά και το ματς στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό που θα γίνει Τετάρτη 30/1 και είναι εξ αναβολής από την 11η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Η 7η του πρωταθλήματος Νέων

Με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο (19-20/1) το πρωτάθλημα Νέων της Β’ Εθνικής.

Η διοργανώτρια ανακοίνωσε το αναλυτικά πρόγραμμα και στους δύο ομίλους και στο Β΄ Ομιλο η ομάδα Νέων της ΠΑΕ Βόλος που έχει ώς τώρα μια νίκη επί του Αιγινιακού και μια ισοπαλία στην Δράμα παίζει Σάββατο με τον πρωτοπόρο Ηρακλή.

Αναλυτικά τα ματς στον 2ο όμιλο:

Σάββατο (19/1)

12:00 Κέρκυρα – Αιγινιακός (Αθλητικό Κέντρο «Σφακιανάκης»)

15:00 Δόξα Δράμας – Απόλλων Πόντου (Γήπεδο Κουδουνιών)

15:00 Βόλος – Ηρακλής (ΕΑΚ Βόλου)

Κυριακή (20/1)

15:00 Α.Ε. Καραϊσκάκης – Απόλλων Λάρισας (Δημ. Γήπεδο Κωστακίων)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου