ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελικός πριν τον τελικό

τελικός-πριν-τον-τελικό-426462

Αντιμέτωπος με την ιστορία του τίθεται σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου που στις 6μ.μ. φιλοξενεί τον Ατρόμητο στη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι ερυθρόλευκοι καλούνται μπροστά στον κόσμο τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να ανατρέψουν το σε βάρος τους 2-1 του Περιστερίου. Εκτός αποστολής έμεινε ο Κώστας Καπετάνος.
Το πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας του μέχρι το επόμενο που πιστεύει πως θα είναι ο τελικός δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στον Ατρόμητο. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους και περιμένουν σήμερα το βροντερό παρών του βολιώτικου κοινού ώστε με τη βοήθεια τους να φθάσουν μέχρι και τον τελικό απέναντι σε ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ. Εκτός από την σημερινή αποστολή έμεινε τελικά ο Κώστας Καπετάνος με τον ερυθρόλευκο μέσο να αποτελεί σημαντική απώλεια στην μεσαία γραμμή των ερυθρόλευκων. Από εκεί και πέρα ετοιμοπόλεμοι είναι οι Μόνχε και Μαρτίν που ξεπέρασαν τα όποια προβλήματα. Ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα έστω και ένα γκολ προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκριση και αυτό χάρις στο πολύτιμο γκολ που σημείωσε ο Πάπα Σανκαρέ στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου αγώνα ανάμεσα στα δύο ομάδες. Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού και στην συνέχεια ο Μάκης Κατσαβάκης ανακοίνωσε την αποστολή των ερυθρόλευκων στην οποία και βρίσκονται οι: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Ντολεζάι, Τομάς, Σανκαρέ, Σέλεζι, Ζαραδούκας, Ψυχογιός, Μητρόπουλος, Αλβαρεζ, Ακόστα, Ρόκας, Mόνχε, Ουμπίντες, Μπερτόλντι, Μαρτίν, Μπρέσκα, Σολάκης, Ροντρίγκεζ και Nέμεθ.
Ο αντίπαλος
Από την μεριά του ο Ατρόμητος καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1 με τον προπονητή του Γιώργο Δώνη να έχει δώσει την εντολή στους παίκτες του να προσέχουν ιδιαίτερα τα νώτα τους και να ψάξουν το γκολ στις αντεπιθέσεις σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που θα ψάξει από το πρώτο λεπτό το γκολ. «Θα δώσουμε τα πάντα ώστε να γράψουμε με χρυσά γράμματα μια νέα σελίδα στην ιστορία του Ατρόμητου και να βρεθεί η ομάδα σε αυτόν τον τελικό. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια από την πλευρά μας. Και είμαι σίγουρος από αυτά που βλέπω στα μάτια των παικτών μου. Σήμερα παίζουν δύο ομάδες που προσπαθούν να δημιουργήσουν και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Σε ένα γεμάτο γήπεδο που είναι και η χαρά του ποδοσφαίρου πιστεύω ακράδαντα ότι θα υπάρξει και καλό θέαμα», τόνισε ο τεχνικός του Ατρομήτου. Εκτός από την αποστολή του Ατρομήτου έμειναν οι τραυματίες Μιχαηλίδης και Μπαζίνσκι. Στην αποστολή της ομάδας που συνοδεύει και ο δήμαρχος Περιστερίου βρίσκονται οι: Ιτάνζ, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Σαμπού, Δάρλας, Καραγκούνης, Καραλής, Τάτος, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Μπρίτο, Φαβάλι, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Αναστασάκος, Αθανασίου.
                                                            Τα εισιτήρια
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ λόγω της αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων για τον σημερινό ημιτελικό αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους της πως σήμερα εισιτήρια θα πωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ έως τις 14:00, ενώ μετά θα λειτουργούν τα εκδοτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από τις 15:00. Επίσης, η προπώληση συνεχίζεται από όλα τα σημεία όπως έχουν ανακοινωθεί στην ΠΑΕ.
Ανακοίνωση ΣΦΟΒ
Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να βρεθεί σήμερα στο Πανθεσσαλικό εξέδωσε χθες ο ΣΦΟΒ αναφέροντας: «Η μεγάλη μέρα έφθασε. Σήμερα στις 6:00μ.μ. η αγαπημένη μας ομάδα δίνει σημαντικό και ιστορικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο για πρόκριση στον Τελικό Ελλάδας, στις 30/4. Μία μέρα που μας δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να γράψουμε ιστορία και οι χιλιάδες φίλοι και οπαδοί της ομάδας να γίνουμε περήφανοι και χαρούμενοι. Καθήκον, υποχρέωση όλων των Βολιωτών και των κατοίκων της Μαγνησίας είναι να δώσουμε εντυπωσιακό και δυναμικό παρών στο Πανθεσσαλικό και να δείξουμε ανά την Ελλάδα ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η νέα μεγάλη δύναμη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με 20.000 οπαδούς στο πλευρό του. Από τα 17.500 εισιτήρια που εκδόθηκαν, μέχρι τις 5μ.μ. θα πρέπει να εξαντληθούνε και τα τελευταία. Ο ΣΦΟΒ και τα μέλη του τις τελευταίες μέρες με τα περίπτερα που έστησε στο κέντρο και τις επισκέψεις σε μαγαζιά και σε καφέ έστειλε το μήνυμα της συσπείρωσης και της μεγάλης πρόκρισης. Ενημερώνουμε τα μέλη μας και τους φίλους μας ότι ο ΣΦΟΒ θα ενεργοποιηθεί στην ανατολική κερκίδα (απέναντι από τη σκεπαστή) δημιουργώντας έτσι ένα νέο πυρήνα εκδηλώσεων και συνθημάτων. Όλοι μας λοιπόν στο Στάδιο, να χαρούμε ένα μεγάλο παιχνίδι, με προκλήσεις, συγκινήσεις και όλοι μας να πανηγυρίσουμε τη μεγάλη πρόκριση. Τέλος, καλούμε και όλους τους φίλους μας που είχανε πάρει 1.000 σημαίες από το παιχνίδι της Λάρισας, να τις πάρουνε μαζί τους για την δημιουργία όμορφης και πανηγυρικής ατμόσφαιρας».
 
Από Περιφερειακό η πορεία
Την διαδρομή Περιφερειακού – Φυτόκου – Αγίου Διονυσίου αναμένεται να ακολουθήσει η πορεία των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου προς το Πανθεσσαλικό. Τα μέτρα της Αστυνομίας θα είναι δρακόντεια και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτραπεί η πορεία μέσω της οδού Αναπαύσεως. Παράλληλα η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, ανακοινώνει πως απαγορεύεται από τις 4μ.μ. ως τις 10μ.μ. η κυκλοφορία στον Ανισόπεδο Κόμβο του Πανθεσσαλικού καθώς και στο τμήμα της οδού Σταδίου από την Κεντρική Πύλη μέχρι και τον ανισόπεδο κόμβο. Η προσέγγιση θα γίνεται από τον Κόμβο Φυτόκου και Μελισσατίκων. Τέλος η αποχώρηση όλων των φιλάθλων θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω της διαδρομής Σταδίου-Αγ΄. Διονυσίου – Φυτόκου – Περιφερειακής οδού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου