ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Έχει αγώνα, αλλά βλέπει και ενίσχυση

έχει-αγώνα-αλλά-βλέπει-και-ενίσχυση-653749

Η Νίκη Βόλου έχει μπροστά της τρεις αγώνες έδρας, αλλά συνεχίζει τις συζητήσεις της με έτοιμους παίκτες βλέποντας σε μια εβδομάδα 3 νίκες και ενίσχυση.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι κυανόλευκοι την Κυριακή θα υποδεχθούν τον ΑΟ Στυλίδας (15η) και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη τον Πιερικό (13η εξ αναβολής) για να ακολουθήσει ο ΑΟ Σελλάνων την άλλη Κυριακή (27/1) στην 16η αγωνιστική.

Μπορεί για τη Νίκη το μυαλό να είναι στο πρωτάθλημα, στο κυριακάτικο ματς με τη Στυλίδα, στην κορυφή, αλλά είναι και στην «κάλυψη» θέσεων από παίκτες που αποχώρησαν με τους στόχους να παραμένουν μεγάλοι!

Παρ΄ ότι φαίνεται να έχει ατονήσει λόγω κυρίως οικονομικών όρων η Νίκη δεν θα «αφήσει» την περίπτωση Μάντζιου που είναι αυτό που είπε ο προπονητής της Ράτκο Ντόστανιτς (που συνεργάστηκε μαζί του στον Λεβαδειακό) ότι αν φεύγει κάποιος θα έρθει καλύτερος! Ο Βαγγέλης Μάντζιος στο παρελθόν έχει παίξει σε Απόλλωνα, Αιγάλεω, Λεβαδειακό, Ατρόμητο, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν, Μαρίτιμο στην Πορτογαλία, Ανόρθωση στην Κύπρο και Αιντραχτ Φρανκφούρτης στη Γερμανία. Ο Μάντζιος έχει επτά συμμετοχές με τη φανέλα της εθνικής ομάδας και αν πεισθεί να έρθει στον Βόλο παρακάμπτοντας το θέμα της κατηγορίας και τους όρους θα είναι ένα μεγάλο «μπαμ»!

Πάντως στη Νίκη δεν βιάζονται κοιτώντας παίκτες από το πάνω ράφι …ενώ στα υπόψη είναι πάντα και ο Εράλ Τσουλχάι που είναι στο μικροσκόπιο του Σέρβου τεχνικού, αφού θέλει να ελέγξει την κατάστασή του πριν δώσει το τελικό «οκ» για την απόκτησή του. Επίσης όσον αφορά στα μεταγραφικά οι συζητήσεις και οι επαφές με υποψήφιους στόχους είναι συνεχείς, ενώ καθημερινά προστίθενται στη λίστα και άλλα ονόματα που εξετάζονται από τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ.

Στη Νίκη προπονητής και παίκτες πάντως είναι «απασχολημένοι» με τη συνέχεια των επιτυχιών του πρωταθλήματος και προετοιμάζονται για το ματς με τη Στυλίδα.

Με προπόνηση στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Νίκης ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Στυλίδα.

Κανονικά και σε φουλ ρυθμούς συμμετέχει ο Κώστας Δεμηρτζόγλου, του οποίου το δελτίο αναμένεται να είναι έτοιμο σήμερα Παρασκευή και να τεθεί στη διάθεση του κ. Ντόστανιτς για το κυριακάτικο ματς. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάζει ο Χρήστος Καρτσαμπάς, με τον έμπειρο στόπερ να έχει αποβληθεί την περασμένη Κυριακή στην Αγριά.

Ο Σουλίδης στο Νίκη-Στυλίδα

Από την Κοζάνη είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση της Νίκης με την Στυλίδα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο με ώρα έναρξης 15.00. Συγκεκριμένα, «άρχων» του αγώνα θα είναι ο Στράτος Σουλίδης, ενώ από την ΕΠΣ Κοζάνης θα είναι και οι δύο βοηθοί Θωμάς Βογδόπουλος και Κώστας Πραχάλης. Παρατηρητής ορίστηκε ο Πέτρος Τσακνάκης από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ο Σουλίδης «σφυρίζει» φέτος για δεύτερη χρονιά στις εθνικές κατηγορίες και αυτό θα είναι το 13ο παιχνίδι στην Γ’ Εθνική (επτά διηύθυνε πέρυσι και πέντε μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα). Για πρώτη φορά θα είναι διαιτητής σε παιχνίδι της Νίκης και όλοι οι διαιτητές στον 4ο όμιλο (15η αγωνιστική) την Κυριακή είναι:

Α.Ο. Σελλάνων – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Νικόπουλος, Αναστασίου, Σαμαράς (Θεσσαλίας)

Νίκη Βόλου – Στυλίδα

Σουλίδης, Βογδόπουλος, Πραχάλης (Κοζάνης)

Αλμυρός – Φωκικός

Μαυρίδης, Κεσίσογλου, Μίλτσης (Πέλλας)

Απόλλων Μακρυχωρίου – Θησέας Αγρίας

Κουκούλης, Νάκας, Πατέτσος (Λάρισας)

Αστέρας Ιτέας – Πιερικός

Τσατσούλης, Τσολακίδης, Μαραθωνίτης (Αθηνών)

Μετέωρα – Ολυμπιακός Βόλου

Πάνος (Ηπείρου), Στεφούλης, Μωυσιάδης (Γρεβενών)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου