ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μήνυσε Κούγια και Πατέρα ο Μπέος

μήνυσε-κούγια-και-πατέρα-ο-μπέος-429052

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπως αναμενόταν, βρέθηκε χθες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος προκειμένου να προχωρήσει σε μηνύσεις σε βάρος των Αλέξη Κούγια και Νικόλα Πατέρα. Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων συγκεκριμένα κατέθεσε μηνύσεις για αδικήματα παραβίασης απορρήτου, χρήσης προϊόντων υποκλοπής, πλαστογραφίας, χρήσης πλαστών εγγράφων και συκοφαντική δυσφήμιση.
Μάλιστα μετά τις μηνύσεις που υπέβαλε εξερχόμενος από τα δικαστήρια προχώρησε και σε δηλώσεις μιλώντας για συνωμοσία του Αλέξη Κούγια και υποκλοπή του Νικόλα Πατέρα. Ο κ. Μπέος τόνισε: «Μήνυσα τον συνωμότη Αλέξη Κούγια και τον υποκλοπέα Νικόλα Πατέρα. Ζητώ να χυθεί άπλετο φως και η υπόθεση να τραβήξει μέχρι τέλους. Ο Μπέος δεν είναι το εξιλαστήριο θύμα. Ζήτησα να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου από τις 8 Σεπτεμβρίου, που ορίστηκε ο Δαλούκας στο Άρης-Παναθηναϊκός μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου που είναι μια μέρα μετά τον αγώνα. Να δούμε πόσες φορές μίλησα εγώ με τον Δαλούκα, πόσες ο Νικόλας Πατέρας και τι ειπώθηκε. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Και όσον αφορά τα φίλαθλα αισθήματα του κυρίου Πατέρα, σας θυμίζω ότι το καλοκαίρι συνεργαστήκαμε μαζί ενάντια στα συμφέροντα του Παναθηναϊκού για να βγάλουμε πρόεδρο στη Σούπερ Λίγκα τον Θανάση Κανελλόπουλο, που ήταν εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Βόλου και σε κόντρα με τον Παναθηναϊκό».
Μετά την αποχώρηση του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων δηλώσεις έκανε ο Αχιλλέας Μπέος και στον ραδιοφωνικό σταθμό ΝovaΣΠΟΡ FM. Για την ανάμειξη του κ. Πατέρα είπε: «Ο κ. Πατέρας είναι ο υποκλοπέας. Θα μου πείτε «Πώς θα το αποδείξετε;». Να είστε σίγουρος πως έχω αυτά τα στοιχεία που δεν υπάρχει περίπτωση να μην πειστεί και ο πιο δύσπιστος πως ο κ. Πατέρας ήταν υποκλοπέας. Εγώ σε αυτή την ιστορία είμαι θύμα. Δράστης είναι ο υποκλοπέας. Εγώ εκμυστηρεύομαι κάποια πράγματα στον τοίχο; Έχετε κανένα χαρτί ότι μόλις βγήκα από το Δαφνί; Εγώ λέω ότι απέναντί μου ήταν ο Νικόλας Πατέρας κι έχω στοιχεία να το αποδείξω. Με τη μήνυση που καταθέτω δείχνω αν μη τι άλλο πως έχω διάθεση να πάμε την υπόθεση στο τέρμα. Δεν είναι δυνατό να απομονώνουμε φράσεις, να κάνουμε μία συρραφή και να υποκρύπτουν τον συνομιλητή μου. Εγώ δήλωσα ότι ρουφιάνος δεν ήμουν και δεν θα γίνω στα 52 μου. Όμως μετά από μία επίθεση λάσπης εναντίον μου οφείλω να αμυνθώ και να προστατέψω το όνομα των παιδιών μου».
Για την σχέση του με τον κ. Πατέρα: «Ο κ. Πατέρας πριν τις 8 Σεπτεμβρίου δεν ήταν τίποτα στον Παναθηναϊκό κι αυτό προκύπτει από τη συμμαχία μας να εκλέξουμε πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας τον Θανάση Κανελλόπουλο σε αντίθεση με τη στάση του επίσημου Παναθηναϊκού και την κόντρα του με τον κ. Βαρδινογιάννη. Εκεί δεν ήταν κόντρα στα συμφέροντα του Παναθηναϊκού;».
Αναφορικά με τις κατηγορίες Κούγια: «Ο κ. Κούγιας με καλούσε να του κάνω μήνυση και του έκανα. Έχει πει έξι διαφορετικές εκδοχές για την υπόθεση και μέχρι τον άλλο μήνα θα πει άλλες 16. Κάθε μέρα λέει και μια άλλη. Αν ο κ. Κούγιας έχει κι άλλες κασέτες, ας τις βγάλει. Αν υπάρχει τρίτη κασέτα γιατί να τη δώσει αυτός που την έχει σε αυτόν και να μην την πάει ο ίδιος; Τι είναι ο κ. Κούγιας, κομιστής ή εργάζεται σε εταιρεία κούριερ;».
Για το προσωνύμιο «νέος παραγκάρχης»: «Οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να τα θεωρούσε τίτλο τιμής. Για μένα είναι προσβλητικά αυτά τα πράγματα. Ας πάρουν ένα τηλέφωνο στην ΚΕΔ ή στην ΕΠΟ να πουν αν ποτέ τους πήρα τηλέφωνο ή τους ενόχλησα. Ο Ολυμπιακός Βόλου, με το ποδόσφαιρο που παίζει φέτος, αν έλεγχα τις καταστάσεις, έπρεπε να ήταν τρίτος με μεγάλη διαφορά. Υπήρχε καμία διαμαρτυρία ομάδας ότι ευνοήθηκε απέναντί της ο Ολυμπιακός Βόλου; Άρα πώς ελέγχω τα πράγματα; Αντίθετα, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αδικηθεί. Πώς γίνεται να είμαι παραγκάρχης και να λέω σε έναν διαιτητή να κάνει αυτό κι εκείνος να κάνει το αντίθετο; Άρα τι παραγκάρχης είμαι; Της πλάκας…».
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου