ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρελθόν και ο Σάββας

παρελθόν-και-ο-σάββας-656106

Χωρίς να έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και μετά από τον τραυματισμό που υπέστη, που τον ανάγκασε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ο 31χρονος αμυντικός Θανάσης Σάββας δεν θα συνεχίσει στα ερυθρόλευκα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Σάββας που είχε αποκτηθεί πέρυσι τον χειμώνα από τον Απόλλωνα Λάρισας κατέγραψε μέχρι σήμερα 11 μόλις συμμετοχές, εκ των οποίων 5 στο φετινό πρωτάθλημα με τους ερυθρόλευκους. Τελευταίο του παιχνίδι στη Γ’ Εθνική ήταν αυτό με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, όπου συμμετείχε για 64 λεπτά και αποχώρησε τραυματίας.

Οι Βολιώτες που παραμένουν σε αναζήτηση δεξιού μπακ, και απέκτησαν πρόσφατα και τον Παντελή Ριζογιάννη, ο οποίος μπορεί υπό προϋποθέσεις να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση εφόσον χρειαστεί, ανακοίνωσαν το «διαζύγιο» με τον πολύπειρο καρδιτσιώτη αμυντικό αναφέροντας: «Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σάκη Σάββα. Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Επιστροφή Νόνη στον Θεσπρωτό

Στην απόκτηση του Χρήστου Νόνη προχώρησε ο Θεσπρωτός, μόλις ενάμιση χρόνο μετά την αποχώρησή του από την Ηγουμενίτσα. Οι κιτρινόμαυροι ενισχύουν έτσι σημαντικά το κέντρο της άμυνάς τους, αφού ο 27χρονος στόπερ διαθέτει την ικανότητα αλλά και την εμπειρία να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην αμυντική γραμμή της ομάδας. Ο Νόνης μετά τον Θεσπρωτό αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου (τον τελευταίο 1,5 χρόνο) ενώ στην καριέρα του έχει φορέσει αρκετές ακόμα φανέλες, όπως της Καλλιθέας, του Τυρνάβου και της Ζακύνθου.

Τρεις αγώνες ενόψει σε μία εβδομάδα

Στον δρόμο της ανόδου βαδίζει ο Ολυμπιακός Βόλου, με τον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, μετά και την νίκη επί του τον Οικονόμου Τσαριτσάνης (4-1) να θέλει τώρα, με αέρα κορυφής και με πίστη για άνοδο άλλες 13 νίκες βλέποντας κάθε ματς ξεχωριστά παρ’ ότι …«περιμένει» μια εβδομάδα με 3 αγώνες.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια στη σειρά μέσα σε μία εβδομάδα. Συγκεκριμένα, στις 20 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσουν τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα, ακολουθεί στις 23/1 το ματς στον Αλμυρό με τον ΓΣΑ και στις 27 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Τσουκαλίδης αντί Βακουφτσή στα Μετέωρα!

Καιρού επιτρέποντος το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι το τελευταίο για τον προπονητή των Μετεώρων Γιώργο Βακουφτσή. Προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στην ομάδα της πόλης καθώς θα πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό. Όπως και να ’χει ο Βακουφτσής αφήνει πίσω του μια ομάδα η οποία βρίσκεται στην 3η θέση στον όμιλό της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής παίζοντας ταυτόχρονα ελκυστικό και πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του είναι πιθανό από τη Δευτέρα να αναλάβει ο νέος προπονητής με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον κ. Γιώργο Τσουκαλίδη. Ως προπονητής ο κ. Τσουκαλίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ελπίδες Σταυρούπολης, ενώ έχει εργαστεί, επίσης, στον Παύλο Μελά, την Κ20 του Αγροτικού Αστέρα και τον Κεραυνό Κολχικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου