ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολα έτοιμα… να πάει τελικό

ολα-έτοιμα-να-πάει-τελικό-435604

Ολα φαίνονται έτοιμα ώστε ο Ολυμπιακός να είναι συνεπής στο ραντεβού του με την ιστορία και κερδίζοντας αύριο στον επαναληπτικό ημιτελικό τον Ατρόμητο να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Ο Ολυμπιακός βλέπει και το αυριανό ματς ως τελικό, με τον κόσμο να έχει ξεσηκωθεί και την ομάδα να είναι σε ετοιμότητα για τη ρεβάνς και τη νίκη πρόκριση.
Η ήττα του περασμένου Σαββάτου στην Τρίπολη έτσι κι αλλιώς ξεχάσθηκε γρήγορα και όλων η προσοχή έχει στραφεί στην αυριανή αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού με τον Ατρόμητο στις 6 μ.μ. όπου οι ερυθρόλευκοι πρέπει να ανατρέψουν το 2-1 του πρώτου ματς και με ένα γκολ πάνε τελικό, ενώ εδώ και καιρό το κύριο σύνθημα είναι να γεμίσει το Πανθεσσαλικό και ο κόσμος να δώσει την πρόκριση…
Ο Ολυμπιακός αύριο Τετάρτη για να πετύχει την ανατροπή θα έχει στα υπέρ του εκτός από τον κόσμο και τη θετική παράδοση που έχει στο Βόλο με τον Ατρόμητο.
Αγωνιστικά μόνο ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Μαρτίν, κάτι που θα ξεκαθαρίσει σήμερα, ενώ το μεγάλο ματς ξεκίνησε νωρίτερα με ανακοινώσεις…
 
Ελεγχο ντόπινγκ
 
    Με επιστολή του προς την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος ζήτησε τη διεξαγωγή ελέγχου ντόπινγκ ενόψει τον ημιτελικού αγώνα της διοργάνωσης ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον Ατρόμητο!
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η επιστολή του Αχιλλέα Μπέου: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ.
«Κύριε Πρόεδρε, με δεδομένο ότι την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 διεξάγονται οι δύο αγώνες της Β’ αγωνιστικής της 7ης ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, από τους οποίους θα αναδειχθεί το ζευγάρι του τελικού, φρονούμε ότι είναι σκόπιμο και απολύτως υγιές να υποβληθούν όλες οι διαγωνιζόμενες ομάδες σε έλεγχο ντόπινγκ.
Προς τούτο ζητούμε για το δικό μας αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος, τη διεξαγωγή του ελέγχου ντόπινγκ και για τις δύο ομάδες, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να εξυπηρετηθεί και να γίνει απολύτως ευχερής ο έλεγχος του ΕΣΚΑΝ. Με εκτίμηση, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ο Πρόεδρος Αχιλλέας Μπέος».
 
Αντίδραση για… Δώνη
 
 
    Η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου στις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη χθες στη συνέντευξη Τύπου και σήμερα στον Sentra 103,3 ήταν άμεση με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας…
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Απάντηση στις δηλώσεις του συμπαθέστατου κατά τα άλλα κ. Γιώργου Δώνη:
Θεωρούμε ότι οι δηλώσεις του είναι άδικες και άσκοπες. Θα του θυμίσουμε ότι το πρόγραμμα των αγώνων της Super League έχει βγει πριν από δύο μήνες.
 
Επίσης, στον πρώτο ημιτελικό της Τετάρτης 2 Μαρτίου, ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίστηκε το Σάββατο 5 Μαρτίου με τον Πανσερραϊκό, ενώ η ομάδα του αγωνίστηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου με τον Πανιώνιο, τότε όμως δεν κάνατε καμία αναφορά.
 
Εμείς ως μεγάλη ομάδα ούτε καν ασχοληθήκαμε, γιατί τέτοιες μικρότητες αποτελούν βιώματα μικρών ομάδων και προπονητών. Και στην τελική, αν δεν σας καλύπτουν τα παραπάνω, σας πιάσαμε κορόιδα, ας προσέχατε».
 
Απάντηση Ατρομήτου
 
Σύμφωνοι με την πρωτοβουλία του Αχιλλέα Μπέου να διεξαχθεί έλεγχος ντόπινγκ πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ατρόμητο την Τετάρτη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ είναι οι διοικούντες τους Περιστεριώτες. Αναφερόμενοι δε στα σχόλια περί «μικρών ομάδων» επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν την με… πράξεις.
 
 
Ετοιμασίες
 
Ολοκληρώνονται αισιόδοξα οι ετοιμασίες προκειμένου στο Πανθεσσαλικό να βρεθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος. Την Κυριακή οι Μαρτίν, Μόνχε και Μητρόπουλος μοίρασαν 100 δωρεάν παιδικές – μαθητικές προσκλήσεις για παιδιά έως 14 ετών, ενώ με ανακοίνωσή τους οι «Austrian Boys» προέβλεψαν πως «μπροστά σε 20.000 Βολιώτες κανείς δεν έχει τύχη…», ζητώντας από όλους τους Βολιώτες να δώσουν το «παρών» στο ιστορικό ραντεβού της ομάδας.
 
                                                Τα εισιτήρια
 Σε καλούς ρυθμούς βρίσκεται η προπώληση εισιτηρίων το ματς Ολυμπιακού – Ατρομήτου για την πρόκριση στη ρεβάνς του Πανθεσσαλικού στις 16 του Μάρτη…
Για τον αγώνα Ολυμπιακός – Ατρόμητος που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 στις 6 μ.μ. στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οι τιμές των εισιτηρίων στα οποία υπάρχει μεγάλη κίνηση είναι οι εξής:
• 5€ (ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ – ΠΑΙΔΙΚΑ) στις θύρες 1-12,13,14,17,26 – 28,31-42,43 – 56 (Είσοδος από 1η , 2η και 3η Πεζογέφυρα)
• 10€ στις θύρες 1-12 και 31 – 42 (Είσοδος από 1η και 3η Πεζογέφυρα)
• 15€ στις θύρες 13,14,17, 26 – 28 και 43 – 56 (Είσοδος από 1η και 2η Πεζογέφυρα)
• 50€ στην θύρα 16 (ΚΕΡΚΙΔΑ 108) (Είσοδος από 2η Πεζογέφυρα).
• Δωρεάν είσοδος για όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.
• Εισιτήρια δεν θα διατεθούν για τους φιλάθλους του Ατρομήτου.
Τα σημεία προπώλησης είναι τα εξής: • ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ: 24210 34507 και από τα εξής πρακτορεία ΟΠΑΠ: ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99 •ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, •Π ΚΑΨΙΩΧΑΣ, Ιωλκού 3, • ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 47Α, (Ιωλκού),• ΒΟΥΛΓΑΡΗ, Πολυμέρη 13 • ΨΑΡΟΜΠΑΣ, Ιωλκού 232 με Μαβίλη, • ΒΑΡΑΚΛΙΩΤΗΣ Σ., Αναλήψεως 43, •ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Γ. Δήμου 170 – Βλαχάβα, •ΒΛΑΧΟΥΤΣΟΥ, Κ. Καρτάλη 268-Αχιλλοπούλου, •ΓΑΚΗΣ Λ., Κροκίου 42 Παλαιά Βόλου, •ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΟΥ Θ., Αλεξάνδρας 231, • ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Π., Αντωνοπούλου 11,
Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται και από τους Συνδέσμους Οργανωμένων Φιλάθλων Austrian Boys, ΣΦΕΟΒ, Vatos Locos.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου