ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ποδαρικό με το δεξί στην Αγριά για την Νίκη Βόλου κόντρα στον Θησέα

ποδαρικό-με-το-δεξί-στην-αγριά-για-την-ν-659358

Αν και έκανε τα εύκολα δύσκολα στο πρώτο μέρος η Νίκη Βόλου κατάφερε να πάρει αυτό που άξιζε στην Αγριά, κερδίζοντας με 2-0 τον Θησέα, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Καρτσαμπάς και Βουκομάνοβιτς οι σκόρερ των φιλοξενούμενων στο β’ μέρος, με τους δύο ποδοσφαιριστές να είναι οι μοιραίοι στο πρώτο ημίχρονο, με τον πρώτο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80’ και τον Σέρβο φορ να έχει δύο δοκάρια.

Ανεπηρέαστη η Νίκη

Μεγάλο ερωτηματικό για τις δύο ομάδες ήταν η κατάσταση στην οποία θα βρίσκονταν μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, με τη Νίκη ωστόσο να έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και παίζοντας επιθετικά από την αρχή έδειξε ότι δεν θα έχει πρόβλημα.

Οι κυανόλευκοι μπήκαν ζεστά στο παιχνίδι, χάνοντας την πρώτη τους ευκαιρία με τον Βουκομάνοβιτς στο 6’, όταν από διαγώνια θέση και από τα δεξιά, έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κεφαλά. Ο Κέρι δεν μπόρεσε να απειλήσει στο 11’ βρισκόμενος κοντά στη μικρή περιοχή, όταν άργησε να σουτάρει με την μπάλα να βρίσκει σε αμυνόμενους, με τον Θησέα από την άλλη να έχει την πρώτη του τελική προσπάθεια στο 12’ με τον Τσιουρή να στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Αποστολίδη με αριστερό σουτ εκτός περιοχής.

Μετά από ένα νεκρό διάστημα από πλευράς φάσεων ο Ιορδανίδης σε κόντρα επίθεση βρήκε με όμορφη πάσα τον Βουκομάνοβιτς, με τον Σέρβο απέναντι από τον Κεφαλά να κάνει τον πλασέ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στη ρίζα της αριστερής δοκού στο 24’.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καρτσαμπάς στην προσπάθεια να βοηθήσει και επιθετικά την ομάδα του είχε προωθηθεί στην επίθεση και αφού κέρδισε τις κόντρες δεν πλάσαρε ψύχραιμα τον Κεφαλά, με την μπάλα να περνά πάνω από την εστία.

Με την Νίκη να τα βάζει με την τύχη της… η γκίνια του Βουκομάνοβιτς συνεχίστηκε και στο 37’, με τον Παπαδόπουλο να σεντράρει από τα αριστερά και τον επιθετικό της Νίκης να βρίσκεται σε θέση βολής και στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά το σουτ που έπιασε βρήκε στο εσωτερικό της οριζόντιας δοκού, με την μπάλα να «σκάει» πριν τη γραμμή, σε μια φάση που οι κυανόλευκοι ζήτησαν πέναλτι για τράβηγμα στον «Βούκο».

Πήρε ότι άξιζε

Το γκολ δεν άργησε να έρθει και μετά την ανάπαυλα των ομάδων η Νίκη πέτυχε το 0-1 από στατική φάση κι αφού ο Ιορδανίδης προσπάθησε να απειλήσει με εντυπωσιακό ψαλίδι, στέλνοντας την μπάλα άουτ στο 51’. Στο επόμενο λεπτό ο βραχύσωμος μέσος των κυανόλευκων εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, με τον Κέρι να παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, κάνοντας την πάσα για τον Καρτσαμπά, ο οποίος με προβολή στην κίνηση έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Με την Νίκη να έχει πλέον το πάνω χέρι και στο σκορ ο Βουκομάνοβιτς θα μπορούσε να έχει «τελειώσει» την υπόθεση νίκη, αλλά έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από γύρισμα του Κέρι στη μικρή περιοχή, με την μπάλα να περνά παράλληλα με την εστία.

Το 0-2 τελικά δεν άργησε να έρθει με τον Βουκομάνοβιτς να σκοράρει στο 74’, έστω και με διπλή προσπάθεια, όταν σε κόντρα επίθεση και μετά από κάθετη του Κέρι βρέθηκε απέναντι από τον Κεφαλά, ο οποίος απέκρουσε αρχικά, αλλά ο Σέρβος πήρε το ριμπάουντ και το …αίμα του πίσω, για να σημειώσει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του σε κενή εστία.

Ο Θησέας είχε μια αξιόλογη ευκαιρία ένα λεπτό νωρίτερα, αλλά το γυριστό σουτ του Βλάχου, που είχε περάσει ως αλλαγή, κατέληξε σε κόρνερ.

Η Νίκη έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 80’, με τον Καρτσαμπά να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στο χώρο της μεσαίας γραμμής στον Οικονόμου, ενώ στο πρώτο μέρος είχε πάρει την πρώτη κίτρινη κάρτα για τάκλιν στον Ζάχο.

Μέχρι το τέλους του αγώνα τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει με τον Θησέα να παίζει με παίκτη παραπάνω, αλλά να έχει τη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία με σουτ εκτός περιοχής του Φραγκογιάννη, που μπλόκαρε ο Αποστολίδης στο 84’.

ΘΗΣΕΑΣ – ΝΙΚΗ 0-2

Δημοτικό Γήπεδο Αγριάς

14η αγωνιστική – 4ος Ομιλος, Γ’ Εθνική

Σκόρερ: 52’ Καρτσαμπάς, 74’ Βουκομάνοβιτς

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Πέλλας)

Βοηθοί: Ταγκαλίδης, Αρέστης (Πέλλας)
Κίτρινες: Γιαουπλάρι, Χατζησταμάτης, Τσεμπερίδης,

Κόκκινη: Καρτσαμπάς (2η κίτρινη)

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Μπόρας (77’ λ. τρ. Φραγκογιάννης), Γιαουπλάρι, Βαν ντε Γουΐχε, Δημητριάδης, Διαμαντόπουλος, Οικονόμου, Χατζησταμάτης (77’ Γαλανόπουλος), Πέτσης, Ζάχος (59’ Βλάχος), Τσιουρής (86’ Παπαϊωάννου).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Μετούσι, Καντούτσης, Καρτσαμπάς, Θ. Παπαδόπουλος, Μέτσε (82’ Παπαδήμας), Τσεμπερίδης, Ιορδανίδης (77’ Ντινιωτάκης), Κέρι, Φάμπιο (70’ Ρόβας), Βουκομάνοβιτς (81’ Αναστασίου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου