ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΠΑΕ Βόλος με Παναχαϊκή στη Νεάπολη

η-παε-βόλος-με-παναχαϊκή-στη-νεάπολη-660394

Ένα ακόμη παιχνίδι, άλλη μια νίκη και σταθερά στον δρόμο της ανόδου…είναι το σύνθημα στην ΠΑΕ Βόλος που σήμερα θα υποδεχτεί στις 15.00 στη Νεάπολη την Παναχαϊκή για την 12η αγωνιστική της Football League και θέλει να μείνει με τη διαφορά βαθμών στην κορυφή και μετά το πρώτο παιχνίδι του 2019.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ βλέπουν το σημερινό ματς ως ντέρμπι όπως και όλα και συνεχίζοντας το αήττητο σερί η ομάδα μπορεί και να αυξήσει τις διάφορες από τους διώκτες της.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο στο ματς με την Παναχαϊκή και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θέλει να δώσει συνέχεια επιτυχιών έστω και 22 μέρες μετά το προηγούμενο επίσημο ματς που ήταν με την Κέρκυρα (2-1) στον Βόλο, αφού στην προηγούμενη αγωνιστική δεν έπαιξε το ματς της 11ης αγωνιστικής στο Αιγίνιο.

Ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ παρ΄ ότι δεν αγωνίστηκε στην προηγούμενη αγωνιστική παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League με 28 βαθμούς με τους διώκτες του να έχουν παίξει έχοντας τη διαφορά στο +5 από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας και είναι και στο +8 από την τρίτη Κέρκυρα που προσπέρασε τον Πλατανιά, που ακολουθεί με 19 βαθμούς, ενώ ο Εργοτέλης έμεινε στους 17 και η σημερινή αντίπαλος Παναχαϊκή ανέβηκε στους 15 βαθμούς προερχόμενη από νίκη επί των Τρικάλων αλλά και νίκη την περασμένη Τρίτη στο Κύπελλο επί του ΠΑΟΚ.

Πάντως σήμερα στο ματς με την Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής, ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ δεν έχει απουσίες καθώς ο προπονητής Χουάν Φεράντο υπολογίζει και στους Ουνγιαλίδη και Καμπαγέρο οι οποίοι είχαν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με τον Αιγινιακό το οποίο αναβλήθηκε. Οι δυο παίκτες δεν θα αγωνιστούν στο ματς αυτό όποτε οριστεί, ενώ για την επομένη αγωνιστική στη Λάρισα έχει δηλωθεί να εκτίσει ο Στέργιος Δημόπουλος.

5 ευρώ το εισιτήριο

Σήμερα η ΠΑΕ Βόλος επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και υποδέχεται στο γήπεδο της Νεάπολης στις 3:00μ.μ. την Παναχαϊκή και υπάρχει και ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια: «Επειτα από περίπου 20 ημέρες, ο Βόλος επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Βόλου υποδέχεται σήμερα (3.00 μ.μ., γήπεδο Νεάπολης) την Παναχαϊκή, σε έναν κρίσιμο από βαθμολογικής πλευράς αγώνα, που η παρουσία του φίλαθλου κόσμου του Βόλου θα παίξει καθοριστικό ρόλο, ώστε να φτάσει σε μία ακόμα νίκη και πιο κοντά στο στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα. Τον αγώνα με αντίπαλο την Παναχαϊκή θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχός τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους, αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής θα γίνεται από τη θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Υδρας)».

Ο Αγγελάκης στη Νεάπολη

Σήμερα στη Νεάπολη για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής, του πρωτοπόρου της βαθμολογίας της Football League με την Παναχαϊκή διαιτητής θα είναι ο Άγγελος Αγγελάκης του Συνδέσμου Μακεδονίας.

Για τον Αγγελάκη το ματς στη Νεάπολη είναι το 3ο φέτος στη Β’ Εθνική ενώ έχει σφυρίξει και 4 ματς Γ΄ Εθνικής (ήταν στην πρεμιέρα στο ΓΣΑ-ΑΣΑ). Είναι η πρώτη φορά που σφυρίζει ματς της ΠΑΕ Βόλος ενώ έχει συνολικά 32 διαιτησίες Β΄ και 31 της Γ΄ Εθνικής και τον Απρίλιο του 2017 σφύριξε και το Ξάνθη-Βέροια 3-0 για τη Σουπερλίγκα. Ο ρέφερι της ΕΠΣ Μακεδονίας το ματς του πρωτοπόρου με την Παναχαϊκή, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Αϊνάλη και Τοροσιάδη.

Πήραν… φόρα Κέρκυρα και Τουράμ

Η Κέρκυρα έδωσε συνέχεια στη μεγάλη νίκη επί του Πλατανιά (1-0 εντός έδρας), επικρατώντας 2-0 του Ηροδότου στην Κρήτη για την 11η αγωνιστική της Football League, σημειώνοντας τα δύο τέρματα στο τελευταίο 25λεπτο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός άνοιξε και πάλι το σκορ (όπως και την περασμένη βδομάδα), δείχνοντας τον δρόμο στους συμπαίκτες του για το τρίποντο. Στο 64’, ο Μότα έκανε σέντρα για το κεφάλι του 27χρονου φορ, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με τον ίδιο τρόπο ο Βίλα νίκησε στο 79’ τον Κασμερίδη και «κλείδωσε» τη νίκη.

Σκόρερ: 64’ Τουράμ, 79’ Βίλα
Κόκκινη: 70’ Κονέ
Hρόδοτος (Φουτσίνι): Κασμερίδης, Χατζηλιάδης, Γιαλούσης, Δαμιανάκη, Γραικό, Μουτίδης, Κασαπάκης, Αργκιλέσι (62’ Νύκταρης), Φραγκουλάκης, Κονέ, Αγγελούδης (75’ Σιαλμάς)
Κέρκυρα (Σπανός): Κοτζαβασίλης, Σπινούλας, Θεοδωράκης, Ιωάννου, Κούρος, Κρητικός, Ζορμπάς (45+1’ λ.τρ. Μότα), Σιατραβάνης (67’ Βίλα), Λινάρδος, Κόντος (87’ Μίσκου), Τουράμ

Βαθμολογία

1. ΠΑΕ Βόλος 28

2. Απόλλων Λάρισας 23

3. Α.Ο. Κασσιόπη 23

4. Πλατανιάς 19

5. Εργοτέλης 17

6. Παναχαϊκή 15

7. Απόλλων Πόντου 14

8. ΑE Καραϊσκάκης Άρτας 14

9. Ηρακλής 1908 13

10. Δόξα Δράμας 12

11. Ηρόδοτος 12

12. Σπάρτη 11

13. Τρίκαλα 10

14. Α.Ο. Χανιά Κισσαμικός 9

15. Αήττητος Σπάτων 9

16. Αιγινιακός 9

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα στη 12η αγωνιστική:

15:00 Δόξα Δράμας – Σπάρτη

15:00 Α.Ε. Καραϊσκάκης – Απόλλων Πόντου

14:30 Πλατανιάς – Αιγινιακός

15:00 Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ- Παναχαϊκή

15:00 Αήττητος Σπάτων – ΑΟΧ-Κισσαμικός

15:00 Ηρακλής – Εργοτέλης (ΕΡΤ 3)

15:00 Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας

Τηλεοπτικά τα δυο επόμενα ματς

Τηλεοπτικά και σαββατιάτικα θα είναι τα δυο επόμενα ματς του Βόλος ΝΠΣ με Απόλλωνα στη Λάρισα (19/1)και με Ηρακλή στη Νεάπολη (26/1).

Εως το τέλος του α΄ γύρου η ΠΑΕ Βόλος έχει στην 15η αγωνιστική ένα ακόμη ματς στον Βόλο με τον Αήττητο Σπάτων, αλλά και το ματς στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό που δεν έγινε για την 11η αγωνιστική και πιθανότατα θα οριστεί για τις 30 του Γενάρη.

Σήμερα οι Νέοι με Κέρκυρα

Δεν σταματά η δράση στο πρωτάθλημα Νέων της Β’ Εθνικής αφού θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική στους δύο ομίλους. Η ομάδα Νέων της ΠΑΕ Βόλος που έχει ώς τώρα μια νίκη επί του Αιγινιακού και μια ισοπαλία στην Δράμα θα υποδεχτεί σήμερα (12:00 -ΕΑΚ Βόλου) την Κέρκυρα που έχει 3 νίκες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου