ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην τελική ευθεία για Αγριά

στην-τελική-ευθεία-για-αγριά-663215

Στην Αγριά θα δοθεί η εκκίνηση στο 2019 την ερχόμενη Κυριακή στις 3μ.μ. για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία όπως και στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος θα τεθεί αντιμέτωπη του Θησέα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Μπορεί ο α’ γύρος να μην έχει ακόμη ολοκληρωθεί, με την εκκρεμότητα για τους κυανόλευκους το παιχνίδι με τον Πιερικό το οποίο θα διεξαχθεί πιθανότατα την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, όπως και τα υπόλοιπα του 4ου Ομίλου, ωστόσο στη Νίκη θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί… όπως είχαν κάνει απέναντι στην ομάδα της Αγριάς στο Πανθεσσαλικό, κερδίζοντας με 5-0.

Από τότε βέβαια μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει, με τους κυανόλευκους να έχουν στον πάγκο τους τον Ράτκο Ντόστανιτς, όπως και ο Θησέας τον Λάκη Μπακάλη, με την αναμέτρηση να προβληματίζει αμφότερους τους προπονητές για την κατάσταση στην οποία θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές τους μετά από σχεδόν ένα μήνα απραξίας για τις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος.

Από τη μία η Νίκη Βόλου είχε επιβληθεί με 2-0 εκτός έδρας των Μετεώρων και από την άλλη ο Θησέας είχε επικρατήσει με 1-0 του ΑΟ Σελλάνων, με τους Αγριώτες να παραμένουν αήττητοι στα παιχνίδια στη φυσική τους έδρα, όπου έχουν κερδίσει επίσης Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Πιερικό, ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Είναι αξιοπρόσεκτο μάλιστα πως η ομάδα του Λάκη Μπακάλη στην Αγριά έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα στην Αγριά, σε μία έδρα όπου η Νίκη θα βρεθεί και πάλι για επίσημο αγώνα μετά τον Δεκέμβρη του 1992, όταν και για τη Δ’ Εθνική είχε κερδίσει με 1-0 χάρη σε τέρμα του Τέλη Καϊμπαλίδη, με τους κυανόλευκους στη συνέχεια να κατακτούν και το πρωτάθλημα.

Μετά την έξοδο στην Αγριά το πρόγραμμα μοιάζει ευνοϊκό για την ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς, μιας και επιστρέφει στο Πανθεσσαλικό υποδεχόμενη κατά σειρά τον ΑΟ Στυλίδα, τον Πιερικό και τον Α.Ο. Σελλάνων σε διάστημα επτά ημερών.

Αναφορικά και πάλι με την αναμέτρηση της Κυριακής, η ΕΠΟ όρισε χθες τους διαιτητές για την 14η στροφή του πρωταθλήματος. Έτσι στο γήπεδο της Αγριάς θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, έχοντας ως βοηθούς τους κ.κ. Γιώργο Ταγκαλίδη και Νικόλαο Αρέστη, όλοι τους από την ΕΠΣ Πέλλας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Αλέξανδρος Κόκκαλης από την ΕΠΣ Τρικάλων. Τη φετινή περίοδο ο Σιδηρόπουλος βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα και στο παιχνίδι της Νίκης με τον Μακεδονικό για το Κύπελλο Ελλάδος, με τους Βολιώτες να παίρνουν την πρόκριση στα πέναλτι.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου