ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπάρχει ανάγκη βαθμών

υπάρχει-ανάγκη-βαθμών-450557

Με αντιπάλους ομάδες που έχουν ανάγκη βαθμών, αφού μάχονται για την παραμονή τους, αγωνίζονται αύριο στις έδρες τους στην 24η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας οι πρωτοπόροι Γ.Σ. Αλμυρού και Εθνικός.
Ο Γ.Σ. Αλμυρού θα φιλοξενήσει αύριο Κυριακή τον Απόλλωνα Καναλίων, ενώ στην Αγία Παρασκευή ο Εθνικός θα παίξει με την Ακρόπολη Σέσκλου, θέλοντας και οι δύο να συνεχίσουν πρωτοπορία και το σερί τους αφού είναι αήττητες στα ματς έδρας.
Στις 11 αγωνιστικές που απομένουν και που θα κριθεί ο φετινός τίτλος στην Α΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Θ. για τον Εθνικό και τον Γ.Σ. Αλμυρού σημαντικό για την εξέλιξη στη μάχη θα είναι το μεταξύ τους παιγνίδι μέσα στο Μάρτιο στον Αλμυρό.
Ο Γ.Σ. Αλμυρού κάνοντας 14σερί νίκες έχει τώρα το πάνω χέρι σε σχέση με τον Εθνικό που παραμένει αήττητος, ήταν πρωταθλητής χειμώνα με διαφορά, αλλά κάνοντας τρεις ισοπαλίες στα Λεχώνια, στη Νεάπολη και με τον Πρωτεσίλαο -την 3η στην έδρα του (οι άλλες με ΓΣΑ και Θησέα)- είδε τη διαφορά που είχε «κτίσει» να μηδενίζεται!
Ο Αλμυρός μετρά μόνο επιτυχίες μετά το παιχνίδι που είχε με τον αντίπαλό του για τον τίτλο στην 9η αγωνιστική, ενώ και οι δυο στα 990 λεπτά πρωταθλήματος που απομένουν θα εύχονται το στραβοπάτημα του άλλου σε εύκολους και δύσκολους αγώνες… Αύριο ο Γ.Σ. Αλμυρού θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Καναλίων που είναι η μια από τις δυο ομάδες που τον κέρδισε στον α΄ γύρο, ενώ ο Εθνικός θα παίξει με την Ακρόπολη -που επίσης βρίσκεται σε δύσκολη θέση- και στην 25η αγωνιστική ο Γ.Σ. Αλμυρού θα δοκιμασθεί στα Λεχώνια την ώρα που ο Εθνικός θα κερδίζει για 2η φορά χωρίς αγώνα την Άλλη Μεριά, πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στην 26η αγωνιστική στον Αλμυρό που ίσως είναι Τετάρτη!
Στην 27η αγωνιστική, πρώτη για τον Απρίλιο, ο Εθνικός υποδέχεται τον Σαρακηνό και ο Γ.Σ. Αλμυρού θα παίξει εκτός με Α.Ε. 2002, ενώ στην 28η αγωνιστική οι δυο ομάδες θα δοκιμασθούν εκτός έδρας ο Εθνικός από τον Μαγνησιακό και ο Γ.Σ. Αλμυρού από τον Κένταυρο.
Θεωρητικά εύκολα ματς θα έχουν στην 29η αγωνιστική (Εθνικός-Χλόη και Γ.Σ. Αλμυρού- Αγροτικός), ενώ τα πιο δύσκολα είναι στην 30η (Διμήνι-Εθνικός και Θησέας-Γ.Σ. Αλμυρού).
Στην 31η αγωνιστική αρχές Μαΐου πλέον ο Εθνικός υποδέχεται τον Αίαντα και ο Αλμυρός τον Πρωτεσίλαο και στην 32η αγωνιστική υπάρχουν επικίνδυνα εκτός έδρας ματς (Απόλλων Καν.-Εθνικός και Σκιάθος-Γ.Σ.Α.), ενώ στην 33η ο Εθνικός υποδέχεται τα Λεχώνια και ο Γ.Σ. Αλμυρού την Ακρόπολη, για να έρθει το φινάλε στις 29/5 με τον ΓΣΑ να κερδίζει χωρίς αγώνα αφού θα έπαιζε με Άλλη Μεριά και τον Εθνικό να παίζει γηπεδούχος με την Αγία Παρασκευή.
Στους σημερινούς αγώνες της 24ης αγωνιστικής ο Σαρακηνός θέλει νίκη για παραμονή, ενώ το ίδιο αναζητούν αύριο ως γηπεδούχοι ΑΕ 2002 και Χλόη την ώρα που τα Λεχώνια κερδίζουν χωρίς αγώνα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου στην 24η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας:
Σήμερα
*Γηπ. Αγροτικού (3μ.μ.) Αγροτικός – Θησέας (Καραγιάννης )
*Γηπ. Μαγνησιακού (3μ.μ.) Μαγνησιακός – AE Διμηνίου (Σκουλάς)
*Γηπ. Νεάπολης (3μ.μ.) Κένταυρος – Πρωτεσίλαος (Α.Δαλούκας)
*Γηπ .Σαρακηνού (3μ.μ.) Σαρακηνός – Αίας Σούρπης (Ματσούκας)
Αύριο
*Γηπ. Αγίας Παρασκευής (11π.μ.) Εθνικός – Ακρόπολη (Παπαγεωργίου)
*Γηπ. Γατζέας (11.30 π.μ.) Α.Ε. 2002 – Σκιάθος (Παλιούρας)
*Γηπ. Χλόης (3μ.μ.) Χλόη – Αγία Παρασκευή (Ρούσης)
*Γηπ. Αλμυρού (3μ.μ.) ΓΣ Αλμυρού – Απόλλων Καναλίων (Χαλβατζάκος)
*Ιάσων Αλ.Μεριάς – ΑΕ Λεχωνίων 0-3 α.α.
Η Β’ Κατηγορία
Στη Β’ Κατηγορία στην 24η αγωνιστική κι ενώ έχει αναβληθεί η 23η ο πρωτοπόρος Άνθιμος Γαζής έχοντας τη διαφορά στο +5, παίζει επίσης αύριο Κυριακή στη Σκόπελο. Από τις ομάδες κάτω από την κορυφή σήμερα Νέοι Αθλητές και Δάφνη έχουν θεωρητικά εύκολους αντιπάλους. Το πρόγραμμα:
 
Σημερα
*Γηπ. Καζανάκι (3μ.μ.) Μακρινίτσα – Πηλέας (Τριάντος)
*Γηπ. Δημητριάς (3μ.μ) Ν.Α. Νίκης – ΑΠΟΒ (Καπνιάς)
*Γηπ. Πορταριάς (3μ.μ.) Ορμίνιο – Δάφνη (Κατσαρός)

Αυριο

*Γηπ. Βασδέκειο (11π.μ.) Ηρακλής Β.- Διαγόρας (Κουρσοβίτης)
*Γηπ. Σκοπέλου (1.30μ.μ.) Σκόπελος – Άνθ. Γαζής (Σκουλάς)
*Γηπ. Ευξεινούπολης (3μ.μ.) Δήμητρα – Άρης Μελισσατίκων (Τρυφωνίδης)
*Γηπ. Κερασιάς (3μ.μ.) Αετός – Πανιώνιος (Τσαγκάρης
*Γηπ. Αγίων Θεοδώρων (3μ.μ.) Ηρακλής Αγ.Θ. – Αστέρας (Μπουργάνης)
*Δόξα Αερινού -Αίας Τρικερίου 0-3 α.α.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου