ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επαναρχίζει η δράση

επαναρχίζει-η-δράση-450566

Μετά από την διακοπή της περασμένης εβδομάδας, το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ επαναρχίζει σήμερα το απόγευμα με ενδιαφέροντα παιχνίδια για τις ομάδες της Μαγνησίας.
Το δυσκολότερο έργο έχει αναμφίβολα ο Αλμυρός. Η ομάδα του Θανάση Φλεβάρη αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο και αήττητο Αστέρα. Από κει και πέρα για την πρώτη τοπική κατηγορία του μπάσκετ, ο ΓΣ Βόλου φιλοξενεί στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος τον Εθνικό, που αναμένεται να τα παίξει όλα για όλα για το διπλό, αφού βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Ανάληψη φιλοξενείται από τους Ικάρους στα Τρίκαλα.
Το παιχνίδι του Αστέρα Λάρισας με τον Αλμυρό θα ξεκινήσει στις 5.30μμ και φυσικά οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πολλές ελπίδες για το ροζ φύλλο απέναντι στο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Παρά ταύτα ο Θανάσης Φλεβάρης και οι παίκτες που θα παραταχθούν με στόχο την έκπληξη κι αν αυτή δεν έρθει, θα είναι ικανοποιημένοι αναμφίβολα και με μια καλή εμφάνιση. Οι Αλμυριώτες έχουν σώσει σχεδόν την κατηγορία και θα αγωνιστούν χωρίς άγχος.
Από κει και πέρα στο μοναδικό παιχνίδι που θα γίνει στο Βόλο, ο ΓΣ Βόλου υποδέχεται στην έδρα του τον Εθνικό Λάρισας. Φυσικά και ο αντίπαλος δεν φοβίζει τους γηπεδούχους, ωστόσο το γεγονός ότι καίγεται για τους βαθμούς, ίσως δυσκολέψει λίγο το απόγευμα τους. Η αναμέτρηση στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος θα διεξαχθεί επίσης στις 5.30μμ.
Μισή ώρα αργότερα, στα Τρίκαλα θα γίνει το ντέρμπι της τέταρτης θέσης. Η Ανάληψη είναι φιλοξενούμενη από τους Ικάρους. Οι δυο ομάδες παίζουν για το γόητρο τους και έχουν ως στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στην τελική βαθμολογία και αναμένεται να γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.
 
Ανακοινώθηκαν από την ΕΣΚΑΘ οι διαιτητές και οι γραμματείες των αγώνων μπάσκετ του Σαββατοκύριακου. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
Α1 ΕΣΚΑΘ
ΕΑΚ Καρδίτσας, ώρα 16.00, Ολυμπιακός Καρδ. – ΕΑΛ, διαιτητές: Καλούτσας, Παριανόπουλος, γραμματεία: Καβάλας, Λίλης, Ανυφαντή.
Κλ. Αγίου Θωμά, ώρα 17.30, Κεραυνός – Α.Σ. Καρδίτσας, διαιτητές: Κυριακάκη, Πζώλης, γυμνασίαρχος: Μηνάς.
ΕΑΚ Λάρισας, ώρα 17.30, Αστέρας Λάρισας – Αλμυρός, διαιτητές: Κυριακάκη Ν., Κοντογιάννης, γυμνασίαρχος: Ράμμος.
Κλ. Μπάρας Τρικ., ώρα 18.00, Ικαροι – Ανάληψη, διαιτητές: Παγώνης, Αγορογιάννης, γραμματεία: Γκαρτζονίκας, Δωγάς, Χριστοφορίδου, γυμνασίαρχος: Γκαρτζονίκας.
«Β. Παρασκευόπουλος», ώρα 17.30, Γ.Σ. Βόλου – Εθνικός Λάρισας, διαιτητές: Τζαφλέρης, Τσοκόλης, γραμματεία: Απιτιαγοπούλου, Πουριανός, Σακελλαροπούλου.
Κλ. «Ι. Πατάκης», ώρα 18.00, Νίκαια – Τιτάνες, διαιτητές: Πιτσίλκας, Τσιρινδάνης, γυμνασίαρχος: Παπαδημητρίου.
 
Α2 ΕΣΚΑΘ
1ος όμιλος
ΕΑΚ Βόλου, ώρα 17.30, Περραιβός – Ανω Λεχώνια, διαιτητές: Καλογερόπουλος, Βογιατζής, γραμματεία: Πουριανού, Καμένου, Γκαλίδου.
Γυμναστήριο Αγιάς, ώρα 17.00, Ερμής Αγιάς – Κένταυρος Ζαγ., διαιτητές: Καρακώστας, Ζαχαρής.
«Β. Παρασκευόπουλος», ώρα 19.30, Θεσσαλικός – Σουφλάρια, διαιτητές: Παπαδημητρίου Κ., Σταθάκης, γραμματεία: Μαρούσου, Μαρούσος, Στάμος.
 
Νεάνιδες
Κλ. Ν. Ιωνίας, ώρα 16.00, Ιωνικός – Νίκη, διαιτητές: Γιούτσα, Καντερές, γραμματεία: Μαρούσος, Καμπούρης, Μαρούσου
ΕΑΚ Βόλου, ώρα 19.30, Ολυμπιακός Βόλου – Ολύμπια, διαιτητές: Παπαδημητρίου Δ. Ψύχας, γραμματεία: Παύλου, Καροτσάκης, Παπαδημητρίου
 
Παίδες
Β. Παρασκευόπουλος», ώρα 10.00, BC Volos – Ν. Αθλητές Νίκης, διαιτητές: Ζαχαρής, Γιούτσα, γραμματεία: Καροτσάκης, Καμένου, Γκαλίδου.
Β. Παρασκευόπουλος», ώρα 11.30, Γ.Σ. Βόλου – ΑΕΒ Διμηνίου, διαιτητές: Παπαδημητρίου Δ., Πέτσης, γραμματεία: Πουριανού, Καροτσάκης, Γκαλίδου.
 
ΑΥΡΙΟ
Β’ ΕΣΚΑΘ
1ος όμιλος
Κλ. Ν. Ιωνίας, ώρα 12.00, Ν. Αθλητές Νίκης – Α.Ε.Δ. Πλατυκάμπου, διαιτητές: Κλείτσας, Μαριτσούδης, γραμματεία: Στάμος, Πουριανός, Πουριανού.
ΕΑΚ Βόλου, ώρα 12.00, Ολυμπιακός Β. – Αδμητος Βελ., διαιτητές: Σταθάκης, Κέτουλας, γραμματεία: Μαρούσου, Μαρούσος, Γκαλίδου.
«Β. Παρασκευόπουλος», ώρα 12.00, ΑΕΒ Διμηνίου – Αρμένιο, διαιτητές: Παπαδημητρίου Δ., Γιούτσα, γραμματεία: Πεγιούκα, Πολύζος, Πολύζου.
Κλ. «Ι. Πατάκης», ώρα 12.00, Γ.Σ. Διλόφου – BC Volos, διαιτητής: Τσιρινδάνης.
 
Γυναίκες
ΕΑΚ Καρδίτσας, ώρα 16.00, Απόλλων Καρδ. – Ανάληψη, διαιτητής: Μανασής, γραμματεία: Καρατάσος, Κορώνης, Θάνος.
Κλ. Ν. Ιωνίας, ώρα 16.00, Νίκη – Ιωνικός, διαιτητές: Βαφειάδης, Πέτσης, γραμματεία: Σακελλαρόπουλος, Απιτιαγοπούλου, Πουριανός.
 
Εφηβοι
«Β. Παρασκευόπουλος», ώρα 10.00, Γ.Σ. Βόλου – Αλμυρός, διαιτητές: Παπαδημητρίου Δ., Γιούτσα, γραμματεία: Πεγιούκα, Πολύζος, Πολύζου.
ΕΑΚ Βόλου, ώρα 18.00, Ανάληψη – BC Volos, διαιτητής: Σταθάκης, γραμματεία: Παυλίδου, Καμπούρης, Καροτσάκης.
 
Εθνική κατηγορία
ΑΥΡΙΟ
ΕΑΚ Βόλου, ώρα 16.00, Ολυμπιακός Βόλου – Αρης Θεσ/νίκης (Γυναίκες), γραμματεία: Παπαδημητρίου, Πολύζου, Πολύζος.
 
Η Βαθμολογία
1.Αστέρας Λαρ.         32
2.ΓΣ Βόλου             28
3.Τιτάνες                    27
4.Ανάληψη             26
5.Ικαροι                      26
6.Νίκαια                     25
7.Αλμυρός             24
8.Καρδίτσα                23
9.Εθνικός Λ.               21
10.ΕΑΛ                       20
11.Ολυμπιακός Καρ. 20
12.Κεραυνός Λαρ.    16
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου