ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζητούμενο η διοικητική ηρεμία

ζητούμενο-η-διοικητική-ηρεμία-435604

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ιωαννίδης ενημέρωσε και τους υπόλοιπους μετόχους για την κατάσταση, αφού μέχρι τη Δευτέρα πρέπει να διευθετηθούν κάποιες υποθέσεις για να παίξει κανονικά η ομάδα στο πρωτάθλημα 
 
Συνεχίζει να εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από την ηγεσία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ο μεγαλομέτοχος Στράτος Γιδόπουλος. Ο έμπειρος παράγοντας που δεν συνηθίζει να χάνει ματς, δεν παραβρέθηκε στο παιχνίδι με το Μακεδονικό στη Νεάπολη, ενώ ακόμα και χθες δήλωνε ιδιαίτερα απογοητευμένος και στεναχωρημένος και δεν ήθελε να επιστρέψει στα καθήκοντά του για την ομάδα.
 
Παίκτες, μέλη της τεχνικής ηγεσίας και διοικούντες έχουν ξεκινήσει… «επιχείρηση» να μεταπείσουν τον Γιδόπουλο, του τηλεφωνούν καθημερινά και προσπαθούν να τον κάνουν αλλάξει γνώμη και να επιστρέψει στην ομάδα γιατί τον έχουν ανάγκη. Ο Παναγιώτης Πετράς, ένας από τους αρχηγούς του κυανόλευκου συγκροτήματος, ήταν από τους παίκτες που μίλησαν μαζί του και του ζήτησαν να ανακαλέσει την απόφαση του, όπως και άνθρωποι της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου. Όλα αυτά ενώ η Νίκη έχει κλείσει την ψαλίδα από τις προνομιούχες θέσεις και είναι ξανά «ζωντανή» στο κόλπο της ανόδου και η διοικητική ηρεμία είναι απαραίτητο συστατικό και ζητούμενο την δεδομένη χρονική στιγμή για να προχωρήσει με αξιώσεις η ομάδα μπροστά. 
Απαντες αναγνωρίζουν ότι ο Γιδόπουλος έχει δίκαιο όσον αφορά στην αναίτια φραστική επίθεση που δέχτηκε από μερίδα φιλάθλων από την κερκίδα της Μαιάνδρου κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Εορδαϊκό, που τον ανάγκασε μάλιστα να αποχωρήσει πριν την λήξη της αναμέτρησης, από την άλλη όμως πιστεύουν ότι ο έμπειρος παράγοντας πρέπει να διαχειριστεί διαφορετικά την κατάσταση και όχι να αποχωρήσει.  
Το παράπονο του Γιδόπουλου έχει να κάνει περισσότερο με το γεγονός ότι οι ενέργειες αυτές δεν καταδικάστηκαν από τους υπόλοιπους οπαδούς της ομάδας, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο αποδεικνύει ότι είναι ανεπιθύμητος στη Νέα Ιωνία.
 
Πληρώνει για να παίξει
Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν δικαστικές υποθέσεις, αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες για χρέη και προσφυγές που πρέπει να τακτοποιηθούν τη Δευτέρα για να οριστεί το επόμενο ματς με το Ναυπακτιακό. Το ποσό που πρέπει να δοθεί είναι γύρω στα 10.000 ευρώ, αλλά δεν είναι τόσο τα χρήματα, όσο τα διαδικαστικά θέματα και οι δικαστικές υποθέσεις τις οποίες «έτρεχε» ο Γιδόπουλος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ιωαννίδης μίλησε με τον μεγαλομέτοχο και ήδη κάνει κινήσεις από την πλευρά του για να βρεθεί λύση. Ήρθε σε επαφή και με τους υπόλοιπους μετόχους, έτσι ώστε να καλυφθεί το ποσό και να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα, τηρώντας παράλληλα στάση αναμονής για την επόμενη κίνηση του Στράτου Γιδόπουλου. 
Άπαντες ευελπιστούν ότι για ακόμα μια φορά λόγω του χαρακτήρα του και του πείσματός του ο έμπειρος παράγοντας κρατάει μια τέτοια στάση και πως θα αλλάξει γρήγορα τη γνώμη του και θα επιστρέψει στα καθήκοντά του, καθώς η ομάδα τον έχει ανάγκη σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη για τη διεκδίκηση των στόχων της περίοδο που διανύει. Μέχρι χθες πάντως δήλωνε ιδιαίτερα στεναχωρημένος και απογοητευμένος και δεν φαινόταν να έχει ξεπεράσει την επίθεση που δέχτηκε.
Το διπλό στη Νεάπολη κόντρα στο Μακεδονικό που κράτησε τη νίκη ζωντανή στο όνειρο της ανόδου, ναι μεν τον χαροποίησε ιδιαίτερα, από την άλλη όμως δεν ήταν αρκετό να διώξει τις κακές εντυπώσεις που του προκάλεσε όλο αυτό το επεισόδιο της περασμένης Κυριακής.  
 
Αναβολή
Εν τω μεταξύ χθες αναβλήθηκε η εκδίκαση για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της Νίκης στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανωμής. Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Ενωσης Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής την όρισε εκ νέου για την ερχόμενη Πέμπτη 17 Μαρτίου.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου