ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιμένει την Παναχαϊκή στη Νεάπολη για νέα νίκη

περιμένει-την-παναχαϊκή-στη-νεάπολη-γ-665215

Με τον αγώνα στο Αιγίνιο Πιερίας με τον Αιγινιακό για την 11η αγωνιστική της Β’ Εθνικής να αναβάλλεται δύο φορές εξαιτίας της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου η ΠΑΕ Βόλος έχει στρέψει πλέον την προσοχή της στον αγώνα με την Παναχαϊκή.

Η διοργανώτρια αρχή καλείται πλέον να ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα με την ΠΑΕ Βόλος να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και να περιμένει την Παναχαϊκή, η οποία χθες επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος (σελ. 19).

Η ΠΑΕ Βόλος παρ’ ότι δεν αγωνίστηκε στην 11η αγωνιστική παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League με 28 βαθμούς με τους διώκτες του να έχουν παίξει έχοντας τη διαφορά στο +5 από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας και είναι και στο +8 από την τρίτη Κέρκυρα που προσπέρασε τον Πλατανιά, που ακολουθεί με 19 βαθμούς, ενώ ο Εργοτέλης έμεινε στους 17 και η επομένη αντίπαλος Παναχαϊκή ανέβηκε στους 15 βαθμούς!

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από 5 συνεχόμενες νίκες και θέλουν συνέχεια που θα δοθεί με τους Πατρινούς στον Βόλο και θα είναι και πλήρης αφού οι δύο απουσίες ισχύουν για το ματς στο Αιγίνιο όταν θα διεξαχθεί αφού για αυτό έχουν δηλωθεί να λείψουν ο Καμπαγέρο και ο Ουνγιαλίδης που έχουν συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες, ενώ ο Δημόπουλος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς της 13ης αγωνιστικής με Απόλλωνα Λάρισας.

Ως το τέλος του α’ γύρου εκτός από το ματς στο Αιγίνιο τα ματς για την ομάδα του Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ είναι:

12η αγωνιστική: ΝΠΣ Βόλος-Παναχαϊκή

13η αγωνιστική: Απόλλων Λάρισας-ΝΠΣ Βόλος

14η αγωνιστική: ΝΠΣ Βόλος-Αήττητος

15η αγωνιστική: ΝΠΣ Βόλος-Ηρακλής

Τηλεοπτικά, για την 12η αγωνιστική που ακολουθεί (και ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ θα φιλοξενήσει την Παναχαϊκή) θα είναι τα ματς Ηρόδοτος – Κέρκυρα το Σάββατο 12 Ιανουαρίου και Ηρακλής – Εργοτέλης την Κυριακή.

Αναμονή για ενίσχυση

Μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που είχε δημοσιοποιηθεί από πλευράς Αρη ήταν αυτή του Μπάμπη Παυλίδη. Ο 27χρονος Βεροιώτης μέσος ανήκει στον Αρη, όμως δεν υπολογίζεται από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, καθώς φέτος μετρά μόλις μία συμμετοχή, ενώ τόσο με τον Αρη όσο και με τη Βέροια έχει αγωνιστεί σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική.

Ο Παυλίδης έχει περάσει και από τη Νίκη το 2012 με 20 συμμετοχές και 4 γκολ ενώ συνολικά σε τρεις κατηγορίες έχει 145 συμμετοχές και 16 γκολ. Τόσο για τον Παυλίδη όσο και τον πλάγιο μπακ Κώστα Παναγιώτου που «ακούστηκε» αλλά διεκδικείται από τον Αστέρα Τρίπολης για τον Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ δεν θεωρείται δεδομένη η απόκτησή τους ενώ εξετάζονται και άλλοι παίκτες από τη μεγαλύτερη κατηγορία που κυρίως θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις άμεσα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου