ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βάζει πλώρη για κορυφή και το 2019 ο Ολυμπιακός

βάζει-πλώρη-για-κορυφή-και-το-2019-ο-ολυμπι-674303

Πλώρη για το νέο έτος βάζει ο Ολυμπιακός, που θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική σεζόν και να πετύχει τον αποκλειστικό στόχο που έχει θέσει, την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Οι ερυθρόλευκοι, που προπονήθηκαν κανονικά και χθες, με άπαντες παρόντες πλην του τραυματία Σάββα, σήμερα θα κάνουν την τελευταία προπόνηση για το 2018, ενώ αύριο θα πάρουν ρεπό, ένεκα και της Πρωτοχρονιάς. Ετσι, οι ποδοσφαιριστές του Περικλή Αμανατίδη θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προπονήσεων την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου, ενόψει και του τελευταίου δύσκολου παιχνιδιού του πρώτου γύρου, όπου θα αναμετρηθούν εκτός έδρας με τον Γ.Σ. Αλμυρού.

Το συγκεκριμένο ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, όντας ένα παιχνίδι με αυξημένο δείκτη δυσκολίας, από τη στιγμή που αποτελεί και ντέρμπι Μαγνησίας. Εξάλλου, αντίπαλος για τους ερυθρόλευκους είναι η πάντα επικίνδυνη ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού, που στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι «διψασμένη» για βαθμούς, έχοντας γνωρίσει τρεις συνεχόμενες ήττες μέσα στον Δεκέμβριο, από Νίκη Βόλου, Απόλλων Μακρυχωρίου και Αστέρα Ιτέας.

Σύντομα, θα υπάρξουν εξελίξεις και στα μεταγραφικά για τους ερυθρόλευκους, που όλο το προηγούμενο διάστημα είδαν τις αδυναμίες τους και κινούνται αθόρυβα για την απόκτηση έμπειρων ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στο δεύτερο γύρο. Συγκεκριμένα, στα άμεσα πλάνα του Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών του υπάρχει η απόκτηση τόσο ενός δεξιού οπισθοφύλακα, όσο και ενός επιτελικού μέσου, που θα δώσει νέα πνοή στους Βολιώτες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες για τη θέση του δεξιού αμυντικού, από την οποία θα απουσιάζει ο Σάκης Σάββας, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση εξετάζεται ένας Έλληνας, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Σουηδίας.

Εισιτήρια διαρκείας για τον β’ γύρο

Εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες έδρας του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας κυκλοφόρησε ο Ολυμπιακός Βόλου, τα οποία τέθηκαν ήδη σε κυκλοφορία. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία τονίζονται τα εξής: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας β’ γύρου Οι κάρτες διαρκείας θα έχουν ισχύ για τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

Δώσε τον παλμό στην κερκίδα, ζήσε την ένταση των αγώνων, πανηγύρισε την άνοδο της αγαπημένης μας ομάδας. Προμηθεύσου τώρα ένα εισιτήριο διαρκείας και γίνε ο 12ος παίχτης του Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά οι τιμές:

Κατηγορία Gold VIP: 100€ (με δυνατότητα στάθμευσης στο πάρκινγκ του Σταδίου)

Κατηγορία Silver: 40€

Κατηγορία Fans: 30€ *(η διάθεση θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον σύνδεσμο Austrian Boys)

Κατηγορία Ladies: 25€

Κατηγορία Junior: 25€ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών)

Τα εισιτήρια θα ισχύουν για τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και η διάθεσή τους θα γίνεται από τα εξής σημεία: Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 9.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00. Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας καθημερινά 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00. Σύνδεσμος Austrian Boys, Αγίου Δημητρίου 19, ώρες λειτουργίας Τετάρτη και Παρασκευή 19.00 – 21.00».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου