ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δυνατό φιλικό στην Αγριά για Θησέα και ΠΑΕ Βόλος

δυνατό-φιλικό-στην-αγριά-για-θησέα-και-674340

Την ευκαιρία να βγουν από την αγωνιστική απραξία είχαν χθες στο γήπεδο της Αγριάς, ο Θησέας και η ΠΑΕ Βόλος, με τις δύο ομάδες να προετοιμάζονται για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων τους σε Γ’ και Β’ Εθνική αντίστοιχα.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι του Χουάν Φεράντο ήταν εκείνοι που πήραν την άτυπη νίκη με 3-2, απέναντι στο σύνολο του Λάκη Μπακάλη, που στάθηκε επάξια απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο παιχνίδι με τον Πέτση να σκοράρει από τα 11 βήματα απέναντι από τον πρώτο πορτιέρε του Θησέα, Μπουργάνη, στο 25’ με τους κυανέρυθρους να απαντάνε με τρία τέρματα. Συγκεκριμένα την ισοφάριση πέτυχε ο Ηλιόπουλος, στο 37’, το 1-2 σημείωσε με πέναλτι ο Δημόπουλος στο 42’, ενώ το 1-3 σημείωσε στο 70’ ο Πίσπας, ο οποίος συμμετείχε και στα 90 λεπτά. Το τελικό σκορ (2-3) διαμόρφωσε ο Πέτσης, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 85’.

Ο Χουάν Φεράντο είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και πέντε ποδοσφαιριστές από την Κ20, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους Κραββαρίτη, Θεοδωρόπουλο, Καραγιάννη, Μπάλα και Μπόλη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κεφαλάς, Μπόρας, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουΐχε, Δημητριάδης, Κοτζαθανάσης (46’ Χατζησταμάτης), Οικονόμου (80’ Κακάλιας), Διαμαντόπουλος, Ζάχος (65’ Αγιασιώτης), Πέτσης (80’ Παναγιώτου), Τσιουρής (75’ Φραγκογιάννης).

ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης (60’ Κραβαρίτης), Δημόπουλος (46’ Θεοδωρόπουλος), Ρούσσος (46’ Καρρίκι), Γκαλίτσιος (46’ Ανδρικόπουλος), Ντεντάκης (46’ Μπόλης), Ενγκουέμ (55’ Καραγιάννης), Καμπαγέρο (35’ Δόρης, 60’ Πίτου Γκαρσία), Λούκας (46’ Κορέλας), Ηλιόπουλος (46’ Μάντζης), Κότο (46’ Μπάλας), Πίσπας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου