ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστροφή με… αποχωρήσεις

επιστροφή-με-αποχωρήσεις-675807

Μετά από σχεδόν μία εβδομάδα οι παίκτες της Νίκης Βόλου επέστρεψαν και πάλι από χθες στις προπονήσεις, έχοντας περάσει τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων με τις οικογένειές τους και σε σχέση με την προπόνηση του περασμένου Σαββάτου οι Χρήστος Τζιώρας, Βασίλης Λάιος, Κρίστοφερ Μακενγκό και Θανάσης Κυριαλάνης δεν ήταν παρόντες.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το τελευταίο παιχνίδι για το 2018 ήταν για τους κυανόλευκους αυτό απέναντι στην Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδος, που ήταν και το τελευταίο στο θεσμό και πλέον άπαντες εστιάζουν την προσοχή τους στην προσπάθειά τους στο πρωτάθλημα, έχοντας αποκλειστεί και από το Κύπελλο ΕΠΣΘ.

Η επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις θα γίνει την επόμενη Κυριακή 6 Ιανουαρίου, με τους κυανόλευκους να υποδέχονται τον Πιερικό στην 13η και τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου, στην αυλαία της οποίας θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή.

Αποχωρήσεις τριών, ερωτηματικό για Τζιώρα

Παρελθόν από τους κυανόλευκους αποτελεί ο Βασίλης Λάιος, με τον ακραίο αμυντικό να μη συνεχίζει στη Νίκη μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να το ανακοινώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όσον αφορά στον Κρίστοφερ Μακενγκό, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός παραμένει στην πατρίδα του και δεν θα επιστρέψει στον Βόλο, από τον οποίο αποχώρησε πλέον μόνιμα. Παράλληλα παρελθόν αποτελεί και ο Θανάσης Κυριαλάνης, με τον αριστερό ακραίο αμυντικό να μη συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Σε ανακοίνωσή τους, οι κυανόλευκοι αναφέρουν: «Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Λάιο, Θανάση Κυριαλάνη και Chris Makengo. Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας».

Αναφορικά με το θέμα του Χρήστου Τζιώρα μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση αποχώρησης από τους κυανόλευκους, με τον ίδιο όμως να βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στον Βόλο. Ο 30χρονος φορ είχε συνάντηση χθες με τον πρόεδρο της Δ.Ε. κ. Ιμεράι παρουσία του κ. Ντόστανιτς αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους εξέφρασε την επιθυμία να μεταγραφεί σε σύλλογο της Football League. Το αποτέλεσμα της συνάντησης και τα περιθώρια συνέχισης της συνεργασίας θα γνωστοποιηθούν και από τις δύο πλευρές σήμερα.

Βέβαια η παραμονή του θα χαροποιούσε όσο τίποτα τους φίλους της ομάδας, που πικράθηκαν στο άκουσμα υποστολής «σημαίας» με την αποχώρηση του Κοζανίτη επιθετικού, ο οποίος δεν έδωσε το «παρών» στη χθεσινή επιστροφή στις προπονήσεις και το όνομά του «παίζει» μεταγραφικά τόσο για την Παναχαϊκή, όσο και για την Αναγέννηση Άρτας, οι οποίες έχουν καταθέσει προτάσεις.

Στο απουσιολόγιο της χθεσινής προπόνησης καταγράφηκε και το όνομα του Γιάννη Δωματά, ο οποίος ζήτησε δύο μέρες επιπλέον άδεια για οικογενειακούς λόγους. Στην προπόνηση, επίσης, δεν έλαβε μέρος ο Άγγελος Ματθαίου, ο οποίος ταλαιπωρείται από εποχική ίωση. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα με διπλή προπόνηση. Το πρωί στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού και το απόγευμα γυμναστήριο.

Τέλος, στη Νίκη Βόλου ταυτόχρονα προχωρά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός με τον Ράτκο Ντόστανιτς να έχει το… ελεύθερο από τη διοίκηση να προχωρήσει στην ενίσχυση της ομάδας, θέλοντας να τη διατηρήσει σε τροχιά ανόδου μέχρι τέλους.

Φιλικά με την ακαδημία των Παπαλουκά-Διαμαντίδη

Φιλικά παιχνίδια με την ακαδημία μπάσκετ Eurohoops των μεγάλων παλαίμαχων άσων Παπαλουκά και Διαμαντίδη θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν οι αθλητές της ακαδημίας μπάσκετ της Νίκης Βόλου την ερχόμενη Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των ακαδημιών Eurohoops. Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου και ιδιαίτερα ο πρόεδρος κ. Μπάμπης Τουτουντζόγλου ευχαριστούν θερμά την ακαδημία μπάσκετ Eurohoops και συγκεκριμένα τον κ. Κωνσταντίνο Σταμάτη, που δέχτηκαν την πραγματοποίηση των φιλικών. Στη σχετική ανακοίνωση επίσης τονίζεται: «Θα είναι μεγάλη τιμή και χαρά για όλα τα παιδιά να δουν από κοντά τους πρώην διεθνείς μας παίκτες Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη και να αποκομίσουν χρήσιμες εμπειρίες από τα παιχνίδια».

Φιλικό για τις παγκορασίδες

Φιλικό παιχνίδι έδωσαν την περασμένη Πέμπτη οι λιλιπούτειες αθλήτριες της ομάδας της Νίκης Βόλου, γεννημένες το 2003-04 με την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Διονύσου από την Αθήνα. Οι αθλήτριες και των δύο ομάδων από τη νέα χρονιά θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα των Παγκορασίδων Β’ της περιφέρειάς τους!

Τα ημερολόγια του γυναικείου μπάσκετ

Συνεχίζεται η διάθεση ημερολογίων 2019 του γυναικείου τμήματος μπάσκετ και υποδομών της Νίκης Βόλου. Η τιμή του ημερολογίου είναι 5 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα μέλη της Δ.Ε. του γυναικείου μπάσκετ Αλέκο Μιχόπουλο (κιν. 6974049027), Βασίλη Αϊβάτογλου (κιν. 6972847173) και Βάιο Σταυρόπουλο (κιν. 6931142594).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου