ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην αναμονή ο Ολυμπιακός Β.

στην-αναμονή-ο-ολυμπιακός-β-675828

Ο Ολυμπιακός Βόλου αφού ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2018 αήττητος και στην κορυφή θέλει πιο ενισχυμένος μόνο νίκες το 2019 και αφού η ομάδα μετά τη χριστουγεννιάτικη άδεια επέστρεψε στις προπονήσεις πλέον είναι σε αναμονή όχι μόνο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά και για τα νέα πρόσωπα που θα έρθουν στον Βόλο…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό έχουν από καιρό εντοπίσει τους μεταγραφικούς στόχους, έχουν μιλήσει με τους παίκτες εκείνους που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους και άμεσα αναμένονται εξελίξεις.

Μάλιστα δύο παίκτες με θητεία σε ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία για να συνεχίσουν στον Ολυμπιακό και τις προσεχείς μέρες αναμένονται στον Βόλο για τις υπογραφές και θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο ένας μάλιστα νέος παίκτης που είναι δεξί μπακ έρχεται και με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, αλλά και με προοπτική και για τη νέα χρονιά σε μεγαλύτερη κατηγορία… Οι «ερυθρόλευκοι» θα ενισχυθούν και στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ενίσχυση και στη γραμμή κρούσης, εφόσον βρεθεί κάτι το αξιόλογο.

Ο φετινός Ολυμπιακός που «φτιάχτηκε» για να κερδίζει σε κάθε αγώνα θέλει να είναι ώς το τέλος στην κορυφή και αυτό απαιτεί συνεχή προσπάθεια αλλά και «φρεσκάρισμα» ώστε να υπάρχει περαιτέρω πληρότητα στο ρόστερ και να μην παρουσιαστούν προβλήματα από τυχόν τραυματισμούς ή τιμωρίες…

Οσον αφορά στις ώς τώρα συμμετοχές των «ερυθρολεύκων» και στα 12ματς έχουν παίξει οι Λεάντρο Πίντο, Μπουτζίκος, Λώττας, Οικονομόπουλος, Ναζίμ, Κόλα και Σκοπελίτης ενώ 11 συμμετοχές έχουν οι Φλίγκος, Σερτζίνιο, Ζγκούρη και 10 ο Στάθης Ρόκας.

Σε 8 ματς έχει καθίσει κάτω από τα δοκάρια ο Γιακουμής (σε 4 ο Παλιούρας ), ενώ 8 συμμετοχές έχει και ο Ευθυμιάδης, 7 ο Παπουτσογιαννόπουλος και 6 ο Καμπλιώνης.

Σε 5 ματς ξεκίνησε ο Σάββας, σε 4 πρόλαβε ο Σαχινίδης και 4 συμμετοχές έχουν και οι Παπαϊωάννου, Νόνης και 1 ματς έπαιξε ο Μαργαρίτης ενώ ο τρίτος γκολκίπερ Χρ. Πορής και οι Θ. Καναβός και Γ. Πατσής έχουν συμμετοχή στο Κύπελλο.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τη 13η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής, που είναι το κλείσιμο του α’ γύρου στις 6/1/2019 στον Αλμυρό με τον ΓΣΑ.

Εισιτήρια διαρκείας για τον β’ γύρο

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας β’ γύρου. Οι κάρτες διαρκείας θα έχουν ισχύ για τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

Αναλυτικά οι τιμές:

Κατηγορία Gold VIP – 100€ (με δυνατότητα στάθμευσης στο πάρκινγκ του Σταδίου)

Κατηγορία Silver – 40€

Κατηγορία Fans – 30€ *(η διάθεση θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον σύνδεσμο Austrian Boys)

Κατηγορία Ladies – 25€

Κατηγορία Junior – 25€ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών)

Τα εισιτήρια θα ισχύουν για τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και η διάθεσή τους θα γίνεται από τα εξής σημεία: Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 9.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00. Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας καθημερινά 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00. Σύνδεσμος Austrian Boys, Αγίου Δημητρίου 19, ώρες λειτουργίας Τετάρτη και Παρασκευή 19.00 – 21.00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου