ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με φιλικό αποχαιρετά το 2018

με-φιλικό-αποχαιρετά-το-2018-676826

Από την κορυφή και με φιλικό παιχνίδι θα αποχαιρετίσει το 2018 η ΠΑΕ Βόλος που αγωνιστικά το 2019 θα ξεκινήσει στις 6 Ιανουαρίου με το ματς στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό για την 11η αγωνιστική της Football League.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο επέστρεψε χθες μετά την άδεια των Χριστουγέννων στις προπονήσεις και μεθαύριο Κυριακή 30 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Θησέα Αγριάς. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγριάς με ώρα έναρξης τις 3.00 μ.μ.

Ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ μετά την 5η συνεχόμενη νίκη και έχοντας αυξήσει τη βαθμολογική διαφορά από δεύτερους και τρίτους στην Football League…φαντάζει πλέον ως το απόλυτο φαβορί για την άνοδο, παρότι ο Ισπανός προπονητής Χουάν Φεράντο επιμένει στους χαμηλούς τόνους λέγοντας ότι υπάρχουν άλλα 20 παιχνίδια και η ομάδα πάει βήμα βήμα, ενώ οι πληροφορίες πλέον μιλούν και για περαιτέρω ενίσχυση…

Ετσι ενώ η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της Β’ Εθνικής και εκεί θέλει να παραμείνει και οι οποίες κινήσεις γίνουν θα γίνουν ώστε να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας.

Μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που εξετάζεται και έχει δημοσιοποιηθεί από πλευράς Αρη είναι αυτή του Μπάμπη Παυλίδη. Ο 27χρονος Βεροιώτης μέσος ανήκει στον Αρη, όμως δεν υπολογίζεται από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, καθώς φέτος μετρά μόλις μία συμμετοχή, ενώ τόσο με τον Αρη όσο και με τη Βέροια έχει αγωνιστεί σε Α’, Β΄και Γ΄ Εθνική.

Ο Παυλίδης έχει περάσει και από τη Νίκη το 2012 με 20 συμμετοχές και 4 γκολ ενώ συνολικά σε τρεις κατηγορίες έχει 145 συμμετοχές και 16 γκολ. Πάντως για τον Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ δεν θεωρείται δεδομένη η απόκτησή του ενώ εξετάζονται και άλλοι παίκτες από την μεγαλύτερη κατηγορία που κυρίως θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις άμεσα.

Εως τώρα στο πρωτάθλημα, για την ΠΑΕ Βόλος έξι ποδοσφαιριστές έχουν συμμετοχή σε όλα τα ματς (10) και δυο μάλιστα ο Καραγκιολίδης και ο Γκαλίτσιος δεν έχουν λείψει λεπτό παίζοντας 900’.

Οι συμμετοχές των παικτών του ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ ΠΑΕ:

Καραγκιολίδης Φώτης 10

Γκαλίτσιος Αλέξανδρος 10

Μάντζης Βασίλης 10

Ουνγιαλίδης Δημήτρης 10

Κάρλες Κότο 10

Καμπαγέρο Σεμπάστιαν 10

Ηλιόπουλος Κώστας 10

Ντεντάκης Αντώνης 9

Δημόπουλος Στέργιος 9

Πίτου Γκαρσία 9

Πέντα Μαρσέλο 9

Λούκας Γκαρσία 8

Φράγκος Μιχάλης 7

Ε’νγκουέμ Ζακ 6

Πίσπας Σωτήρης 5

Δόρης Αλέκος 4

Καρρίκι Κονσταντίν 2

Ρούσσος Αλμπέρτος 2

*Οι Ν. Μπουργάνης, Κ. Κορέλας, Κ. Δεμηρτζόγλου έχουν συμμετοχή στο Κύπελλο.

Ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ που πλέον βρίσκεται στο +8 από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας και στο +9 από τον τρίτο Πλατανιά, ενώ η Κέρκυρα ακολουθεί στο -11 με 17 βαθμούς έχει ακόμη την καλύτερη επίθεση και άμυνα και στην 11η αγωνιστική θα παίξει Κυριακή 6/1/2019 στο Αιγίνιο, ενώ για την 12η αγωνιστική θα φιλοξενήσει την Παναχαϊκή και ώς το τέλος του α΄ γύρου θα απομένουν τα ματς στη Λάρισα με Απόλλωνα και δυο συνεχόμενα στη Νεάπολη με Αήττητο Σπάτων και Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Στο τελευταίο νικηφόρο ματς με την Κέρκυρα την Κυριακή συμπλήρωσαν κάρτες για τον Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ οι Δημόπουλος και Ουνγιαλίδης με τον πρώτο να δηλώνεται να εκτίσει την ποινή του στο ματς της 13ης αγωνιστικής με Απολλωνα Λ., ενώ στο Αιγίνιο που έχει δηλωθεί να λείψει ο Καμπαγέρο που είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες στο ματς με τον Ηρόδοτο… θα απουσιάσει και ο Ουνγιαλίδης.

Λύση συνεργασίας με Δεμηρτζόγλου

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε χθες την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Κώστα Δεμηρτζόγλου, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Δεμηρτζόγλου, που πέρσι έπαιξε σε 21 ματς πετυχαίνοντας και 3 γκολ (και πριν έρθει στον Βόλο είχε παίξει σε Αιγινιακό, Διαγόρα Σεβαστής και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας) φέτος είχε μόνο μια συμμετοχή στο Κύπελλο και είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί μετά τον Μεληκιώτη που δεν είχε συμμετοχή.

Ο Μάντζης 1ος σκόρερ της Football League

Ο Βασίλης Μάντζης του ΝΠΣ Βόλος βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Football League έχοντας φτάσει τα 8 γκολ, μετά την ολοκλήρωση και της 10ης αγωνιστικής, καθώς σκόραρε το ένα από τα δύο γκολ της ομάδας του κόντρα στην Κέρκυρα. Στα 5 γκολ βρίσκεται ο Μπιανκόνι του Πλατανιά μαζί με τον Κουσκουνά της Δόξας Δράμας… Αναλυτικά:

8 γκολ: Μάντζης (ΝΠΣ Βόλος)

5 γκολ: Μπιανκόνι (Πλατανιάς), Κουσκουνάς (Δόξα Δράμας)

4 γκολ: Τουράμ (Κέρκυρα), Συμελίδης (ΑΟ Τρίκαλα), Ελευθεριάδης (Παναχαϊκή), Ρίσκι (ΑΟΧ Κισσαμικός)

3 γκολ: Λούκας Γκαρσία, Ηλιόπουλος (ΝΠΣ Βόλος), Μαρκολίνο, Χατζής, Λουκάο (Απόλλων Λάρισας), Πέρεθ (Δόξα Δράμας), Περόνε (Ηρακλής), Σιατραβάνης (Κέρκυρα), Καραγκούνης, Νίλι (Πλατανιάς), Γιαλούσης (Ηρόδοτος), Παπαδόπουλος (Αιγινιακός), Μαρουκάκης (Αήττητος Σπάτων)

Για την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος 2 γκολ έχουν πετύχει Πίτου Γκαρσία, Πίσπας και από ένα οι Πέντα, Φράγκος, Δημόπουλος, Καμπαγέρο, Γκαλίτσιος και ένα ήταν αυτογκόλ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου