ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μυαλό στο 2019 και στην ενίσχυση

το-μυαλό-στο-2019-και-στην-ενίσχυση-676836

Ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε πάλι από χθες σε ρυθμούς προετοιμασίας μετά τις διακοπές για τα Χριστούγεννα, αλλά πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στα νέα πρόσωπα… που θα έρθουν στην ομάδα, αφού μπορεί ώς το τέλος του 2018 να υπάρξουν κι άλλες προπονήσεις, αλλά το επόμενο ματς πρωταθλήματος για τη 13η αγωνιστική αργεί και είναι στις 6/1/2019 όταν οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν εκτός έδρας με τον ΓΣ Αλμυρού.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2018 στην κορυφή του πρωταθλήματος και κλείνοντας θέση και στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά επειδή στοχεύει σε νέες νίκες το 2019 θέλοντας να είναι χρονιά ανόδου, θα υπάρξει και ενίσχυση όπως ανέφερε και ο προπονητής του Ολυμπιακού Περικλής Αμανατίδης λέγοντας πως «η ομάδα θα ενισχυθεί κι άλλο και οι παίκτες που θα έρθουν θα δώσουν μεγαλύτερη ώθηση στα παιδιά, που κάνουν μία καταπληκτική πορεία».

Ο Ολυμπιακός θέλει να είναι ώς το τέλος στην κορυφή και αυτό απαιτεί συνεχή προσπάθεια αλλά και «φρεσκάρισμα» και έτσι στη διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή είναι έτοιμοι να κάνουν πράξεις τις σκέψεις ενίσχυσης ίσως και νωρίτερα από τον Γενάρη ώστε να υπάρχει περαιτέρω πληρότητα στο ρόστερ και να μην παρουσιαστούν προβλήματα από τυχόν τραυματισμούς ή τιμωρίες…

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού όχι μόνο έχουν εντοπίσει τους μεταγραφικούς στόχους, αλλά είναι έτοιμοι να τους εντάξουν στο δυναμικό τους. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη με δύο παίκτες ένας δεξιός μπακ και ένας μέσος έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και τις προσεχείς μέρες θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας και με εμπειρίες Φούτμπολ Λιγκ θα ενισχύσουν σημαντικά τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια που καταβάλλει για την άνοδο.

Σήμερα στις προπονήσεις θα είναι τόσο ο Ντέιβιντ Ναζίμ όσο και ο Φελίπε Σερτζίνιο που είχαν μια μέρα άδεια παραπάνω.

Ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού Βόλου Σερτζίνιο που έχει βοηθήσει πέραν των τερμάτων και στο δημιουργικό κομμάτι με δηλώσεις του στο «Liganews.gr», μίλησε για τον τέταρτο όμιλο, για τον τίτλο και πρόσθεσε πως οι προσωπικοί του στόχοι είναι να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.

Οι δηλώσεις του Ίβηρα παίκτη των «ερυθρολεύκων»: «Το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Υπάρχουν αξιόλογες ομάδες στην κατηγορία. Σε κάθε όμιλο βλέπεις ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Στον δικό μας όμιλο πιστεύω ακράδαντα πως δύο ομάδες διεκδικούν την άνοδο (Ολυμπιακός και Νίκη Βόλου). Οι υπόλοιπες ομάδες αγωνίζονται για τη σωτηρία τους στο πρωτάθλημα».

«Ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρα η άνοδος και η πρώτη θέση. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία».

«Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες συμβαδίζουν με της ομάδας. Να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο την ομάδα να πάρει την απευθείας άνοδο».

«Θέλω να ευχηθώ στο κόσμο της ομάδας μας καλές γιορτές. Να περάσουν όμορφα με τις οικογένειές τους και το νέο έτος να φέρει υγεία, ευτυχία και την πολυπόθητη άνοδο στον Ολυμπιακό, που όλοι εμείς εδώ θέλουμε».

Εισιτήρια διαρκείας για τον β’ γύρο

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας β’ γύρου. Οι κάρτες διαρκείας θα έχουν ισχύ για τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

Αναλυτικά οι τιμές:

Κατηγορία Gold VIP – 100€ (με δυνατότητα στάθμευσης στο πάρκινγκ του Σταδίου)

Κατηγορία Silver – 40€

Κατηγορία Fans – 30€ *(η διάθεση θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον σύνδεσμο Austrian Boys)

Κατηγορία Ladies – 25€

Κατηγορία Junior – 25€ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών)

Τα εισιτήρια θα ισχύουν για τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και η διάθεσή τους θα γίνεται από τα εξής σημεία:

. Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 9.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00

. Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας καθημερινά 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00

. Σύνδεσμος Austrian Boys, Αγίου Δημητρίου 19, ώρες λειτουργίας Τετάρτη και Παρασκευή 19.00 – 21.00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου