ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξεκαθαρίζει με «αποχωρήσεις» …και ενισχύεται η Νίκη

ξεκαθαρίζει-με-αποχωρήσεις-και-εν-676848

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου που μετά την προπόνηση του περασμένου Σαββάτου είχαν τη χριστουγεννιάτικη άδεια και ενώ επίσημα δεν έχει αποχωρήσει ή έχει αποκτηθεί κάποιος παίκτης …οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ έχουν αρχίσει…

Από την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστή η αποχώρηση έκπληξη με τον πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Νίκο Ιμεράι να αναφέρει ότι ο Χρήστος Τζιώρας τού ζήτησε το δελτίο προκειμένου να αποχωρήσει σε άλλο ποδοσφαιρικό προορισμό, ενώ τη λύση της συνεργασίας του με τη Νίκη Βόλου γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Βασίλης Λάιος που φέτος δεν βρήκε τον ανάλογο χρόνο συμμετοχής, ενώ ο Κρις Μακενγκό, που πήγε στη Γαλλία για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, λέγεται ότι θα παραμείνει εκεί και θα αποτελέσει παρελθόν από τη Νίκη.

Πάντως επίσημα από τη Νίκη δεν έχει ανακοινωθεί καμία αποχώρηση και αυτό που λέγεται είναι πως για παίκτη που φεύγει θα έρθει καλύτερος κάτι που τόνισε και σε δηλώσεις του πριν τις διακοπές και ο προπονητής Ράτκο Ντόστανιτς, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «οι παίκτες που θα έρθουν θα πρέπει να είναι δύο φορές καλύτεροι από τους ήδη υπάρχοντες».

Από σήμερα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν και άμεσα θα υπάρξει η αντικατάστασή τους, ενώ φημολογούνταν και μια ύστατη συνάντηση ανάμεσα στη Διοικούσα Επιτροπή και στον Χρήστο Τζιώρα για να μεταπεισθεί ο παίκτης αλλά μάλλον φαίνεται ότι οι αποφάσεις έχουν ληφθεί…

Οσο για τον Κρις Μακενγκό, έχει διαρρεύσει πως από κοινού λοιπόν λήφθηκε η απόφαση για να λυθεί η συνεργασία και ο παίκτης δεν θα επιστρέψει από τη Γαλλία.

Ενας φορ, δυο αμυντικοί και ένας μέσος πάντως είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Νίκη και σύντομα αναμένονται εξελίξεις και στα μεταγραφικά…

«Θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

Παιχνίδι για δύο είναι η πρώτη θέση στον 4ο όμιλο σύμφωνα με τον Τάσο Καντούτση.

Ο 24χρονος στόπερ μίλησε στο «Liganews.gr» για τη «μάχη» της πρωτιάς με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς και για τους ομαδικούς και ατομικούς του στόχους.

Αναλυτικά: Για τον όμιλο της Νίκης Βόλου: «Το επίπεδο του 4ου ομίλου είναι αρκετά ανταγωνιστικό όλες οι ομάδες παλεύουν για τη νίκη αλλά σίγουρα ξεχωρίζουμε εμείς και ο Ολυμπιακός Βόλου».

Για τους ομαδικούς και ατομικούς στόχους: «Ξεκάθαρα η άνοδος και θα παλέψουμε μέχρι τέλους γι’ αυτό. Όσον αφορά στους ατομικούς μου στόχους, θέλω να επιστρέψω και να αγωνιστώ εκ νέου στις μεγαλύτερες κατηγορίες».

Για τον κόσμο της Νίκης: «Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για τη μέχρι στιγμής στήριξη του και ελπίζουμε σε ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση στο δεύτερο γύρο πρωταθλήματος».

Τα ημερολόγια του γυναικείου μπάσκετ

Συνεχίζεται η διάθεση ημερολογίων 2019 του γυναικείου τμήματος μπάσκετ και υποδομών του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Η τιμή του ημερολογίου είναι 5 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα μέλη της Δ.Ε. του γυναικείου μπάσκετ Αλέκο Μιχόπουλο (κιν. 6974049027), Βασίλη Αϊβάτογλου (κιν. 6972847173) και Βάιο Σταυρόπουλο (κιν. 6931142594).

Β.ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου