ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντεμπούτο με την ΤΣΣΚΑ ο Πιτίνο στον Παναθηναϊκό

ντεμπούτο-με-την-τσσκα-ο-πιτίνο-στον-πα-678136

Ο θρύλος του κολεγιακού μπάσκετ έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης (26/12) στην Αθήνα και από το αεροδρόμιο πήγε στο ΟΑΚΑ, για να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση ως head coach του Παναθηναϊκού! Ωστόσο, το ντεμπούτο του 66χρονου τεχνικού στον «πράσινο» πάγκο δεν θα αργήσει πολύ, καθώς αναμένεται να το πραγματοποιήσει στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, αύριο Παρασκευή (28/12), για τη 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα χαρακτήρισε το αυριανό (28/12, 21:00) με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης.

«Κλείνουμε το πρώτο μισό της κανονικής περιόδου στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα. Έκαναν κάποιες αλλαγές στην τεχνική ηγεσία και θα είναι ακόμα πιο ενθουσιώδεις μπροστά στο εξαιρετικό κοινό τους. Δουλεύουμε καλά αυτές τις μέρες, πρέπει να διατηρήσουμε αυτό τον ρυθμό και να παίξουμε σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague.

Ο Σέρβος Ίλια Μπελόσεβιτς, ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ και ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς ορίστηκαν να διευθύνουν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: sportfm.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου