ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεταγραφές …το χριστουγεννιάτικο δώρο!

μεταγραφές-το-χριστουγεννιάτικο-δώ-678373

Ο Ολυμπιακός Βόλου ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2018 στην κορυφή του πρωταθλήματος και κλείνοντας θέση και στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά επειδή στοχεύει σε νέες νίκες το 2019 θέλοντας να είναι χρονιά ανόδου, ενώ μέχρι το επόμενο ματς θα υπάρξει και ενίσχυση όπως ανέφερε και ο προπονητής του Ολυμπιακού Περικλής Αμανατίδης μετά το τελευταίο ματς πρωταθλήματος και το εμφαντικό 7-0 επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

«Η ομάδα θα ενισχυθεί κι άλλο και οι παίκτες που θα έρθουν θα δώσουν μεγαλύτερη ώθηση στα παιδιά, που κάνουν μία καταπληκτική πορεία» ανέφερε ο Αμανατίδης και οι άνθρωποι της ομάδας έχοντας ξεκινήσει τον σχεδιασμό νωρίτερα μέσα στις γιορτές θα προχωρήσουν στην περαιτέρω ενίσχυση.

Ο φετινός Ολυμπιακός που «φτιάχτηκε» για να κερδίζει σε κάθε αγώνα και να μη δίνει το δικαίωμα στον αντίπαλο ούτε καν να σκεφτεί πως μπορεί να πάρει κάτι από ένα ματς με τους ερυθρόλευκους θέλει να είναι ώς το τέλος στην κορυφή και αυτό απαιτεί συνεχή προσπάθεια αλλά και «φρεσκάρισμα» και έτσι στη διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή είναι έτοιμοι να κάνουν πράξεις τις σκέψεις ενίσχυσης ίσως και νωρίτερα από τον Γενάρη ώστε να υπάρχει περαιτέρω πληρότητα στο ρόστερ και να μην παρουσιαστούν προβλήματα από τυχόν τραυματισμούς ή τιμωρίες…

Παρά το γεγονός ότι από την αρχή της περιόδου ο Ολυμπιακός «έγινε» με εναλλακτικές λύσεις για κάθε θέση, τώρα οι κινήσεις ενίσχυσης θα γίνουν με το σκεπτικό ότι μια ομάδα μπορεί από καλή μπορεί να γίνει και καλύτερη… ενώ ένα άλλο σκεπτικό είναι πως οι παίκτες που θα έρθουν τώρα δεν θα είναι για ένα γύρο αλλά και για τη μεγαλύτερη κατηγορία.

Μάλιστα επειδή τελευταία παρουσιάστηκε και πρόβλημα στη δεξιά πλευρά ο πρώτος παίκτης που ίσως είναι νέο πρόσωπο στην προπόνηση της Πέμπτης θα είναι ένας δεξιός μπακ με θητεία σε μεγαλύτερες κατηγορίες αφού και ο Σάκης Σάββας θα είναι έτοιμος μετά το πρώτο 15ήμερο του Ιανουαρίου. Επίσης ένας ακόμη παίκτης θα δώσει φρεσκάδα στη μεσαία γραμμή και θα υπάρξει μια ακόμη λύση στην επίθεση που η επιστροφή του Βασίλη Σαχινίδη στη βασική 11άδα συνδυάστηκε και με επιστροφή με γκολ καθώς ο επιθετικός των ερυθρόλευκων είχε να σκοράρει σε πρωτάθλημα από τον περασμένο Μάρτιο που πέτυχε γκολ ως παίκτης των Τρικάλων σε βάρος (0-1) του Απόλλωνα Λάρισας με τον οποίο έχει πετύχει το τελευταίο γκολ Γ΄ Εθνικής (14/5/17) επί του Τυληκράτη…

Όσον αφορά στις ώς τώρα συμμετοχές των «ερυθρολεύκων» και στα 12ματς έχουν παίξει οι Λεάντρο Πίντο, Μπουτζίκος, Λώττας, Οικονομόπουλος, Ναζίμ, Κόλα και Σκοπελίτης ενώ 11 συμμετοχές έχουν οι Φλίγκος, Σερτζίνιο, Ζγκούρη και 10 ο Στάθης Ρόκας.

Σε 8 ματς έχει καθίσει κάτω από τα δοκάρια ο Γιακουμής (σε 4 ο Παλιούρας ), ενώ 8 συμμετοχές έχει και ο Ευθυμιάδης, 7 ο Παπουτσογιαννόπουλος και 6 ο Καμπλιώνης.

Σε 5 ματς ξεκίνησε ο Σάββας, σε 4 πρόλαβε ο Σαχινίδης και 4 συμμετοχές έχουν και οι Παπαϊωάννου, Νόνης και 1 ματς έπαιξε ο Μαργαρίτης ενώ ο τρίτος γκολκίπερ Χρ. Πορής και οι Θ. Καναβός και Γ. Πατσής έχουν συμμετοχή στο Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου μέσα στο 2018 είχε μόνο τρεις ήττες κι αυτές της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου και ήττες που έγιναν όλες το διάστημα από 17/2 έως 3/3.

Στην τωρινή αγωνιστική περίοδο παραμένει αήττητος έχοντας το απόλυτο με 6 νίκες σε 6 ματς έδρας πετυχαίνοντας 25 γκολ, ενώ εκτός έδρας έχει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες (10-4 γκολ) ενώ συνολικά έχει την καλύτερη επίθεση σε όλη τη Γ’ Εθνική (35 γκολ).

Όλα τα ματς του Ολυμπιακού μέσα στο 2018 ήταν:

Πρωτάθλημα 2017-18

Ολυμπιακός – Βελούχι 2-0

Διγενής Νεοχωρίου – Ολυμπιακός 1-1

Ολυμπιακός – Αστέρας Ιτέας 0-0

Ρήγας Φεραίος – Ολυμπιακός 0-1

ΑΟ Σελλάνων – Ολυμπιακός 0-1

Ολυμπιακός – Αχιλλέας Φαρσάλων 1-0

Θήβα – Ολυμπιακός 1-0

Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου 1-3

Βόλος ΝΠΣ – Ολυμπιακός Β. 1-0

Ολυμπιακός – Αμβρυσσέας Διστόμου 3-0

Ολυμπιακός – Οπούντιος Μαρτίνου 6-0

Ολυμπιακός – Αλμυρός 2-0

Πρωτάθλημα 2018-19

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Ολυμπιακός 1-2

Ολυμπιακός – Μετέωρα 2-0

Ολυμπιακός – Πιερικός 5-1

Θησέας Αγριάς – Ολυμπιακός 0-2

Ολυμπιακός – Στυλίδα 4-0

Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός 0-0

Ολυμπιακός – Απόλλων Μακρυχωρίου 5-0

Αστέρας Ιτέας – Ολυμπιακός 0-2

ΑΟ Σελλάνων – Ολυμπιακός 2-3

Ολυμπιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1

Φωκικός – Ολυμπιακός 1-1

Ολυμπιακός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 7-0

Επίσης ο Ολυμπιακός Βόλου είχε φέτος 4 νίκες για το Κύπελλο ΕΠΣΘ που από το περασμένο Σάββατο είναι στον τελικό κερδίζοντας 1-2 στο Βελεστίνο τον Ρήγα, ενώ πιο πριν τον Πηλέα 0-9 τον Πρωτεσίλαο 0-7 και τη Νίκη 3-2.

Για τη φετινή αγωνιστική περίοδο θετικό είναι επίσης ότι έχουν σκοράρει συνολικά 11 παίκτες. Τα 35 γκολ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα έχουν πετύχει 8 ο Κώστας Φλίγκος, 7 ο Φελίπε Σερτζίνιο, 5 ο Ντέϊβιντ Ναζίμ, 4 ο Αντώνης Ζγκούρη, 3 ο Άρης Λώττας, από 2 οι αμυντικοί Λεάντρο Πίντο και Νίκος Μπουτζίκος, και από 1 οι Ρόκας, Οικονομόπουλος, Καμπλιώνης και ο Σαχινίδης.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πλέον σε διακοπές για τα Χριστούγεννα και θα επιστρέψουν για προπονήσεις στις 27 Δεκεμβρίου και δεν αποκλείεται να υπάρχουν και νέα πρόσωπα… και ώβς το τέλος του 2018 θα υπάρξουν κι άλλες προπονήσεις, ενώ ώς το τέλος του α’ γύρου θα υπάρξει ένα ακόμη ματς για τη 13η αγωνιστική (6/1/2019-15.00): ΓΣ Αλμυρού – Ολυμπιακός…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου