ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές»

νάτοι-νάτοι-οι-πρωταθλητές-678432

Στην κορυφή θα βρει την ΠΑΕ Βόλος το 2019 μετά τη μεγάλη νίκη (2-1) με ανατροπή που πήρε η ομάδα στη Νεάπολη κόντρα στην Κέρκυρα και ο κόσμος στις κερκίδες φώναζε το σύνθημα «νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές»!… βλέποντας τους «κυανέρυθρους» να φτάνουν στην 5η συνεχόμενη νίκη και να αυξάνουν τη βαθμολογική διαφορά από δεύτερους και τρίτους στην Football League…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ δείχνοντας πλέον να ξεχωρίζει ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2018 στο +8 και ενώ έχει διανύσει το 1/3 του πρωταθλήματος φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την άνοδο, με τον κόσμο να είναι ενθουσιασμένος και ο Ισπανός προπονητής Χουάν Φεράντο επιμένει στους χαμηλούς τόνους και δεν μιλά για άνοδο λέγοντας ότι υπάρχουν άλλα 20 παιχνίδια και η ομάδα πάει βήμα βήμα ενώ και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Κέρκυρα έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του και πέταξε και το… καρφί του για το ότι γίνονται συχνοί έλεγχοι ντόπινγκ στους ποδοσφαιριστές του.

«Το αποτέλεσμα δείχνει την εικόνα του αγώνα. Δουλεύαμε επιθετικά σε όλο το ματς. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά είχαμε απέναντί μας μία καλή ομάδα. Μετά το πέναλτι το οποίο έδειξε και η τηλεόραση ότι δεν ήταν, οι παίκτες μας αντέδρασαν καλά, είχαν καλή νοοτροπία. Είμαι χαρούμενος, γιατί οι παίκτες μου δεν σκέφτονταν την ισοπαλία, αλλά τη νίκη. Το 2-1 είναι καλό για εμάς.

Τώρα είναι η ώρα για διακοπές Χριστουγέννων, για ένα ακόμα αντιντόπινγκ κοντρόλ, γιατί συνέχεια μας κάνουν ελέγχους. Ελπίζω οι παίκτες να χαλαρώσουν με τις οικογένειές τους. Η δουλειά των παικτών είναι φανταστική. Όχι μόνο οι 11, αλλά και οι εκτός αποστολής. Καλή συνέχεια στην Κέρκυρα, καλά Χριστούγεννα και σε δύο εβδομάδες συνεχίζουμε. Έχουμε ακόμα 20 παιχνίδια για να τελειώσουμε τη σεζόν», είπε ο Χουάν Φεράντο που έδωσε άδεια στους παίκτες που θα ξαναβρεθούν για προετοιμασία στις 27 του Δεκέμβρη καθώς το επόμενο ματς (στο Αιγίνιο) είναι στις 6 Ιανουαρίου του 2019.

Στη διαφορά που πήρε η ομάδα στάθηκε ο πρώτος σκόρερ Βασίλης Μάντζης: «Παίζαμε με μία ομάδα, αν εξαιρέσω τη δική μου, που θεωρώ ότι είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Την κερδίσαμε 2-1 και πήραμε μία πολύ καλή διαφορά από τον δεύτερο. Ήταν πολύ σημαντικό έτσι όπως ήρθε η νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα, γιατί δεν κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση όπως στα υπόλοιπα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, να ευχηθώ καλή συνέχεια στην αντίπαλη ομάδα. Καλή χρονιά σε όλους!».

Ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ τέλειωσε το 2018 …αήττητος… έχοντας μια σταθερή πορεία…. Με την Κυριακάτικη νίκη, στο τελευταίο ματς του 2018 ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ έφτασε τους 28 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο +8 από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας και στο +9 από τον τρίτο Πλατανιά, ενώ η Κέρκυρα ακολουθεί στο -11 με 17 βαθμούς.

Εξι ποδοσφαιριστές έχουν ώς τώρα συμμετοχή σε όλα τα ματς (10) και δυο μάλιστα ο Καραγκιολίδης και ο Γκαλίτσιος δεν έχουν λείψει λεπτό παίζοντας 900’.

*Με την καλύτερη επίθεση και άμυνα η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος έχει σταθερά στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Football League τον Βασίλη Μάντζη έχοντας πετύχει 8 γκολ, στα 3 γκολ είναι Λούκας Γκαρσία, Ηλιόπουλος, 2 γκολ έχουν πετύχει Πίτου Γκαρσία, Πίσπας και από ένα οι Πέντα, Φράγκος, Δημόπουλος, Καμπαγέρο, Γκαλίτσιος και ένα ήταν αυτογκόλ.

Γενάρη η 11η αγωνιστική

Με τη διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής και το +8 της ΠΑΕ Βόλος αποχαιρέτησε το 2018 το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με το επόμενο… ραντεβού να δίνεται τη νέα χρονιά.

Η 11η αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιανουαρίου, με τη διοργανώτρια να κάνει γνωστά και τα ματς που θα καλυφθούν τηλεοπτικά.

Τηλεοπτικά, λοιπόν, το 2019 πλέον (στην 11η όταν ο Βόλος θα παίξει στο Αιγίνιο) θα δούμε τα Εργοτέλης – Απόλλων Λάρισας και Κέρκυρα – Πλατανιάς, ενώ για την 12η αγωνιστική που ακολουθεί (και ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ θα φιλοξενήσει την Παναχαϊκή) τα Ηρόδοτος – Κέρκυρα το Σάββατο 12 Ιανουαρίου και Ηρακλής – Εργοτέλης την Κυριακή 13 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο (5/1)

Εργοτέλης – Απόλλων Λάρισας (ΕΡΤ3)

ΑΟΧ-Κισσαμικός – Ηρακλής

Παναχαϊκή – Τρίκαλα

Κυριακή (6/1)

Κέρκυρα – Πλατανιάς (ΕΡΤ3)

Σπάρτη – Ηρόδοτος

Δόξα Δράμας – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Απόλλων Πόντου – Αήττητος Σπάτων

Αιγινιακός – Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ

Ως το τέλος του α΄ γύρου τα ματς για την ομάδα του Χουάν Φεράντο είναι:

11η αγωνιστική: Αιγινιακός-ΝΠΣ Βόλος

12η αγωνιστική: ΝΠΣ Βόλος-Παναχαϊκή

13η αγωνιστική: Απόλλων Λάρισας-ΝΠΣ Βόλος

14η αγωνιστική: ΝΠΣ Βόλος-Αήττητος

15η αγωνιστική: ΝΠΣ Βόλος-Ηρακλής

Στο ματς με την Κέρκυρα την Κυριακή συμπλήρωσαν κάρτες για τον Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ οι Δημόπουλος και Ουνγιαλίδης που θα δηλωθούν να εκτίσουν την ποινή τους στα επόμενα ματς ενώ στο Αιγίνιο έχει δηλωθεί να λείψει ο Καμπαγέρο που είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες στο ματς με τον Ηρόδοτο…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου