ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για ένα μόνο αποτέλεσμα!

για-ένα-μόνο-αποτέλεσμα-451750

Αναγκασμένοι να παίξουν για ένα μόνο αποτέλεσμα είναι οι κυανόλευκοι του Βέλικο Ντόβενταν. Στο σημερινό παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της FootballLeague 2, η Νίκη Βόλου υποδέχεται στις 3 μ.μ. στο Παντελής Μαγουλάς τον Εορδαϊκό σε ένα παιχνίδι κρίσιμο, το αποτέλεσμα του οποίου είτε θα ανανεώσει τις ελπίδες των γηπεδούχων για άνοδο, είτε θα τους καταδικάσει και θα τους αφήσει οριστικά εκτός της διεκδίκησης των προνομιούχων θέσεων.
 
Οι κυανόλευκοι δεν έχουν περιθώριο ούτε καν για ισοπαλία. Μοναδικός τους στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, ώστε να πιάσουν στη βαθμολογία τον σημερινό αντίπαλό τους και να βρεθούν ξανά στους διεκδικητές της ανόδου. Μετά την «κλοπή» στην Επανωμή και την αναγκαστική ήττα που τους άφησε πίσω στην βαθμολογία και στην έκτη θέση, τεχνική ηγεσία, παίκτες, διοίκηση και φίλαθλοι έχουν πεισμώσει και είναι έτοιμοι σήμερα ο καθένας από την πλευρά του και με τον τρόπο που μπορεί να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να βοηθήσει την ομάδα να μην βγει οριστικά εκτός στόχων και να μείνει ζωντανή ώστε να παλέψει μέχρι το τέλος για την επιστροφή της στην παραπάνω κατηγορία. Ο κόσμος αναμένεται για άλλη μια φορά να δώσει βροντερό παρών στο Παντελής Μαγουλάς και να αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας.
Στη σημερινή δύσκολη εξαιρετικά αποστολή τους, οι κυανόλευκοι θα στερηθούν των πολύτιμων υπηρεσιών των τιμωρημένων Μακράκη και Νάστου, ενώ την τελευταία στιγμή προέκυψε πρόβλημα και με τον Σωτρίνη που ένιωσε ενοχλήσεις στην μέση και αποκλείστηκε από την αποστολή. Αντίθετα έτοιμος να επιστρέψει στην ενδεκάδα είναι ο Γιάννης Τσάγγαρης που έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του.
Ο Βέλικο Ντόβενταν, που έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την εμφάνιση στην Επανωμή, δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά πράγματα στο βασικό σχήμα. Η είσοδος του Τσάγγαρη αντί του Μακράκη αναμένεται να είναι η μοναδική αλλαγή και αυτή που ουσιαστικά θα ενισχύσει το επιθετικό προφίλ της ομάδας.
Ισες πιθανότητες για την θέση του τερματοφύλακα συγκεντρώνουν οι Τάσσος και Μπαϊμάκης. Από κει και πέρα σε μια διάταξη 4-3-3 ο Βέλικο Ντόβενταν θα τοποθετήσει στα αριστερά της άμυνας τον Τσερκέζο, στη δεξιά πλευρά τον Στουρνάρα, ενώ οι Μαϊστρέλλης και Καλαμιώτης θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Καρακώστας, Πετράς και Ναβαρέτε θα αγωνιστούν στον άξονα, με τον τελευταίο να έχει περισσότερο δημιουργικό ρόλο, ενώ στην επίθεση ο Ντάνισιτς αναμένεται να είναι στην κορυφή και οι Μπουσινάκης και Τσάγγαρης θα καλύψουν τις δυο πλευρές και θα εναλλάσσονται μεταξύ τους.
Ο Βέλικο Ντόβενταν συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 παίκτες και συγκεκριμένα τους: Τάσσο, Μπαϊμάκη, Τσερκέζο, Τσικνίδη, Στουρνάρα, Παπαδήμα, Μαϊστρέλλη, Καλαμιώτη, Καρακώστα, Τσάγγαρη, Ναβαρέτε, Ολιβερ, Κυπτίου, Χρυσοχοϊδη, Ντάνισιτς, Μπουσινάκη, Πετρά, Βλάχο και Βλαχοκυριάκο.
Ο Γιάννης Κάμπαξης από την Εύβοια θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης. Ο εν λόγω ρέφερι για πρώτη φορά θα βρεθεί στην «κλούβα», ενώ γενικότερα ουδέποτε στο παρελθόν έχει συναντήσει τη Νίκη. Αλλωστε διευθύνει συνήθως αγώνες του Νοτίου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Φέτος έχει σφυρίξει τέσσερα μας στο Νότιο Όμιλο, με τα δυο τελειώνουν διπλά, το ένα ισόπαλο και το άλλο άσσος. Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Πασχαλίδης και Βασίλης Καμπούρης από την ίδια Ένωση, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Λάμπρος Βλιώρας από τη Λάρισα.
 
Ντόπες από Γιδόπουλο
Ο Στράτος Γιδόπουλος θέλησε χθες να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Ετσι τους μίλησε στα αποδυτήρια και τους ζήτησε να έχουν το κεφάλι ψηλά λέγοντας οτι τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη πως είναι ικανοί να ανατρέψουν την κατάσταση: «Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύ καλή προσπάθεια και για την εμφάνιση στο ματς με την Επανωμή. Ηταν «κλοπή» βαθμών για εμάς και άδικα δεν κερδίσαμε. Θέλω όμως να μην βλέπω κεφάλια σκυμμένα. Τα κεφάλια ψηλά. Εχουμε ακόμη εννιά αγώνες μπροστά μας. Πιστεύω σε εσάς, σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και θεωρώ ότι θα ανατραπεί η κατάσταση», τους είπε μεταξύ άλλων.
 
Ο Εορδαϊκός
Εξι αγωνιστικές αήττητος παραμένει ο Εορδαϊκός, που με την πολύ καλή πορεία του τον ενάμιση τελευταίο μήνα κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας «εξοστρακίζοντας» από αυτή τη Νίκη Βόλου. Η ομάδα της Πτολεμαϊδας βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης του Βορείου Ομίλου με 36 βαθμούς που προήλθαν από δέκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και δέκα ήττες. Τέσσερα διπλά και μία ισοπαλία συνθέτουν την μέχρι σήμερα εκτός έδρας της παρουσία. Οι σημερινοί φιλοξενούμενοι έχουν φύγει με «τρίποντα» από Επανωμή, Ναύπακτο, Νεάπολη και Φιλιππιάδα, ενώ πήραν τον βαθμό στην Αναγέννηση Σερρών. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Στράντζαλης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Αποστόλου, ενώ αμφίβολοι είναι οι Προβίδας και Στεργιόπουλος που προέρχονται από τραυματισμούς.
 
FootballLeague 2 – 25η Αγωνιστική
Γήπεδο: Παντελής Μαγουλάς
Ωρα: 15.00
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ          ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ
1.ΜΠΑΪΜΑΚΗΣ           21.ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ
72.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ       3.ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ
77.ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ          7.ΤΑΦΑΡΛΗΣ
2.ΚΑΛΑΜΙΩΤΗΣ          24.ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ
55.ΜΑΪΣΤΡΕΛΛΗΣ      22.ΜΟΥΔΟΥΡΟΓΛΟΥ
13.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ       25.ΠΑΥΛΙΔΗΣ
14.ΠΕΤΡΑΣ                 5.ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ
19.ΝΑΒΑΡΕΤΕ            9.ΚΑΛΦΑΣ
10.ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ           10.ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΣ
17.ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗΣ     15.ΑΓΓΟΣ
7.ΝΤΑΝΙΣΙΤΣ               99.ΣΙΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
Προπονητές:
Β. ΝΤΟΒΕΝΤΑΝ           Γ. ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου