ΜΠΑΣΚΕΤ

Το BC Βόλος …για το Ορφανοτροφείο

το-bc-βόλος-για-το-ορφανοτροφείο-681016

Η ομάδα του B.C. Βόλος αύριο Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 7μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» διοργανώνει φιλανθρωπικό παιχνίδι για τα παιδάκια του Ορφανοτροφείου σε συνεργασία με τον ΔΗΠΕΘΕ – ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο που μπορεί να βοηθήσει φέρνοντας μόνο τα απαραίτητα που χρειάζεται άμεσα το Ορφανοτροφείο για τα παιδάκια που έχει …και αυτά είναι χαρτικά, καθαριστικά και τρόφιμα. Σε ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται επίσης:

«Στο παιχνίδι θ’ αγωνιστούν η ανδρική ομάδα μας και ομάδα γονέων – παλαιμάχων που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον χώρο του μπάσκετ. Σας καλούμε όλους να ενισχύσετε την προσπάθειά μας να δώσουμε ελπίδα και χαμόγελα στα παιδάκια και στους ανθρώπους που είναι κοντά τους. Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ, οι αθλήτριες και οι αθλητές της ομάδας μας εύχονται καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία αγάπη και ευτυχία…

Μήνυμα των νεαρών αθλητών μας (σας περιμένουμε όλους αύριο Κυριακή 23/12 στο φιλανθρωπικό παιχνίδι να δώσουμε ελπίδα, χαμόγελα και ανθρωπιά στα παιδάκια του Ορφανοτροφείου μας που το έχουν ανάγκη…

«ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ».

Τηλ. επικοινωνίας 6946284232 – 6973881647. Τηλ. γραμματείας 6987048486.

Επίσης όλα τα τμήματά μας (Β’ ομάδα, παμπαίδες, μίνι 1-2, προμίνι, ακαδημίες και κορασίδες-παγκορασίδες) θα συμμετέχουν στο τουρνουά που θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς με ομάδες του Βόλου και της Λάρισας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου