ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέχεια κορυφής αύριο για την ΠΑΕ Βόλος

συνέχεια-κορυφής-αύριο-για-την-παε-βόλ-681044

Την πορεία ανόδου θέλει να συνεχίσει και αύριο η ΠΑΕ Βόλος που τελειώνει το 2018 από την κορυφή έχοντας ήδη τη διαφορά στο +5 από τον δεύτερο στο πρωτάθλημα της Football League.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μετά το Κύπελλο και την πρώτη ήττα στη Νεάπολη προχθές από την ΑΕΚ, ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ στρέφει το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα καθώς αύριο στη Νεάπολη θα υποδεχτεί (3 μ.μ.) την Κέρκυρα στο τελευταίο παιχνίδι του 2018 για να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος ενώ κερδίζοντας θα πάει στο +11 τη διαφορά από μια βασική αντίπαλο για τις θέσεις ανόδου…

Πάντως ο προπονητής Χουάν Φεράντο πάντα και μετά την τελευταία νίκη στην Κρήτη επί του Ηροδότου (0-2) απέφυγε να βάλει τη λέξη άνοδος στους στόχους του ΝΠΣ Βόλος για το φετινό πρωτάθλημα της Football League λέγοντας πως η ομάδα πάει βήμα βήμα και έτσι σκέφτεται για όλα τα ματς που ακολουθούν…

Και προχθές μετά το ματς με την ΑΕΚ ο Χουάν Φεράντο, αν και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, καθώς η ομάδα του ήθελε δύο αποτελέσματα για να προκριθεί και δεν τα κατάφερε, λέγοντας πως «δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε…το άλλο ματς του ομίλου…»… τονίζοντας ότι «τώρα όλη η προσοχή μας και η συγκέντρωση πρέπει να είναι στο πρωτάθλημα».

Για την ΠΑΕ Βόλος στο αυριανό ματς με την Κέρκυρα ο Χουάν Φεράντο δεν θα έχει απουσίες όπως είχε προχθές, ενώ ο Καμπαγέρο που συμπλήρωσε κάρτες δηλώθηκε να λείψει από το ματς με τον Αιγινιακό τον Γενάρη.

5 ευρώ το εισιτήριο

Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για το αυριανό ματς αναφέρονται τα εξής: «Στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα επιστρέφει ο Βόλος, που υποδέχεται αύριο Κυριακή (3.00 μ.μ., γήπεδο Νεάπολης) την Κέρκυρα. Ένα ματς κομβικό για την ομάδα μας, στην προσπάθειά της για κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, που η παρουσία του φίλαθλου κόσμου του Βόλου θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Τον αγώνα με αντίπαλο την Κέρκυρα θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχός τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους, αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα θα γίνεται από τη θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Υδρας)».

Ο Νεοφυτιάδης στη Νεάπολη

Με τη διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής σήμερα και αύριο θα… αποχαιρετήσει το 2018 η Β’ Εθνική. Στην αυριανή αναμέτρηση Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ – Κέρκυρα ορίστηκε ο Ιωάννης Νεοφυτιάδης του Συνδέσμου Κορινθίας, που έχει σφυρίξει 16 ματς Α΄ Εθνικής, 22 της Β΄ και 29 της Γ΄ Εθνικής.

Αύριο στην Αρτα στο ματς Α.Ε. Καραϊσκάκης – Σπάρτη διαιτητής θα είναι ο Βολιώτης Δημήτρης Θεοχάρης (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

Ο Νικόλαος Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας) θα είναι ο διαιτητής του Ηρακλής – Απόλλων Πόντου ενώ στο Εργοτέλης – Παναχαϊκή ο Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας) και ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας) στο Απόλλων Λάρισας – ΑΟΧ-Κισσαμικός.

Αναλυτικά οι αγώνες και οι διαιτητές:

Σάββατο (22/12)

15:00 Πλατανιάς – Ηρόδοτος (ΕΡΤ 3)

Διαιτητής: Μάχη Τσιοφλίκη (Λάρισας)

Βοηθοί: Νίκζας (Λάρισας), Μάνος (Λάρισας)

4ος: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Κυριακή (23/12)

15:00 Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ – Κέρκυρα (ΕΡΤ 3)

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

Βοηθοί: Τίκας (Θεσπρωτίας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)

14:00 Απόλλων Λάρισας – ΑΟΧ-Κισσαμικός

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)

Βοηθοί: Κουβαλάκης (Δράμας), Τσακίρης (Δράμας)

4ος: Δραγούσης (Κιλκίς)

15:00 Αήττητος Σπάτων – Δόξα Δράμας

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)

4ος: Κουκουλάς (Λέσβου)

15:00 Τρίκαλα – Αιγινιακός

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτικής Αττικής)

Βοηθοί: Γούτας (Χαλκιδικής), Τυριακίδης (Μακεδονίας)

4ος: Πανυτσίδης (Κοζάνης)

15:00 Εργοτέλης – Παναχαϊκή

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Παπαδάκης (Ημαθίας), Παρασίου (Ημαθίας)

4ος: Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)

15:00 Α.Ε. Καραϊσκάκης – Σπάρτη

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Στεφανής (Καρδίτσας), Πλάκας (Δυτικής Αττικής)

4ος: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

15:00 Ηρακλής – Απόλλων Πόντου

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)

Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Γκιόση (Θράκης)

4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Το 2019 η συνέχεια…

Αυτό το Σαββατοκύριακο 22-23 Δεκεμβρίου με τη διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής αποχαιρετά το 2018 το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με το επόμενο… ραντεβού να δίνεται τη νέα χρονιά.

Η 11η αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιανουαρίου, με τη διοργανώτρια να ενημερώνει χθες για τα ματς που θα καλυφθούν τηλεοπτικά, διαμορφώνοντας ουσιαστικά το πρόγραμμα της «στροφής». Παράλληλα, υπήρξε ενημέρωση και για τα τηλεοπτικά της 12ης αγωνιστικής.

Τηλεοπτικά, λοιπόν, το 2019 πλέον θα δούμε τα Εργοτέλης – Απόλλων Λάρισας και Κέρκυρα – Πλατανιάς, ενώ για την αγωνιστική που ακολουθεί τα Ηρόδοτος – Κέρκυρα το Σάββατο 12 Ιανουαρίου και Ηρακλής – Εργοτέλης την Κυριακή 13 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (15.00) της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο (5/1)

Εργοτέλης – Απόλλων Λάρισας (ΕΡΤ3)

ΑΟΧ-Κισσαμικός – Ηρακλής

Παναχαϊκή – Τρίκαλα

Κυριακή (6/1)

Κέρκυρα – Πλατανιάς (ΕΡΤ3)

Σπάρτη – Ηρόδοτος

Δόξα Δράμας – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Απόλλων Πόντου – Αήττητος Σπάτων

Αιγινιακός – Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ

Σε απολογία

Ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Ένωσης Β’ Εθνικής καλούνται να παρουσιαστούν με το νέο έτος Ηρόδοτος και ΠΑΕ Βόλος.

Ηρόδοτος και Βόλος, όπως έγινε γνωστό, θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους ματς, αλλά και για το θέμα των προπονητών.

Πληρώνει και η Παναχαϊκή

Δεν τη γλίτωσε ούτε η Παναχαϊκή… Μετά τη Δόξα Δράμας και οι Αχαιοί καλούνται να πληρώσουν για την καθυστερημένη είσοδό τους στο γήπεδο στον αγώνα των δύο ομάδων στις 2 Δεκεμβρίου.

Όπως και οι «μαυραετοί», θα πληρώσουν 500 ευρώ, όπως έγινε γνωστό χθες από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Β’ Εθνικής.

Παράλληλα, 2.000 ευρώ θα πρέπει να πληρώσει ο Ηρόδοτος για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Εργοτέλη, ενώ τα Τρίκαλα τιμωρήθηκαν με 500 ευρώ για το γεγονός ότι δεν είχαν δηλωμένο προπονητή με δίπλωμα UEFA-Pro στο ματς με τη Σπάρτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου