ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε γιορτινό κλίμα ο Ολυμπιακός Βόλου

σε-γιορτινό-κλίμα-ο-ολυμπιακός-βόλου-682286

Γιορτινό είναι το κλίμα στον Ολυμπιακό Βόλου με τους ερυθρόλευκους να τελειώνουν το 2018 αήττητοι από την κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, να έχουν την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και αύριο Σάββατο να δίνουν τον τελευταίο αγώνα μέσα στο 2018 που είναι για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στο γιορτινό κλίμα και πριν από τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και λόγω των εορτών ο Ολυμπιακός Βόλου διοργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου σήμερα Παρασκευή 21/12 στο ξενοδοχείο «Παρκ». Η διοίκηση εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία τονίζονται τα εξής: «Τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του διοργανώνει ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σήμερα Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 στο «Park» Hotel. Στη γιορτή θα παραβρεθούν οι αγωνιστικές ομάδες και των επτά τμημάτων που διατηρεί ο σύλλογος (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβηση, άρση βαρών, πάλη, τζούντο), οι προπονητές τους, όπως και οι οικογένειες των αθλητών.

Στη γιορτή θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά των αθλητών από τον Αη – Βασίλη και θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου πάντα πιστή στην αρχή της ότι ο σύλλογος μας είναι μία οικογένεια ενωμένη και δυνατή θέλει και με αυτή την εκδήλωση να ευχαριστήσει τους αθλητές όλων των τμημάτων για τις προσπάθειες που κατέβαλαν τη χρονιά που φεύγει τιμώντας τα χρώματα, το σήμα και την ιστορία του συλλόγου και παράλληλα να δοθεί ακόμη μία ευκαιρία σε όλους μας να ανταλλάξουμε εμπειρίες από τη δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματά μας και φυσικά ευχές για τις άγιες ημέρες που έρχονται».

Αύριο τώρα οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν στο Βελεστίνο με τον Ρήγα Φεραίο θέλοντας με σοβαρότητα να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό του θεσμού.

Η αναμέτρηση του Κυπέλλου ήταν προγραμματισμένη για τον Ιανουάριο, ωστόσο η διοίκηση του Ολυμπιακού ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Ρήγα Φεραίου για αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα και έτσι και η ΕΠΣΘ όρισε και επίσημα το παιχνίδι για αύριο Σάββατο 22/12 με ώρα έναρξης 14.00.

Πάντως το σαββατιάτικο παιχνίδι Κυπέλλου αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα από τον Ολυμπιακό Βόλου …έχοντας στόχο την πρόκριση στον τελικό και να κατακτήσει το Κύπελλο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Περικλής Αμανατίδης αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς παίκτες.

Τα εισιτήρια διαρκείας του β’ γύρου

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ότι ξεκινά από σήμερα η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας β’ γύρου. Οι κάρτες διαρκείας θα έχουν ισχύ για τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

«Δώσε τον παλμό στην κερκίδα, ζήσε την ένταση των αγώνων, πανηγύρισε την άνοδο της αγαπημένης μας ομάδας. Προμηθεύσου τώρα ένα εισιτήριο διαρκείας και γίνε ο 12ος παίχτης του Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά οι τιμές:

Κατηγορία Gold VIP – 100€ (με δυνατότητα στάθμευσης στο πάρκινγκ του Σταδίου)

Κατηγορία Silver – 40€

Κατηγορία Fans – 30€ *(η διάθεση θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον σύνδεσμο Austrian Boys)

Κατηγορία Ladies – 25€

Κατηγορία Junior – 25€ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών)

Τα εισιτήρια θα ισχύουν για τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και η διάθεσή τους θα γίνεται από τα εξής σημεία:

. Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 9.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00

. Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας καθημερινά 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00

. Σύνδεσμος Austrian Boys, Αγίου Δημητρίου 19, ώρες λειτουργίας Τετάρτη και Παρασκευή 19.00 – 21.00.

Κάλεσμα του Ρήγα Φεραίου

Κάλεσμα στήριξης της ομάδας του Βελεστίνου στον σαββατιάτικο ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ με τον Ολυμπιακό Βόλου απηύθυνε μέσω ανακοίνωσής του ο Ρήγας Φεραίος. Σε αυτήν αναφέρεται ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, ενώ το εισιτήριο ορίστηκε στα 5 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου