ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πιο αισιόδοξα …στη συνέχεια

πιο-αισιόδοξα-στη-συνέχεια-682304

Πιο αισιόδοξα βλέπουν όλοι τη συνέχεια για τη Νίκη Βόλου που θα αφήσει το 2018 από την πρώτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και μια σημαντική νίκη ψυχολογίας στο Κύπελλο απέναντι μάλιστα σε μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ όπως είναι η Ξάνθη.

Χθες στο Πανθεσσαλικό έγινε και μια μίνι γιορτή με ευχές, (φωτο), ενώ σήμερα έχει προπόνηση, αύριο για μερικούς και μετά πενθήμερη άδεια για τους ποδοσφαιριστές καθώς το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα είναι στις 6 Ιανουαρίου του νέου έτους με τον Πιερικό.

Στη χθεσινή μίνι γιορτή ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Νίκος Ιμεράι υπογράμμισε πως «του χρόνου να γιορτάζουμε σε άλλη κατηγορία» ενώ ο πρόεδρος του ΓΣΒ ΝΙΚΗ Στέργιος Φάτσης στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ανέφερε: «Νομίζω ότι οι συνθήκες της φετινής χρονιάς είναι οι καλύτερες από κάθε άλλη της τελευταίας τριετίας. Είμαστε φέτος πιο κοντά από κάθε άλλη χρονιά ν’ αλλάξουμε κατηγορία. Εύχομαι καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος σε όλους σας και στις οικογένειές σας».

Ο Ν. Ιμεράι ανέφερε και τα εξής: «Εύχομαι να έχετε μία καλή χρονιά, υγεία πάνω απ’ όλα, να είστε γεροί και δυνατοί, όπως ήσασταν μέχρι τώρα. Ήσασταν πραγματικά παίκτες με ψυχή. Άλλωστε βρίσκεστε στη Νίκη Βόλου, για ν’ ανεβάζουμε αυτήν την ομάδα στις μεγαλύτερες κατηγορίες κι εύχομαι του χρόνου να ‘μαστε πάλι εδώ και να γιορτάζουμε σε άλλη κατηγορία, έχοντας άλλους στόχους», ενώ από πλευράς παικτών ο Τάσος Καντούτσης τόνισε: «Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου θέλω να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και μία ευχή που κάνουμε όλοι ως ομάδα είναι η νέα χρονιά να μας βρει στη Football League».

Πάντως ο προπονητής της Νίκης Βόλου Ράτκο Ντόστανιτς από προχθές μετά το νικηφόρο ματς με την Ξάνθη μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες, αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο που πιστεύει πως θα επιστρέψει στο γήπεδο και θα αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας.

Μεταξύ άλλων ο Ράτκο Ντόστανιτς ανέφερε: «Κάναμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία ομάδα, η οποία ξέρουμε την ποιότητα που έχει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της δικής μου ομάδας, γιατί έδωσαν παραπάνω από τον εαυτό τους παίζοντας για την ομάδα. Και αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στους φιλάθλους μας, γιατί ξέρουμε ότι μαζί μ’ αυτούς θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον σκοπό μας, που είναι η άνοδος. Από την επόμενη μέρα θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Για το αν έχουν υιοθετηθεί στοιχεία στην ομάδα από τη δική του φιλοσοφία: «Δεν έχουμε πολύ χρόνο στην ομάδα, μόνο τρεις εβδομάδες. Δεν μπορούμε ν’ αλλάξουμε πολλά πράγματα, το είπα από την αρχή. Προσπαθούμε να κάνουμε καλή δουλειά και τώρα που υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος μπορούμε να δουλέψουμε περισσότερο. Θα δούμε μετά αν μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

Για το αν θα γίνει κάποιο φιλικό την περίοδο των Χριστουγέννων: «Μπορούμε μόνο να αγωνιστούμε με τη δεύτερη ομάδα μας, γιατί οι ποδοσφαιριστές έχουν δώσει πολλά παιχνίδια κι είναι κουρασμένοι. Πρέπει να ξεκουραστούν τα Χριστούγεννα και να επιστρέψουν, χωρίς να πάρουμε ρίσκο».

Για το αν η νίκη επί της Ξάνθης στέλνει κάποιο μήνυμα ο Ντόστανιτς απάντησε: «Θέλουμε να γυρίσει πίσω ο κόσμος, που είναι ο δωδέκατος παίκτης. Εμείς θέλουμε να γυρίσουμε πρώτα στη Football League και κάποια μέρα να πάμε και στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό έχει δρόμο».

Ο Λόρι Κέρι από την πλευρά του μιλώντας στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου στάθηκε επίσης στον κόσμο και υπογράμμισε πως όλοι οι παίκτες βάζουν πάνω απ’ όλα την ομάδα:

«Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι γοήτρου. Θέλαμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας με μία ομάδα παραπάνω κατηγορίας. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, γιατί τα πήγαμε πολύ καλά και δώσαμε το κάτι παραπάνω. Εμείς μπήκαμε για να χαρούμε το παιχνίδι, δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε, μόνο να κερδίσουμε. Θέλαμε να χαροποιήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και να τους δείξουμε ότι δεν είμαστε τυχαία πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα. Παίζουμε για την ομάδα πάνω απ’ όλα και δεν κοιτάμε τον εαυτό μας».

Στο 1ο φεστιβάλ ακαδημιών στίβου

Στο 1ο φεστιβάλ ακαδημιών συλλόγων στίβου που διοργανώνουν ο Δήμος Λαμίας κι ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας θα συμμετέχει το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Η Νίκη Βόλου θα συμμετέχει με αποστολή 80 παιδιών ηλικίας Α’ έως ΣΤ’ Δημοτικού.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν αύριο Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο νέο στάδιο της Καμαρίτσας στη Λαμία.

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος Σύλλογοι από τον Βόλο, την Αταλάντη, τη Στυλίδα και το Καρπενήσι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου