ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να μείνει στην «πεντάδα»

να-μείνει-στην-πεντάδα-452026

Με στόχο να μείνει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκα με απουσίες αλλά και νέα πρόσωπα στην 11άδα ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό στις 5.15 στο Πανθεσσαλικό, ποντάροντας και στην παρουσία του κόσμου.
Σήμερα για την 25η αγωνιστική ο Ολυμπιακός έχει κάποιες αναγκαστικές απουσίες και πιθανόν θα έχει νέα πρόσωπα στην 11άδα.
Για τον εντός έδρας σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό (17:15) ο Μάκης Κατσαβάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις παίκτες .
Οι Μόνχε και Μητρόπουλος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ οι Αλβάρεζ και Ουμπίντες είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν την ποινή τους στον σημερινό αγώνα…
Αγώνας δρόμου γίνεται για τον Αργεντινό Μόνχε ώστε να είναι παρών στη ρεβάνς της πρόκρισης. Ο Βιθέντε Μόνχε θα αναγκαστεί να μείνει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού Βόλου μεγαλύτερο διάστημα από ό,τι αρχικά είχε υπολογισθεί, άρα και από το επόμενο με τον επόμενο αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η επιστροφή του πιθανολογείται ότι θα γίνει στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Βόλο στις 16 του μήνα και για το λόγο αυτό δεν θα ρισκάρει συμμετοχή σε άλλο ματς. Ο Μόνχε έχει αγωνισθεί στα 21 από τα 24 ματς πρωταθλήματος, έχοντας και 3 γκολ, ενώ στο αυριανό από το ματς με την ομάδα των Σερρών απών θα είναι και ο Λεάντρο Αλβάρεζ, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας, ενώ επίσης τιμωρημένος είναι ο Χαβιέρ Ουμπίντες. Ο Άλβαρεζ έχει συμμετοχή σε 22 από τα 24 ματς, ενώ σε 19 παιχνίδια έχει παίξει και ο Ουμπίντες.
Όλοι στον Βόλο μπορεί να έχουν έχουν το μυαλό τους και στον αγώνα ρεβάνς για το Κύπελλο ΟΠΑΠ, όμως προέχει η νίκη με τον Πανσερραϊκό ώστε να διατηρηθεί η ομάδα στην τέταρτη θέση και αν υπάρξουν βαθμολογικές απώλειες των υπολοίπων να ανέβει ακόμα πιο ψηλά.
Ο Μάκης Κατσαβάκης προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα με αλλαγές, ενώ η αποστολή αποτελείται από τους: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Ντολεζάι, Tομάς, Σανκαρέ, Ζέλεσι, Ζαραδούκα, Γκότοβο, Ψυχογιό, Καπετάνο, Ακόστα, Ρόκας, Τικάο , Μαρτίν, Μπρέσκα, Σολάκη, Ροντρίγκεζ, Νέμεθ.
Στην πρώτη του φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού σε ματς στο Βόλο ο Σερραίος τεχνικός του Ολυμπιακού Μάκης Κατσαβάκης αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Νέμεθ, αφού ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός δείχνει τις τελευταίες μέρες να είναι σε καλή κατάσταση και ίσως να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων» (έχει μια ακόμη 6λεπτη συμμετοχή).
Ακόμη θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Ισπανός Νοε Ακόστα και ίσως ο Βραζιλιάνος Τικάο, που έχουν 5 και 1 συμμετοχή ως τώρα.
 
 
Ο Πανσερραϊκός
Επέστρεψε μετά από καιρό στην αποστολή του Πανσερραϊκού ο Ντιόγκο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ, αντίθετα, εκτός ομάδας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου έμειναν ο Γεωργιάδης, που έχει δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς, καθώς και οι Παντελιάδης, Λεοζίνιο, Σουμπίνιο και Αλβαρεζ.
Η αποστολή του Πανσερραϊκού για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου απαρτίζεται από τους Ράντμαν, Φερνάντεζ, Μουσικάκη, Κις, Ανάκογλου, Παπάζογλου, Πάρκερ, Μπέλιτς, Σίντζιτς, Νταλέ, Τριανταφύλλου, Κέρλα, Κάστρο, Βοσκόπουλο, Γιαννόπουλο, Κόντο, Ντιόγκο και Μάρκοβιτς.
 
 
Εισιτήρια
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων ξεκίνησε νωρίς η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος SUPERLEAGUE, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 17:15, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
 • 7€ (ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ – ΠΑΙΔΙΚΟ) στις θύρες 1-12, 13, 14, 17, 26-28, 43 – 56 (Είσοδος από 1η και 2η Πεζογέφυρα)• 10€ (ΠΕΤΑΛΟ) στις θύρες 1-12 (Είσοδος από 1η Πεζογέφυρα) • 20€ στις θύρες 14,17 (ΚΕΡΚΙΔΕΣ 206,207), 26 (ΚΕΡΚΙΔΑ 211) (Είσοδος από 2η Πεζογέφυρα) και 43-56 (Ανατολική Κερκίδα) (Είσοδος από 1η Πεζογέφυρα) • 30€ στις θύρες 13 (ΚΕΡΚΙΔΑ 106) και 27,28 (ΚΕΡΚΙΔΑ 111), (Είσοδος από 2η Πεζογέφυρα) • 50€ στις θύρες 16 (ΚΕΡΚΙΔΑ 108), (Είσοδος από 2η Πεζογέφυρα).
Τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα λειτουργούν από τις 15:15.
 
 
Αργεντίνοι για τα παιδιά
 
Σήμερα Σάββατο 5 Μαρτίου 2011 και ώρα 12 το μεσημέρι στην παραλία του Βόλου (Αργοναυτών με Ογλ) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου Λέαντρο Άλβαρεζ, Χαβιέ Ούμπιντες και Βιθέντε Μόνχε θα μοιράσουν 100 δωρεάν παιδικές – μαθητικές προσκλήσεις για παιδιά έως 14 ετών (μαθητές δημοτικού & γυμνασίου) για το δεύτερο ημιτελικό αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 18:00. Έτσι τα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία και να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές καθώς και να πάρουν αφίσες της ομάδας.
 
 
Σήμερα η Κ-20
 
Σήμερα Σάββατο 5 Μαρτίου 2011, στις 12:00, στο ΕΑΚ, η Κ-20 Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την Κ-20 Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής Super League K-20 OΠΑΠ.
O προπονητής της Κ-20 Ολυμπιακός Βόλου Αντώνης Μάνδαλος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα που απαρτίζουν οι εξής:
Aβδελάς, Θεοδωρίδης, Αναστασίου, Βαλωτής, Γιαννόπουλος, Ζενούνι, Ζέρης, Ζυγκερίδης, Κολημήτρας, Κόμνος, Κοτζαθανάσης, Λέτσος, Μακανίκας, Μαρμαρινός, Νάκας, Ναουμίδης, Νικογιάννης, Ποζιόπουλος, Σφάκας, Τρίμμης, Τσίπη και Χολέβας.
Εκτός αποστολής ο τραυματίας Κολιαμήτρας καθώς και οι Δημητριάδης, Καράτσαλος.
 
 
Αύριο ο αγώνας της Κ-17
Αύριο Κυριακή 6 Μαρτίου 2011, στις 13:30, η K-17 Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο ΕΑΚ την Κ-17 Ηρακλής, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής Super League K-17 ΟΠΑΠ.
Διαιτητής του αγώνα ο Καϊδής Χρήστος με βοηθούς τους Τσιγγινέ Χρήστο και Θεοχάρη Δημήτριο. Παρατηρητής ο Παγωνόπουλος Γεώργιος (όλοι από ΕΠΣ Θεσσαλίας).
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου