ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πρόβα» Σουπερλίγκα… η ΠΑΕ Βόλος με ΑΕΚ

πρόβα-σουπερλίγκα-η-παε-βόλος-με-α-683807

Ενώ στο πρωτάθλημα της Football League η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος έχει αποκτήσει διαφορά +5 βαθμών από τον δεύτερο, σήμερα στρέφει το ενδιαφέρον της και στο Κύπελλο καθώς υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι στη Νεάπολη που θα υποδεχτεί (3 μ.μ.) την περσινή πρωταθλήτρια της Σουπερλίγκα ΑΕΚ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο ΝΠΣ Βόλος πάει βήμα – βήμα και αν στόχος είναι να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος σήμερα βλέπει μόνο ΑΕΚ αλλά και συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ από αύριο το μυαλό θα είναι πάλι στο πρωτάθλημα της Football League καθώς την Κυριακή παίζει με την Κέρκυρα πάλι στη Νεάπολη στο τελευταίο παιχνίδι του 2018.

Για την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος στο σημερινό ματς ο προπονητής Χουάν Φεράντο θα έχει κάποιες απουσίες αλλά και την επιστροφή του Πίτου Γκαρσία που τραυματίστηκε στο ματς με τον Πλατανιά και δεν ήταν στην αποστολή στο νικηφόρο ματς στον Ηρόδοτο.

Πάντως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αντώνη Ντεντάκη που επίσης είχε πρόβλημα και έμεινε Βόλο την περασμένη Κυριακή, ενώ εκτός έμειναν για σήμερα ο Ουνγιαλίδης και ο Ισπανός Κάρλες Κότο.

Ετσι δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα (3 μ.μ. γήπεδο Νεάπολης) με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Αυτοί είναι οι εξής: Καραγκιολίδης, Καρρίκι, Ανδρικόπουλος, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Καμπαγιέρο, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Λούκας Γκαρσία, Μάντζης, Ηλιόπουλος, Ρούσσος, Ενγκουεμ, Δεμηρτζόγλου, Φράγκος, Δόρης, Κορέλας, Πίσπας και Μπουργάνης.

Απουσίες και η ΑΕΚ

Δεν φτάνουν τα αγωνιστικά προβλήματα που είχε ήδη η ΑΕΚ, προστέθηκε και ένα ακόμα στο απουσιολόγιο του Μαρίνου Ουζουνίδη, αφού νοκ άουτ τέθηκε και ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Με αρκετές απουσίες ήρθε στον Βόλο για το ματς με τον ΝΠΣ Βόλο η ΑΕΚ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει για το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου τους Μπάρκα, Μπακάκη, Οικονόμου, Μάνταλο, Άλεφ και Γαλανόπουλο, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, νοκ άουτ την τελευταία στιγμή βγήκε και ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό ραπτικό μυ στην προπόνηση και έμεινε εκτός.

Η «Ενωση» έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στην επόμενη φάση του θεσμού από το τέλος Οκτωβρίου όμως σήμερα στο γήπεδο της Νεάπολης διακυβεύεται η πρώτη θέση του 2ου ομίλου στη διοργάνωση και μάλιστα από μια ομάδα που δεν χάνει.

Ωστόσο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ετοιμάζεται να παρατάξει με αρκετά νέα πρόσωπα την ομάδα του, η οποία θα αποτελείται από πολλούς νεαρούς παίκτες, όπως συνέβη πριν από έναν μήνα στη Λάρισα κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα. Πρόκειται για τους Πάρη Μπάμπη, Φοίβο Μπότο, Χρήστο Γιούση και Γιώργο Γιαννούτσο.

Αναλυτικά, η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Αλμπάνης, Γιαννιώτας, Μπογέ, Μπάμπης, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Λιαβάια, Κλωναρίδης, Πόνσε.

Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ

Επειτα από τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα που έφεραν την ομάδα της ΠΑΕ Βόλος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League, σήμερα ρίχνεται και στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος με στόχο την πρόκριση στους «δεκαέξι» του θεσμού και σε ανακοίνωση της ομάδος αναφέρονται τα εξής: «Σήμερα Πέμπτη στις 3.00 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης, ο Βόλος υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ελλάδος ΑΕΚ, σε ένα ματς που με νίκη ή ακόμα και με ισοπαλία εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκρισή του στις «δεκαέξι» καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Για τον αγώνα έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ, ενώ ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας. Τα εισιτήρια διατίθενται το πρωί στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) και θα διατίθενται και από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχός τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους, αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα με την ΑΕΚ θα γίνεται από τη θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Ύδρας)».

Στο Κύπελλο

Στην πρώτη του συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος ο ΝΠΣ ΠΑΕ Βόλος ξεκίνησε από τον γ΄γύρο (15/9/18: Αντίμαχος Κω- ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ 0-2 (11’Μάντζης, 70’ Ηλιόπουλος), ενώ τα ματς στον Β’ Όμιλο ήταν:

25/9/18 : ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ – Απόλλων Λάρισας 5-1 (21’, 69΄Μάντζης, 61’ Κότο, 65’ Πέντα, 82’ Πίτου Γκαρσία-47’Λίταινας)

12/10/18 : ΑΕΚ – Λαμία 2-1 (73’ Γιακουμάκης, 87’ Γκάλο – 64’ Έπσταϊν)

30/10/18: Λαμία – ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ 1-1 (14’Καραμάνος – 44’ Ρούσσος)

31/10/18: Απόλλων Λάρισας – ΑΕΚ 0-4 (41’Άλεφ, 44’ Αγιώτης,76’ Μπότος, 90’ Σαρδέλης).

Και σήμερα 15:00 γίνεται η 3η και τελευταία αγωνιστική

Απόλλων Λάρισας – Λαμία

ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ – ΑΕΚ

Βαθμολογία

ΑΕΚ……………….6

ΠΑΕ Βόλος…….4

Λαμία…………..1

Απόλλων Λ…..0

Κυριακή με Κέρκυρα

Μετά το σημερινό ματς στο Κύπελλο, στο πλαίσιο της 10ηςαγωνιστικής της Football League την Κυριακή στις 15:00 υπάρχει το ντέρμπι ΠΑΕ Βόλος-Κέρκυρα που είναι και τηλεοπτικό.

Λύθηκε η συνεργασία με Μεληκιώτη

Παρελθόν από το ρόστερ του ΝΠΣ ΠΑΕ Βόλος αποτελεί ο Δημήτρης Μεληκιώτης, που δεν αγωνίστηκε σε αγώνα Football League. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Μεληκιώτη στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου