ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέχεια την Κυριακή για ΟΥΚ

συνέχεια-την-κυριακή-για-ουκ-452290

Την Κυριακή δίνεται η συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Πόλο των Ανδρών μετά τη διακοπή της περασμένης εβδομάδας. Ο ΟΥΚ Βόλου θα πέσει και πάλι στην πισίνα προκειμένου να φιλοξενήσει στο ΕΑΚ την ομάδα της Γλυφάδας για την 7η αγωνιστική. Όσον αφορά στην ομάδα Νέων, αυτή θα φιλοξενηθεί στη Θεσσαλονίκη για την τελική φάση από τις 17 – 20 Μαρτίου.

Την Κυριακή δίνεται η συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Ανδρών με τον ΟΥΚ Βόλου να φιλοξενεί στη 1.30 μ.μ στο ΕΑΚ τον σύλλογο της Γλυφάδας, έχοντας ως αποκλειστικό σκοπό την κατάκτηση των τριών βαθμών. Η νίκη θα φέρει ακόμη πιο κοντά το συγκρότημα του Ζαφείρη Μαρινάγη στα play off, προκειμένου να διεκδικήσει ο σύλλογος στη συνέχεια την άνοδο κόντρα σε μία εκ των τριών ομάδων του Νοτίου Ομίλου.

Οι Βολιώτες φιλοδοξούν να πάρουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη εντός έδρας, μιας και μέχρι σήμερα έχουν επιβληθεί τόσο της Κέρκυρας, όσο και του Ηρακλή στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις, ενώ διατηρούν το αήττητο σε τρεις αγώνες, αν συμπεριληφθεί και η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κολ. Ιλίσιο (2μ.μ.) ΚΟΠΙ-Χανιά (Κουρτίδης, Κατσαρός)

Κολ. Αμαρουσίου (3.30μ.μ.) Τρίτων Αμαρουσίου – Περιστέρι (Σταυρίδης, Κυράνης)

*Αναβάλλεται το παιχνίδι Αγίου Νικολάου – ΟΦΗ, που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 5/3, λόγω προβλημάτων στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Η Βαθμολογία

1. Χανιά 63-27 15

2. Τρίτων Αμαρουσίου 59-62 10

3. Περιστέρι 60-61 9

………………………………………………………

4. ΚΟΠΙ 58-52 8

5. ΟΦΗ 40-49 7

6. Αγιος Νικόλαος 37-66 0

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κολ. Ποσειδώνιο (1μ.μ.) Ηρακλής – Αργοστόλι (Μονιούδης, Καρούλης)

Κολ. Βόλου (1.30μ.μ.) ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ – Γλυφάδα (Βασιλείου, Μπιράκης)

Κολ. Κέρκυρας (4.15) Κέρκυρα – Ηλυσιακός (Μπουδραμής, Αχλαδιώτης)

Η Βαθμολογία

1.Αργοστόλι 60-37 18

2.Ηρακλής 44-42 10

3. ΟΥΚ Βόλου 44-40 10

…………………………………………………………..

4.Ηλυσιακός 42-51 6

5.Γλυφάδα 42-49 5

6.Κέρκυα 47-60 3

Στην Θεσσαλονίκη οι τελικοί

Στην Θεσσαλονίκη θα συναντηθούν από 17 έως 20 Μαρτίου οι οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του πρωταθλήματος των Νέων Ανδρών και μέσα σε αυτές βρίσκεται και ο ΟΥΚ Βόλου. Αξίζει να σημειωθεί πως οι πολίστες του Τάσου Μαρινάγη προκρίθηκαν μετά από την κατάληψη της πρώτης θέσης στην πρώτη φάση που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Βασίλης ΠΟλύμερος στην Νέα Ιωνία ενώ στην Β’ Φάση πήρε το δεύτερο εισιτήριο μαζί με τον Ολυμπιακό Πειραιώς σημειώνοντας τρεις νίκες και μία ήττα στους αγώνες που ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή και πάλι στο Βόλο. Ο ΟΥΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με τις ομάδες του Πανωνίου, του ΠΑΟΚ αλλά και της Γλυφάδας θέλοντας να φθάσει για ακόμη μία φορά στην τελική τριάδα του πανελληνίου πρωταθλήματος. Εκτός όμως από τον Πανιώνιο, τον ΠΑΟΚ, και την Γλυφάδα που συγκροτούν τον πρώτο όμιλο έχει συγκροτηθεί και ο δέυτερος στον οποίο και θα συμμετέχουν η Βουλιαγμένη, τα Χανιά, ο Ηρακλής και ο Ολυμπιακός. Οι δύο πρώτοι του πρώτου Ομίλου θα παίξουν χιαστοί με τους δύο πρώτους του δεύτερου Ομίλου, με τους νικητές να λαμβάνουν μέρος στον τελικό, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή το απόγευμα στις 20 Μαρτίου.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου