ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπροστά της ακόμη ένας τελικός

μπροστά-της-ακόμη-ένας-τελικός-435604

Παιχνίδι καθοριστικής σημασίας είναι αυτό της Κυριακής για την ομάδα της Νίκης Βόλου που φιλοξενεί τον Εορδαϊκό στο Παντελής Μαγουλάς. Οι κυανόλευκοι παίζουν ένα από τελευταία τους χαρτιά, αν όχι το τελευταίο και θέλουν οπωσδήποτε το τρίποντο ώστε να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της ανόδου και στην κατάληψη τουλάχιστον της δεύτερης θέσης που οδηγεί σε μπαράζ.
 
Η ήττα στην έδρα της Αναγέννησης Επανωμής, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, πείσμωσε τους παίκτες του Βέλικο Ντόβενταν που θέλουν να τα δώσουν όλα για την συνέχεια και να εξαντλήσουν τα περιθώρια για κατάληψη μίας εκ των πρώτων δύο θέσεων. Συμπαραστάτης σε αυτή την προσπάθεια αναμένεται να είναι και ο κόσμος ώστε να ενισχύσει με τη δική του φωνή τις προσπάθειες των κυανόλευκων. Τα περιθώρια μετά την ήττα στην Επανωμή έχουν στενέψει και η νίκη απέναντι στην ομάδα της Πτολεμαΐδας μοιάζει μονόδρομος. Από την μεριά τους οι ποδοσφαιριστές έχουν επίγνωση της κατάστασης και θέλουν οπωσδήποτε την Κυριακή το απόγευμα να είναι εκείνοι που θα πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους τρεις βαθμούς. Για αυτό όμως επιθυμούν να έχουν στο πλευρό τους και τον δωδέκατο παίκτη, όπως άλλωστε τον είχαν και σε όλα τα παιχνίδια ακόμη και στα εκτός έδρας.
 
                                             Απόντες Νάστος και Μακράκης
Στις υπηρεσίες του Νάστου αλλά και του Μακράκη δεν θα μπορεί να υπολογίζει για το ματς της Κυριακής, ο Βέλικο Ντόβενταν μιας και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι τιμωρημένοι. Αρχικά ο Μακράκης έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία ποινή της τιμωρίας του κόντρα στον Εορδαϊκό, ενώ ο Νάστος ήταν εκείνος που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στην Επανωμή μόλις οκτώ λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα χθες επέστρεψε στον Βόλο και πάλι ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Πετράς. Ο Πετράς είναι στρατευμένος και πήρε μετάθεση στο Στρατόπεδο του Στεφανοβικείου. Μάλιστα χθες έδωσε το παρών και στην προπόνηση με τον τεχνικό Ντόβενταν να είναι αρκετά ικανοποιημένος, βάζοντας ακόμη ένα όπλο στην φαρέτρα του. Το θετικό είναι πως προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και έτσι η τεχνική ηγεσία θα μπορεί να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
 
                                             Πήρε την άδεια
Εργασίες αποκατάστασης στα προστατευτικά κιγκλιδώματα ήταν απαραίτητα να γίνουν στο Παντελής Μαγουλάς μετά από έκθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα τέλεσης των αγώνων στο γήπεδο των κυανόλευκων. Τα έργα ξεκίνησαν τις τελευταίες ημέρες και αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα οπότε και θα μπουν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Από την μεριά της, η Αστυνομία σε συνδυασμό με την Πυροσβεστική Υπηρεσία έδωσε την άδεια της και έτσι το παιχνίδι της Κυριακής θα διεξαχθεί δίχως πρόβλημα. Μάλιστα θα ανοίξει και η κερκίδα της Μαιάνδρου ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει και εκεί κόσμο που θα παρακολουθήσει το παιχνίδι. Μέχρι προχθές υπήρχε η σκέψη η κερκίδα να μείνει κλειστή εφόσον τα έργα δεν ολοκληρωθούν, οι άνθρωποι της Νίκης όμως έφεραν σε πέρας τις εργασίες και έτσι των γήπεδο των κυανόλευκων πέρασε από την αρμόδια επιτροπή. Αξίζει να σημειωθεί πως στο παιχνίδι με την Κοζάνη η κερκίδα της Μαιάνδρου είχε μείνει κλειστή μιας και τα έργα δεν είχαν ολοκληρωθεί παρά τις συστάσεις από την Αστυνομία.
 
                                              
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου