ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με νέα πρόσωπα

με-νέα-πρόσωπα-426462

Με απουσίες αλλά και νέα πρόσωπα στην 11άδα θα παρουσιασθεί αύριο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανσερραϊκό για το πρωτάθλημα, αφού υπάρχουν κάποιες αναγκαστικές απουσίες και πιθανόν θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί με αξιώσεις ο Κρίστιαν Νέμεθ.

Οι απόντες τραυματίες Βιθέντε Μόνχε και Παύλος Μητρόπουλος σε συνδυασμό με την απουσία του τιμωρημένου Αλβάρεζ και ο Ούμπιντες που είναι και τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Μάκης Κατσαβάκης τον αναγκάζουν σε αλλαγές.

Στην πρώτη του φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού σε ματς στο Βόλο ο Σερραίος τεχνικός

αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Νέμεθ, αφού ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός δείχνει τις τελευταίες μέρες να είναι σε καλή κατάσταση και ίσως να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων» (έχει μια ακόμη 6λεπτη συμμετοχή).

Ακόμη θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Ισπανός Νοε Ακόστα και ίσως ο Βραζιλιάνος Τικάο που έχουν 5 και 1 συμμετοχή ως τώρα.

Άλλα 4 παιχνίδια έχει να δώσει ο Ολυμπιακός μέσα στο μήνα Μάρτιο, που είναι ο μήνας ο οποίος θα καθορίσει κατά πολύ τη φετινή μεγάλη προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» για τα πλέι οφ, την Ευρώπη και το κύπελλο… Άλλωστε ο μήνας ξεκίνησε προχθές αγωνιστικά με κύπελλο και τον πρώτο ημιτελικό με τον Ατρόμητο, όπου οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν την καλύτερη απόδοση.

Έτσι, εκτός από το αυριανό με τις Σέρρες και το κύπελλο Ατρόμητος-Ολυμπιακός 16/3/11 Ολυμπιακός – Ατρόμητος, μέσα στο μήνα υπάρχουν άλλα δυο ματς πρωταθλήματος με πιο σημαντικό αυτό στην Καβάλα με την τοπική ομάδα, που φαντάζει αυτή τη στιγμή ο μεγάλος αντίπαλος για τη διεκδίκηση της ευρωπαϊκής θέσης.

Ο αγώνας στην Καβάλα είναι στις 20 Μαρτίου, αλλά στο πρωτάθλημα πιο πριν είναι ο αυριανός αγώνας στο Βόλο όπου απαιτείται νίκη πεντάδας με τον Πανσερραϊκό, ενώ πριν την ρεβάνς του κυπέλλου το Σάββατο 12/3 ο Ολυμπιακός έχει να παίξει και στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Ο Μάκης Κατσαβάκης αισιοδοξεί πως δεν θα φανούν τα όποια κενά και η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της και με νέα πρόσωπα μέσα στο Μάρτιο…

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου