ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περισσότερα «μέτρα» στο Παντελής Μαγουλάς

περισσότερα-μέτρα-στο-παντελής-μαγ-452422

Σήμερα αναμένεται εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας να επιθεωρήσουν το Παντελής Μαγουλάς για να ελέγξουν αν η ΠΑΕ Νίκη προχώρησε σε όλα τα απαραίτητα έργα για να υπάρχουν περισσότερα μέτρα προστασίας του αγωνιστικού χώρου από την κερκίδα.

Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν νέα προστατευτικά κιγκλιδώματα, ώστε να αποτρέπεται η ρίψη αντικειμένων και να προστατεύεται περισσότερο ο αγωνιστικός χώρος κατά την διάρκεια ενός αγώνα. Πρόβλημα ωστόσο υπάρχει με την κερκίδα της Μαιάνδρου. Για εκεί ζητήθηκε ειδική σίτα, ώστε να μην μπορούν να την τρυπούν και να την κόβουν οι φίλαθλοι και πετούν από εκεί αντικείμενα κατά την είσοδο των διαιτητών στα αποδυτήρια, ωστόσο μέχρι χθες δεν είχε βρεθεί από τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Ετσι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο για ακόμη μια φορά η κερκίδα της Μαιάνδρου να παραμείνει κλειστή.

Αυτό θα αποφασιστεί σήμερα από την «επίσκεψη» των ανθρώπων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας στο γήπεδο της Νίκης και αν θα κρίνουν τελικά τα έργα είναι επαρκή. Από την πλευρά της ΠΑΕ γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες και μεγάλες προσπάθειες ώστε να ολοκληρωθούν σήμερα τα έργα και να πάρει το γήπεδο τη σχετική άδεια για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Εορδαϊκό. Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας δεν εκφράζουν καμία ανησυχία για τη διεξαγωγή του.

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε χθες στο αθλητικό κέντρο «Όλγα Βασδέκη» η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό. Ο Βέλικο Ντόβενταν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο θα απουσιάζουν λόγω τιμωρίας δυο ποδοσφαιριστές. Ο Μακράκης που δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του στο συγκεκριμένο ματς και ο Νάστος που είδε την κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση στην Επανωμή, δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του Σέρβου τεχνικού.

Το τεχνικό τιμ έχει ρίξει το βάρος στον ψυχολογικό κυρίως τομέα, αφού το ηθικό των ποδοσφαιριστών είναι πεσμένο λόγω της ήττας στην Επανωμή και του τρόπου που αυτή ήρθε.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου