ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μεμονωμένα στην Καλαμπάκα

μεμονωμένα-στην-καλαμπάκα-687827

Την τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση για το 2018 σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει αύριο η Νίκη Βόλου, φιλοξενούμενη του ΑΣ Μετέωρα στην Καλαμπάκα για την 12η και προτελευταία αγωνιστική του α’ γύρου στις 3μ.μ. μιας και την Τετάρτη θα πέσει η αυλαία της χρονιάς με αντίπαλο την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Νίκη Βόλου θέλοντας να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της, οι οποίοι όμως δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν οργανωμένα, μετά από απόφαση που εξέδωσε το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Στην απόφαση που υπογράφεται από τον υφυπουργό κ. Βασιλειάδη και κοινοποιήθηκε μέσω της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας στη Δ.Ε. ποδοσφαίρου των κυανόλευκων αναφέρονται τα εξής: «Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «Α.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ» στο Δημοτικό Γήπεδο Καλαμπάκας «Βασίλειος Καρακίτσιος» την Κυριακή 16-12-2018 και ώρα 15:00 όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «ΜΕΤΕΩΡΑ Α.Σ. – Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ» για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Από την άλλη η διοίκηση του τρικαλινού συλλόγου τονίζει με ανακοίνωσή της πως η φιλοξενία στους κυανόλευκους θα πρέπει να γίνει με υποδειγματική συμπεριφορά, τονίζοντας: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του νομού Τρικάλων να δώσει δυναμικό «παρών» από τις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος» την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στον αγώνα «Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ – Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ» για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος).

Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα με μια ιστορική ομάδα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Γι αυτό το λόγο όλοι μας οφείλουμε να υποδεχθούμε με υποδειγματική συμπεριφορά την αποστολή της βολιώτικης ομάδας και τους φιλάθλους της και να τους φιλοξενήσουμε με την ευπρέπεια που χαρακτηρίζει τον καλαμπακιώτικο λαό. Κάνουμε γνωστό ότι η τιμή του εισιτηρίου γενικής εισόδου για τον κυριακάτικο αγώνα ανέρχεται στα 10 ευρώ. Η είσοδος των μαθητών στον αγωνιστικό χώρο θα είναι δωρεάν».

Χωρίς Μακενγκό

Με τον Κρίστοφερ Μακενγκό να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, μιας και ταλαιπωρείται από ίωση, συνεχίστηκε και χθες Παρασκευή η προετοιμασία της Νίκης Βόλου και των παικτών της, υπό τις οδηγίες του Ράτκο Ντόστανιτς. Στη χθεσινή προπόνηση επέστρεψαν και πάλι οι νεαροί Σιώμος και Ματθαίου, που έλειπαν δικαιολογημένα την Πέμπτη.

Φωτιάδης με Ξάνθη

Από τις 18 έως τις 20 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν τα παιχνίδια για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΚΕΔ/ΕΠΟ να ανακοινώνει τους διαιτητές και τους βοηθούς τους, που θα διευθύνουν τους αγώνες. Στο ματς της Νίκης με την Ξάνθη, που θα γίνει την Τετάρτη 19/12 στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό, διαιτητής θα είναι ο Φωτιάδης από την Καστοριά, που είχε σφυρίξει το παιχνίδι Νίκη-ΝΠΣ Βόλος 1-0 για το περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Βοηθοί του κ. Φωτιάδη θα είναι οι κ.κ. Ψαρρής (Ζακύνθου) και Δημητριάδης (Καστοριάς) και τέταρτος ο κ. Πανυτσίδης (Κοζάνης). Η κλήρωση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή (21/12, 11:30) στα γραφεία της ΕΠΟ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου