ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυλαία στο Champions League με το κεφάλι ψηλά θέλει η ΑΕΚ

αυλαία-στο-champions-league-με-το-κεφάλι-ψηλά-θέλει-η-690631

Η ΑΕΚ βρίσκεται από χθες στη Λισαβόνα όπου απόψε στις 10μ.μ. (Tv: COSMOTE SPORT 2 HD) φιλοξενείται της Μπενφίκα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο αγώνας δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο για την ΑΕΚ, όμως η Ενωση θα ήθελε να φύγει από τη διοργάνωση με θετικό τρόπο, προσπαθώντας να κατακτήσει έστω έναν βαθμό. Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Λιβάγια και ο Αλεφ, που τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Λαμία το περασμένο Σάββατο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Σκωτσέζος Μπόμπι Μπάντεν, που φέτος διαιτήτευσε και τον αγώνα της Μίλαν με τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Μάνταλος: Υπάρχει στενοχώρια

Τη στενοχώρια που υπάρχει σε όλους στις τάξεις της ΑΕΚ για την πορεία δίχως βαθμό στο Champions League, αλλά και τον καταστροφικό Νοέμβριο, μετέφερε λίγο πριν την αναχώρηση για τη Λισαβόνα και το αποψινό ματς με την Μπενφίκα ο Πέτρος Μάνταλος.

«Σε όλη την ομάδα υπάρχει μια στενοχώρια, ένα παράπονο, ότι είμαστε στο τελευταίο ματς και στους μηδέν βαθμούς. Θέλουμε να κλείσουμε τον όμιλο με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα πέρασε δύσκολα τον Νοέμβριο, στα δύο τελευταία ματς είχαμε νίκες σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο. Πλέον χρειαζόμαστε νίκες, όχι τόσο το καλό ποδόσφαιρο, αλλά βαθμούς και νίκες, που φέρνουν αυτοπεποίθηση και ηρεμία, στοιχεία που είχαμε χάσει. Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να βρει το κίνητρο από μόνος του. Ξέρουμε σε ποια διοργάνωση παίζουμε και ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε», δήλωσε ο αρχηγός της «Ένωσης».

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Σήμερα

5ος Όμιλος

22:00 Μπενφίκα-ΑΕΚ

22:00 Αγιαξ-Μπάγερν Μονάχου

Βαθμολογία

Μπάγερν Μονάχου 10

Αγιαξ 8

Μπενφίκα 4

ΑΕΚ 0

6ος Όμιλος

22:00 Μάντσεστερ Σίτι-Χοφενχάιμ

22:00 Σαχτάρ Ντόνετσκ-Λιόν

Βαθμολογία

Μάντσεστερ Σίτι 10

Λιόν 7

Σαχτάρ Ντόνετσκ 5

Χοφενχάιμ 3

7ος Όμιλος

19:55 Βικτόρια Πλζεν-Ρόμα

19:55 Ρεάλ Μαδρίτης-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Βαθμολογία

Ρεάλ Μαδρίτης 12

Ρόμα 9

Βικτόρια Πλζεν 4

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4

8ος Όμιλος

22:00 Βαλένθια-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

22:00 Γιουνγκ Μπόις-Γιουβέντους

Βαθμολογία

Γιουβέντους 12

Μάντσεστερ Γ. 10

Βαλένθια 5

Γιουνγκ Μπόις 1

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου