ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπουδαία επιτυχία για τα κορίτσια της Νίκης

σπουδαία-επιτυχία-για-τα-κορίτσια-της-452889

Σπουδαία εντός έδρας νίκη σημείωσαν τα κορίτσια της Νίκης Βόλου που επιβλήθηκαν επί του Γ.Σ. Λαμίας με 3-1 σετ στο κλειστό της Νέας Ιωνίας για την 3η αγωνιστική της τελικής φάσης που θα κρίνει την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία βόλεϊ Γυναικών.

Στο πρώτο σετ της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενες μπαίνοντας πολύ δυνατά κατάφεραν να αιφνιδιάσουν και προηγήθηκαν γρήγορα στο σκορ με 18-25. Άμεση όμως ήταν και η αντίδραση των γηπεδούχων που ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους παίρνοντας το δεύτερο σετ με 25-16.

Καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα υπήρξε το 3ο σετ όπου η ομάδα της Νίκης Βόλου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 15-22 κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας και εξαιρετικό σερβίς να καλύψει την διαφορά και να πάρει τελικά το σετ με 25-22!

Με την ψυχολογία στα ύψη πλέον, οι παίκτριες της Νίκης διέλυσαν στην κυριολεξία τον αντίπαλο επικρατώντας με χαρακτηριστική ευκολία στο 4ο και τελευταίο σετ με 25-14.

Στην τελική φάση για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας που θα κερδίσει το εισιτήριο απευθείας ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία βόλεϊ Γυναικών, μετέχουν από τον 1ο όμιλο η Νίκη Βόλου και η Α.Ε. Λάρισας, από τον 2ο όμιλο ο Γ.Σ. Ελασσόνας και ο Α.Ο. Σουφλαρίων και από τον 3ο όμιλο η Φθία και ο Γ.Σ. Λαμίας. Οι 6 ομάδες αγωνίζονται σε πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία από μηδενική βάση, χωρίς δηλαδή να μεταφέρουν τα αποτελέσματα της Α’ φάσης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ (Κουτσογιάννης Μαρίνος): Ντινοπούλου Ερατώ, Τριπύλα Γλυκερία, Κολοβού Μαρίνα, Τσουρέα Ειρήνη, Αφέντου Ναυσικά, Αντωνίου Ελένη, Σύρου Ευαγγελία, Βλαχάκη Ιωάννα, Τσιακλάγκανου Μάγδα Αντωνοπούλου Μαρία.

Γ.Σ. ΛΑΜΙΑΣ (Αγγελής Ηλίας): Τρίγγα Ελένη, Ζαχαρή Δήμητρα, Πετροπούλου Ελένη, Τσούπρα Μαρία, Κόντρα Νικολέτα, Διπλάρη Δέσποινα, Ζάρπα Μαρία, Παπαγεωργίου Σοφία, Γώγου Βασιλική, Κουρτομανίτη Ελένη, Δημητρίου Κωνσταντίνα, Νάκη Χρυσούλα.

Εκδήλωση του τμήματος βόλεϊ

Την προσεχή Πέμπτη 3 Μαρτίου και ώρα 20:30, το τμήμα βόλεϊ της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ διοργανώνει στο «Παλιό Πανδοχείο» (Λαχανά & Αλμυρού, πίσω από τα ΚΤΕΛ), τον μεγάλο αποκριάτικο χορό του με φαγητό και ζωντανή μουσική. Όλοι οι συμμετέχοντες διοικούντες, προπονητές, αθλήτριες, γονείς και φίλοι της ομάδας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη χορό και αποκριάτικο ξεφάντωμα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου