ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα Δικαστήρια Γαλάτης και Τσιμπανάκος

στα-δικαστήρια-γαλάτης-και-τσιμπανάκ-691980

Στη σύλληψη του Απόστολου Γαλάτη προέβησαν το βράδυ της Κυριακής αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου.

Λίγη ώρα νωρίτερα και μέσω τηλεοπτικής εκπομπής του Astra Tv ο Απόστολος Γαλάτης είχε αναφέρει πως μετά την επίθεση που δέχθηκε έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό προ περίπου δύο μηνών η Ελληνική Αστυνομία έχει προβεί στην ταυτοποίηση του κατόχου του αυτοκινήτου που χρησιμοποιήθηκε από τον δράστη της επίθεσης και αυτός είναι ο μάνατζερ ποδοσφαίρου και εξωδιοικητικός παράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Ο κ. Τσιμπανάκος προέβη σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση διά του Τύπου κατά του Απόστολου Γαλάτη στην οποία τονίζει πως όσα ειπώθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψή του.

Ο δημοτικός σύμβουλος και τηλεπαρουσιαστής Απόστολος Γαλάτης κρατήθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ωστόσο χθες το πρωί και μετά από προφορική εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερος και θα οριστεί ρητή δικάσιμος σε βάρος του.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Απόστολος Γαλάτης με δήλωσή του τονίζει πως τα σχετικά έγγραφα που αφορούν στην επίθεση που δέχθηκε προ μηνών περιέχονται στη δικογραφία που η Ασφάλεια Βόλου έχει σχηματίσει για την εγκληματική επίθεση που δέχθηκε. Αναλυτικά η δήλωσή του: «Τα όσα ανέφερα, χωρίς χαρακτηρισμούς, στη διάρκεια της εκπομπής μου στην τηλεόραση του «Astra» που με έφεραν κρατούμενο με τη διαδικασία του Αυτοφώρου, μετά από μήνυση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου, είναι γεγονότα που δεν αμφισβητούνται και που πολύ εύκολα και άμεσα θα αποδειχθούν.

Αλλωστε τα σχετικά έγγραφα περιέχονται στη δικογραφία που η Ασφάλεια Βόλου έχει σχηματίσει για την εγκληματική επίθεση που δέχθηκα, μεταβαίνοντας στον χώρο της εργασίας μου.

Η κίνηση Τσιμπανάκου, να υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον μου, μόνο ως αντιπερισπασμός μπορεί να ερμηνευθεί και η εκτίμηση αυτή ενισχύεται από το γεγονός ότι ενώ και εγώ τον μήνυσα, εν τούτοις δεν παρουσιάζεται στις Αρχές για να αντιμετωπίσει την προβλεπόμενη διαδικασία.

Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους, η Δικαιοσύνη την οποία εμπιστεύομαι απόλυτα έχει επιληφθεί και θα αποδώσει τις ευθύνες, όπου υπάρχουν. Όλα τα άλλα, όπως λέμε στη γλώσσα την αθλητική, είναι η μπάλα στην εξέδρα».

Από τη μεριά του Ευριπίδη Τσιμπανάκου υπήρχε η δήλωση πως στόχος δεν είναι εκείνος, αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου και πως θα προχωρήσει σε αγωγή κατά του «Astra Τv», μετά τη μήνυση που υπέβαλε στον Απόστολο Γαλάτη, μέσω του δικηγόρου του Αθ. Χαρμάνη.

Austrian Boys: Στήριξη σε Τσιμπανάκο

Ανακοίνωση στήριξης στο πρόσωπο του Ευριπίδη Τσιμπανάκου εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, μετά τα όσα εκτυλίχθησαν το βράδυ της Κυριακής. Σε ανακοίνωση με τίτλο «Τους φταίει ο γάιδαρος και δέρνουν το σαμάρι» οι Austrian Boys αναφέρουν: «Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες σ’ έναν δικό μας άνθρωπο, σίγουρα δεν μας βρίσκουν αδιάφορους. Πιο συγκεκριμένα, τη λάσπη που κάποιοι εκτοξεύουν από το κανάλι-ανεμιστήρα τους εναντίον ενός δικού μας ανθρώπου, ενός ανθρώπου της Οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου, δεν μπορεί να μας αφήσει άπραγους.

Εμείς λοιπόν, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, μπροστάρηδες και αρωγοί σε κάθε επιτυχία και αποτυχία, σε κάθε χαρά και λύπη της ομάδας μας, με την παρούσα δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στον δικό μας άνθρωπο και μέλος της Οικογένειάς μας, τον κ. Ευριπίδη Τσιμπανάκο. Τον άνθρωπο που στα δύσκολα χρόνια της ομάδας μας βγήκε μπροστά σε μια προσπάθεια που στόχο είχε αρχικά την εξυγίανση αυτής και εν συνεχεία την επιστροφή της στην εγχώρια ποδοσφαιρική ελίτ, μία προσπάθεια με πολλές δυσκολίες και εμπόδια.

Για όλα τα ανωτέρω, που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει στην Οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, ως ένδειξη αναγνώρισης της ως άνω προσπάθειάς του, είναι να βγούμε τώρα εμείς μπροστά γι’ αυτόν, να τον στηρίξουμε και να τον υποστηρίξουμε, όπως άλλωστε και ο ίδιος πράττει επί σειρά ετών για μας.

Σε κάθε περίπτωση, εάν στόχος και επιθυμία ορισμένων είναι να πλήξουν τον Ολυμπιακό Βόλου, χτυπώντας τον κ. Ευριπίδη Τσιμπανάκο, το μόνο που έχουν επιτύχει είναι να μας συσπειρώσουν πιο πολύ. Και τούτο, διότι όποιος πειράζει ένα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου μας, θα βρίσκει απέναντί του και τις υπόλοιπες χιλιάδες των μελών της Οικογένειάς μας.

Κλείνοντας, πέραν της απεριόριστης στήριξης και αφοσίωσης προς το πρόσωπο του Ευριπίδη Τσιμπανάκου, καταλήγουμε με ένα λαϊκό απόφθεγμα, που είναι ιδιαιτέρως επίκαιρο, δεδομένων των συνθηκών: «Τυφλός τυφλόν οδήγαγε και οι δύο σε λάκκο πέσαν»».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου