ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Χαρούμενος από τη διάθεση των παικτών»

χαρούμενος-από-τη-διάθεση-των-παικτώ-692024

Πρεμιέρα με νίκη για τον Ράτκο Ντόστανιτς και μάλιστα με ευρύ σκορ πέτυχε η Νίκη Βόλου την περασμένη Κυριακή, κερδίζοντας με 4-0 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Οι τρεις βαθμοί δεν ήρθαν εύκολα για τους κυανόλευκους, οι οποίοι έδειξαν να μπλοκάρονται στο πρώτο μέρος, αλλά πλέον συνεχίζουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Καντούτσης, πέτυχε το 1-0 πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και στο 41’, ο Κέρι σημείωσε δύο τέρματα στη συνέχεια στο 77’ και στο 83’ με πέναλτι, για να φθάσουμε στο τελικό 4-0 από τον Τζιώρα στο 90’, υποχρεώνοντας τον Οικονόμο στην πρώτη του ήττα μακριά από την Τσαριτσάνη.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του εμφανίστηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε, με τον Σέρβο τεχνικό να προετοιμάζει πλέον την ομάδα του για τη δύσκολη έξοδο στην Καλαμπάκα απέναντι στον ΑΣ Μετέωρα.

Ο 59χρονος τεχνικός ανέφερε αρχικά: «Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας και ήμουν απέναντι σ’ έναν προπονητή που συνεργαστήκαμε και είχαμε μόνο καλές στιγμές και γι’ αυτό ήταν ιδιαίτερο το παιχνίδι. Έπρεπε όμως ένας απ’ τους δύο να κερδίσει κι ένας να χάσει.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Όπως είπε και ο Κώστας (σ.σ. Κατσάρας) το παιχνίδι μπορεί να πήγε σε μεγάλο σκορ όμως μέχρι το 60’ είχαμε απέναντι μια ομάδα πολύ καλή, καλά διαβασμένη, που δεν κλείστηκε, που προσπάθησε να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Μετά το παιχνίδι άνοιξε και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είδα μεγάλη διάθεση από τους ποδοσφαιριστές. Και είναι για εμένα θετικό το ξέρατε εσείς κι από πριν ότι η ομάδα της Τσαριτσάνης είναι το πρώτο παιχνίδι που χάνει εκτός έδρας και μάλιστα πάντα προηγούταν εκτός έδρας. Θέλω, λοιπόν, και γι’ αυτό να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, γιατί ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι κι αυτό είναι πολύ βασικό για να μπορέσουμε να περάσουμε σε άλλο επίπεδο».

Στη συνέχεια και όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την εκτός έδρας ισοπαλία του Ολυμπιακού Βόλου με τον Φωκικό σχολίασε: «Καταρχάς να σας πω ότι δεν μ’ ενδιαφέρει τι γίνεται στην αυλή μας και έξω. Εμένα μ’ ενδιαφέρει ο δρόμος ο δικός μας… να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι, το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο τέλος θα γίνει ταμείο. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει μόνο να κερδίζει η ομάδα μου. Σας είπα και προχθές (σ.σ. την Παρασκευή) ότι την Γ’ Εθνική δεν την γνωρίζω. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αν οι παίκτες μας είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο και τον σκοπό που έχουμε αυτή τη στιγμή δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Το κάθε παιχνίδι σού δίνει τρεις βαθμούς. Μπορεί να πάρεις το ντέρμπι και να χάσεις κάπου αλλού».

Τέλος, αναφορικά με τις αλλαγές που πραγματοποίησε κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του: «Είναι θετικό το ότι μπορώ να έχω και να κάνω τέσσερις αλλαγές. Στα τρία επόμενα παιχνίδια θα πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις. Θα πρέπει να δω τους ποδοσφαιριστές, είναι καλό ο υγιής ανταγωνισμός που υπάρχει μέσα στην ομάδα. Οι αλλαγές δεν έγιναν επειδή δεν ήμουν ευχαριστημένος με τους παίκτες, αλλά είχαμε το σκορ και έκανα τις αλλαγές για να δω τους παίκτες, γιατί θα πρέπει στα τρία επόμενα παιχνίδια να σκεφτώ κάποια πράγματα. Οι παίκτες μεταξύ τους έχουν υγιή ανταγωνισμό και θετική ενέργεια. Και για να σας πω για τη φιλοσοφία μου πάνω απ’ την ομάδα δεν βάζω κανέναν. Ατομικά δεν κοιτάζω κανέναν το άθλημα είναι ομαδικό. Κοιτάζω μόνο το καλό της ομάδας, αυτό μ’ ενδιαφέρει. Μέσα απ’ την ομαδικότητα θα κερδίσουν όλοι. Ατομικά δεν κοιτάζω κανέναν απολύτως».

Κατσάρας: Διαφορά δυναμικότητας

Στη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην ομάδα του, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, και τη Νίκη Βόλου, στάθηκε ο τεχνικός των πρασίνων Κώστας Κατσάρας, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο προπονητή της Νίκης Βόλου, Ράτκο Ντόστανιτς, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην ομάδα της ΑΕΛ. Ο 43χρονος προπονητής σχολίασε αρχικά:

«Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία την ομάδα της Νίκης. Όλα καθαρά, καλό γήπεδο, σεβαστοί άνθρωποι. Για εμάς το παιχνίδι τελείωσε στο 2-0, όπως καταλαβαίνετε. Προσπαθήσαμε να κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα «μάτια», παρόλο που υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας, εμπειρίας και ατομικής ικανότητας.

Νομίζω πως οι ποδοσφαιριστές μου μέχρι το 70’ περίπου, που έγινε το 2-0 κοίταξαν τον αντίπαλο στα «μάτια», χωρίς να είμαστε καθόλου επικίνδυνοι επιθετικά, δεν το συζητάμε αυτό, παρά μόνο μέσα από κάποια στημένα, κάποιες δεύτερες μπάλες.

Είχαμε μια καλή αμυντική οργάνωση, όμως αυτό δεν φτάνει όταν παίζεις με καλύτερο αντίπαλο. Πρέπει να είσαι και ικανός επιθετικά. Απλά μας πικραίνει πολύ που άνοιξε η ψαλίδα του σκορ, άδικα για την ομάδα μας, αλλά κοιτάμε το αύριο, έχουμε έναν τελικό πριν τις διακοπές. Αν καταφέρουμε να πάρουμε αυτό το ματς θα κερδίσουμε την αγωνιστική κατηγορία.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης Βόλου. Είναι τυχεροί που η ομάδα έχει προπονητή τον Ντόστανιτς. Ο οργανισμός της Νίκης έχει μόνο να κερδίσει από αυτό και μακάρι μ’ αυτόν τον άνθρωπο να πάτε όσο πιο ψηλά μπορείτε».

Blue Club: Ολοι στα Μετέωρα

Κάλεσμα ενόψει του αγώνα των Μετεώρων απευθύνουν οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης Βόλου και το Blue Club σε σχετική ανακοίνωση τονίζει: «Η ομάδα μας συνεχίζει ακάθεκτη από νίκη σε νίκη με αποτέλεσμα το απόγευμα της Κυριακής να μας βρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Εμείς πάμε στο γήπεδο γιατί είμαστε ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και γιατί βλέπουμε ότι οι παίχτες μας προσπαθούν για το καλύτερο. Έτσι λοιπόν εμείς θα είμαστε στα Μετέωρα είτε οργανωμένα, είτε μεμονωμένα, είτε ακόμα και αν απαγορευτεί η εκδρομή και καλούμε όλο τον κόσμο να πράξει το ίδιο.

Βέβαια έχουμε και το μπάσκετ το οποίο δεν μας αφήνει καθόλου αδιάφορους, καθώς εκεί δουλεύουν όλα ρολόι και δεν μας πτοούν οι όποιες ήττες έρχονται γιατί είμαστε σίγουροι ότι οι στόχοι θα επιτευχθούν. Τέλος, έχουμε και το βόλεϊ το οποίο βρήκε τον ρυθμό του και οι κοριτσάρες πάνε από νίκη σε νίκη.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΥΓ1: Όσοι δεν πάνε Μετέωρα θα είναι όλοι στο κλειστό.

ΥΓ2: Πληροφορίες για την εκδρομή στα γραφεία του συνδέσμου μας».

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3

«Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου