ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα… έψαλε στο Γιαννόπουλο στην ΚΕΔ

τα-έψαλε-στο-γιαννόπουλο-στην-κεδ-453024

Πρωί – πρωί χθες ο Στράτος Γιδόπουλος με την οργή που είχε από τη διαιτησία που αντιμετώπισε η ομάδα την Κυριακή στο παιχνίδι με την Επανωμή, βρέθηκε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου τα… έψαλε στον επικεφαλής της ΚΕΔ κ. Γιαννόπουλο και οι δυο τους είχαν έντονο διάλογο.

«Καταδιώκουν τη Νίκη. Δεν ξέρω από πού παίρνουν εντολές αλλά πρέπει κάτι να γίνει», είπε σε έντονο ύφος ο Γιδόπουλος, ωστόσο η αντίδραση του Γιαννόπουλου μετά τον έντονο διάλογο που είχαν οι δυο άντρες, ήταν να μεταφέρει στους security ότι δεν πρέπει να επιτραπεί ξανά η είσοδος στον ισχυρό άνδρα της Νίκης Βόλου.

«Εμένα δεν μου επιτρέπει την είσοδο, αλλά δεν έκανε το ίδιο και με κάποιον άλλον που πήγε και τον απείλησε ότι θα τον ξηλώσει από τη θέση του», ήταν το σχόλιο του Στράτου Γιδόπουλου.
Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης που κάθισε στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με την Επανωμή, αμέσως μετά την αναμέτρηση επιτέθηκε επίσης λεκτικά στον διαιτητή κ. Κυριαζίδη. Μάλιστα ο δεύτερος έγραψε στο φύλλο αγώνος ότι ο κ. Γιδόπουλος μπήκε στο καμαράκι και τον εξύβρισε, χωρίς όμως να αναφέρει ακριβώς τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν.
Να σημειωθεί ότι τόσο η ΠΑΕ, όσο και οι ποδοσφαιριστές, εξέδωσαν καυστικές ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας αμέσως μετά την αναμέτρηση. Η ΠΑΕ έκανε λόγο για διατεταγμένη αποστολή που εξετελέσθη και για χειρουργείο, ενώ η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μήπως κάποτε θα πρέπει να σταματήσετε να καλύπτετε τις μύτες σας με ακριβά αρώματα για να διαπιστώσετε επιτέλους την δυσοσμία που βγάζει η σαπίλα από το πτώμα του ποδοσφαίρου; Πλέον δεν αντέχουμε άλλο να μας στερούν ετσιθελικά τη χαρά της νίκης και να πηγαίνει στράφι ο ιδρώτας μας».
Επιπλέον ο Στράτος Γιδόπουλος δήλωσε ότι μπροστά στον Κυριαζίδη ο Καλόπουλος είναι ο Αγιος Ονούφριος. 
  
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου