ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα τελικά ο ΟΥΚ

στα-τελικά-ο-ουκ-453034

Την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών κατέλαβε η ομάδα του ΟΥΚ Βόλου, σημειώνοντας τρεις νίκες στα τέσσερα παιχνίδια που δόθηκαν στην πισίνα του Κολυμβητηρίου της Νέας Ιωνίας Βασίλης Πολύμερος και ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή.
Αρχικός στόχος για τους πολίστες του Τάσου Μαρινάγη ήταν η πρόκριση και για τον λόγο αυτό έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι στις ομάδες του Νηρέα Λαμίας, του Ολυμπιακού Πειραιώς, του Παναθηναϊκού και της Καρδίτσας, έχοντας και τη συμπαράσταση του βολιώτικου κοινού. 
Με τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια οι πολίστες του ΟΥΚ εξασφάλισαν τη δεύτερη θέση και έτσι πανηγύρισαν ακόμη μία μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.
Η αρχή ήταν ιδανική κόντρα στην ομάδα της Καρδίτσας με το ευρύ 27-1 λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη νίκη με 19-2 στην πρώτη φάση του θεσμού. Στη συνέχεια ήρθε η νίκη με 14-4 επί του Παναθηναϊκού, η ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-10 και τέλος ήρθε η νίκη με 16-3 επί του Νηρέα Λαμίας που σφράγισε το εισιτήριο στην επόμενη φάση, όπου ο ΟΥΚ θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Όλα τα αποτελέσματα της Β’ Φάσης ήταν: Ολυμπιακός – Νηρέας Λαμίας36-3, ΟΥΚ – Καρδίτσα   27-1, Καρδίτσα – Ολυμπιακός 0-21, Παναθηναϊκός – ΟΥΚ4-14, Νηρέας Λαμίας – Καρδίτσα 11-5, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 10-3, Παναθηναϊκός – Νηρέας Λαμίας 3-2, ΟΥΚ   – Ολυμπιακός 4-10, Καρδίτσα – Παναθηναϊκός 2-10 και Νηρέας Λαμίας – ΟΥΚ 3-16.
 Για την ομάδα του ΟΥΚ στη β’ φάση συμμετείχαν οι πολίστες: Βαγγέλης Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Τσιανάκας, Βασίλης Παπαδημητρίου (τερματοφύλακες), Γιάννης Μαλλιαρός, Δημήτρης Κούτρας, Αργύρης Μαρασλής (αμυντικοί), Μιχάλης Νικολέρης, Ιάσων Μάρκου, Δημήτρης Βαρδάκης, Παντελής Σαμακοβίδης, Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, Θάνος Τζαμπάζης, Νίκος Κουφός, Αποστόλης Πέτσης, Γιώργος Μαρινάγης (περιφερειακοί), Χρήστος Μαρινάγης, Θάνος Γραμμένος, Μάριος Χατζηγούλας, Γιάννης Ιωαννίδης (φουνταριστοί).
                                                           

Οι υπόλοιποι

Εκτός όμως από τον ΟΥΚ και τον Ολυμπιακό Πειραιώς που προκρίθηκαν από τον όμιλο του Βόλου την πρόκριση στην τελική φάση των «8» πήραν ακόμη οι ομάδες του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή από τον 1ο όμιλο. Από τον 3ο όμιλο προκρίθηκαν οι ομάδες του Πανιωνίου και της Βουλιαγμένης ενώ από τον 4ο όμιλο την πρόκριση έλαβαν οι σύλλογοι της Γλυφάδας και των Χανίων. Η τρίτη φάση ή αλλιώς τελική θα διεξαχθεί από τις 18 ως τις 20 Μαρτίου και εκεί θα προκριθούν οι δυο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, σύνολο οκτώ. Εκεί θα σχηματιστούν σχηματιστούν δυο όμιλοι των τεσσάρων ομάδων ο καθένας. Η κλήρωση για την τελική Φάση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 / 3 / 11 και ώρα 13:30.
 
Η Βαθμολογία                                                                                             
1.Ολυμπιακός           12
2.ΟΥΚ                      9
3.Παναθηναικός       6
4.Νηρέας                  3
5.Καρδίτσα               0
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου