ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπουδαία νίκη για τον Θησέα Αγριάς που μπορούσε και περισσότερα

σπουδαία-νίκη-για-τον-θησέα-αγριάς-που-693312

Σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Θησέας, επικρατώντας του Πιερικού με 1-0 στο γήπεδο της Αγριάς. Οι Αγριώτες έφτασαν σε ένα ακόμη τρίποντο και στους 14 βαθμούς, έχοντας καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 13’ ο Βλάχος, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να απειλήσουν την ομάδα από τη Μαγνησία.

Το γκολ της ομάδας της Αγριάς προήλθε από μια οργανωμένη αντεπίθεση, με τον Αγιασιώτη από τα δεξιά να βγάζει τη σέντρα και τον Βλάχο στο πίσω δοκάρι να παίρνει την κεφαλιά, γράφοντας το 1-0, που έδωσε και τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους.

Ο Βλάχος απείλησε εκ νέου τον Κούζα, με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Κοτζαθανάση, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Πιερικού απέκρουσε. Σουτ του Πέτση στο 65’ έφυγε μόλις άουτ, καθώς και η προσπάθεια του Μπόρα στο 71’, που βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ.

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Δημητριάδης, Διαμαντόπουλος (75’ Καψιώτης), Μπόρας, Βαν Ντε Γουίχε, Γιαουπλάρι, Αγιασιώτης (60’ Ζάχος), Κοτζαθανάσης, Βλάχος (65’ Τσιουρής), Πέτσης (80’ Γαλανόπουλος), Χατζησταμάτης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Κούζας, Βερνάρδος, Χατζηδίμπας, Τσιούχας, Καρτσαμπάς Αλ. (65’ Λαμπίρης) , Καρτσαμπάς Αθ. Σκλιοπίδης (65’ Λαζαρίδης), Κραγιόπουλος Μάνος, Κωτσιαρίδης (74’ Τουλίκας), Σεχολάρι, Δαδάκος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου