ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Μόνο νίκες» για Νίκη …με Ντόστανιτς

μόνο-νίκες-για-νίκη-με-ντόστανιτς-696039

Τον Οικονόμο Τσαριτσάνης υποδέχεται την Κυριακή στις 15.00 η Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο και το σύνθημα που κυριαρχεί στην ομάδα της Νέας Ιωνίας είναι «μόνο νίκες» και την Κυριακή και κάθε Κυριακή.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σήμερα Παρασκευή στις 14:00 στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση και θα γίνει η πρώτη συνέντευξη του νέου προπονητή Ράτκο Ντόστανιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός που θεωρείται πολυτέλεια για την Γ΄ Εθνική θα είναι την Κυριακή για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδος έχοντας ήδη σχηματίσει εικόνα από τις προπονήσεις ενώ μελέτησε και όλους τους αγώνες που έχει δώσει η Νίκη τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Ο πρόεδρος της ΔΕ της Νίκης Νίκος Ιμεράι μιλώντας προχθές στον «sporfm» αναφερόμενος στον νέο προπονητή τόνισε ότι ήρθε στη Νίκη όχι μόνο για τώρα αλλά και για τη μεγαλύτερη κατηγορία που θα αγωνίζεται του χρόνου υπογραμμίζοντας πως: «Ήταν δύσκολο να τον φέρουμε. Στο τηλέφωνο άκουσε Νίκη και ήταν διστακτικός λόγω της κατηγορίας. Με το που ήρθε και μιλήσαμε καταφέραμε να τον πείσουμε. Ήρθε για να ανεβούμε και για να φτιάξει και για τη μεγαλύτερη κατηγορία την ομάδα. Ανέλαβε εν λευκώ. Του είπα ότι αν χρειαστεί να αλλάξει όλη την ομάδα έχει το «πράσινο φως» από την πλευρά μου».

Με όλους τους ποδοσφαιριστές να μετέχουν κανονικά στην προπόνηση και μετά τον Ταβάρες και ο Τζιώρας, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης που η ομάδα θα έχει πληρότητα. Μετά την προπόνηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία επισκέφτηκαν τον πρόεδρο της Δ.Ε. στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής του (Passion Fruit) για να του ευχηθούν για τη ονομαστική του γιορτή.

Πάντως για το κυριακάτικο παιχνίδι η Νίκη θέλει μια άνετη νίκη απέναντι σε μια ομάδα αήττητη εκτός έδρας!

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης έχει κερδίσει στην Καρδίτσα 0-1 και έχει πάρει ισοπαλίες στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην Καλαμπάκα και στην Αγριά με τον Θησέα, αλλά την Κυριακή ξέρει ότι αντιμετωπίζει την επίδοξη πρωταθλήτρια με την καλύτερη άμυνα και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση…

Ο Μελτζανίδης διαιτητής

Ο Γιώργος Μελτζανίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή 9/12 στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο που η Νίκη υποδέχεται τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Ο Μελτζανίδης έχει «σφυρίξει» φέτος άλλο ένα παιχνίδι της Νίκης, αυτό με τον ΑΟ Σελλάνων εκτός έδρας στις 14/10 στο οποίο οι «κυανόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Από την αγωνιστική περίοδο 2013-14 βρίσκεται στους πίνακες διαιτητών, ενώ πρόπερσι διηύθυνε και δύο παιχνίδια της Φούτμπολ Λιγκ. Συνολικά έχει «σφυρίξει» σε 46 παιχνίδια εθνικών κατηγοριών και κυπέλλου.

Την Κυριακή βοηθοί του θα είναι οι Στέφανος Παρασίου και Κώστας Γιάντσης επίσης από την ΕΠΣ Ημαθίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Καλύβας από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Ολες οι διαιτησίες στον 4ο όμιλο (11η αγωνιστική):

Νίκη Βόλου – Οικονόμος Τσαριτσάνης

Μελτζανίδης, Παρασίου, Γιάντσης (Ημαθίας)

Φωκικός – Ολυμπιακός Βόλου

Γκάμαρης, Δόσης, Κοκαρίδας (Αθηνών)

Α.Ο. Σελλάνων – Αναγέννηση Καρδίτσας

Τασιόπουλος, Σακκάς, Σαμαράς (Θεσσαλίας)

Θησέας Αγριάς – Πιερικός

Τσιοφλίκη, Νίκζας, Δεδικούσης (Λάρισας)

Στυλίδα – Μετέωρα

Πολυχρόνης, Μηνούδης (Πιερίας), Καλορογιάννης (Κυκλάδων)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Αστέρας Ιτέας

Αγγελούλης, Στάικος (Λάρισας), Μπάλας (Τρικάλων)

Απόλλων Μακρυχωρίου – Αλμυρός

Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), Αλεξόπουλος, Σταφυλάς (Τρικάλων)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου