ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τώρα βλέπει κύπελλο!!!

τώρα-βλέπει-κύπελλο-453496

Σε ρυθμούς κυπέλλου μπαίνει από σήμερα ο Ολυμπιακός, καθώς μετά το χθεσινό ματς πρωταθλήματος στην Κέρκυρα την ερχόμενη Τετάρτη στις 6 μ.μ. παίζει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του θεσμού.
Ο Ολυμπιακός που φέτος γράφει ιστορία, φθάνοντας πιο κοντά σε ένα όνειρο τελικού και περνώντας για πρώτη φορά στα ημιτελικά του κυπέλλου, θέλει κάτι θετικό σε αυτό το πρώτο ματς της Τετάρτης και την πρόκριση στη ρεβάνς του Πανθεσσαλικού στις 16 του Μάρτη...
Ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα μεταβεί από αύριο στην Αθήνα για τον αγώνα της Τετάρτης 2 Μαρτίου, ενώ για τη ρεβάνς ήδη έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων.
Για τον αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 στις 18:00, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
• 5€ (ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ – ΠΑΙΔΙΚΑ) στις θύρες 1-12,13,14,17,26 – 28,31-42,43 – 56 (Είσοδος από 1η , 2η και 3η Πεζογέφυρα)
• 10€ στις θύρες 1-12 και 31 – 42 (Είσοδος από 1η και 3η Πεζογέφυρα)
• 15€ στις θύρες 13,14,17, 26 – 28 και 43 – 56 (Είσοδος από 1η και 2η Πεζογέφυρα)
• 50€ στην θύρα 16 (ΚΕΡΚΙΔΑ 108) (Είσοδος από 2η Πεζογέφυρα).
• Δωρεάν είσοδος για όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.
• Εισιτήρια δεν θα διατεθούν για τους φιλάθλους του Ατρομήτου.
Τα σημεία προπώλησης είναι τα εξής: • ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ: 24210 34507 και από τα εξής πρακτορεία ΟΠΑΠ: ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99 •ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, •Π ΚΑΨΙΩΧΑΣ, Ιωλκού 3, • ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 47Α, (Ιωλκού),• ΒΟΥΛΓΑΡΗ, Πολυμέρη 13 • ΨΑΡΟΜΠΑΣ, Ιωλκού 232 με Μαβίλη, • ΒΑΡΑΚΛΙΩΤΗΣ Σ., Αναλήψεως 43, •ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Γ. Δήμου 170 – Βλαχάβα, •ΒΛΑΧΟΥΤΣΟΥ, Κ. Καρτάλη 268-Αχιλλοπούλου, •ΓΑΚΗΣ Λ., Κροκίου 42 Παλαιά Βόλου, •ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΟΥ Θ., Αλεξάνδρας 231, • ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Π., Αντωνοπούλου 11,
Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται και από τους Συνδέσμους Οργανωμένων Φιλάθλων Austrian Boys, ΣΦΕΟΒ, Vatos Locos.
Εκτός από τη ρεβάνς ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει αν είναι δυνατόν από την Τετάρτη ένα αποτέλεσμα που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση, ενώ για να φθάσει στα ημιτελικά διαδοχικά απέκλεισεστην παράταση (0-1) τον ΟΦΗ στην Κρήτη με γκολ από πέναλτι του Καπετάνου, τον Πανσερραϊκό (2-0) στο Βόλο με δυο γκολ του Σολάκη και σε διπλούς αγώνες την Κέρκυρα (18/1/11 Κέρκυρα – Ολυμπιακός Β. 0-2: 26′ πεν. Μόνχε, 80′ Μαρτίν και 3/2/11 Ολυμπιακός Β. – Κέρκυρα 1-2 :28′ Μαρτίν – 17′ Παρασκευαΐδης,74′ Η. Ιωάννου).
Ο Ατρόμητος παίζει για τρίτη φορά στην ιστορία του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο προηγούμενες ήταν στις περιόδους 1991-92 και 2007-08, χάνοντας από ΟΣΦΠ και
Άρη.
 
Ηττα των Νέων
Την ήττα με 2-1 γνώρισε χθες η ομάδα Νέων Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου στην Κέρκυρα από την αντίστοιχη τοπική ομάδα .Η Κέρκυρα προηγήθηκε 2-0 και ο Ολυμπιακός μείωσε σε 2-1 με τον Λέτσο.
 
 
 
Ανακύκλωση από Vodafone – Ολυμπιακό
 
Η Vodafone και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου το ρίχνουν… στην ανακύκλωση. Καλούν όλους τους φιλάθλους της ομάδας να ανακυκλώσουν παλιά κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και αξεσουάρ ρίχνοντάς τα στον ειδικό κάδο συλλογής που έχει τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό στο γήπεδο της ομάδας.
Η Vodafone και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου υπενθυμίζουν ότι τα κινητά τηλέφωνα δεν πρέπει να καταλήγουν στα σκουπίδια, καθώς είναι φτιαγμένα από υλικά, τα οποία μπορεί να επιβαρύνουν το περιβάλλον, εάν πεταχτούν στους κάδους απορριμμάτων. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα επιμέρους υλικά των συσκευών αυτών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή άλλων αντικειμένων (π.χ. οικιακής χρήσης).
 
Παράλληλα, κάδοι συλλογής κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ, υπάρχουν στα καταστήματα της Vodafone σε όλη την Ελλάδα, για όλους τους φίλους του περιβάλλοντος.
Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να αναζητήσεις παλιά κινητά τηλέφωνα, φορτιστές, αξεσουάρ και μπαταρίες που μένουν ξεχασμένα στα συρτάρια σου ή σε κάποιο σημείο του σπιτιού σου, περιμένοντας… να ανακυκλωθούν;
Δείξε έμπρακτα το ενδιαφέρον σου για την προστασία του περιβάλλοντος. Απλά, ρίξ’ το… στην ανακύκλωση μαζί με τη Vodafone και την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου!
 
 
Το ΙΑΣΩ χορηγός
 
H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ συνεχίζει τη συνεργασία της με το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, επίσημος χορηγός της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και άριστη εξειδίκευση ιατρικού προσωπικού στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και όχι μόνο.
Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που βρίσκεται στο 8ο χλμ. της Π.Ε.Ο Λάρισας – Αθηνών, στη Νίκαια της Λάρισας είναι μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα υγείας στην Ελλάδα και ασφαλώς η μεγαλύτερη στην περιφέρεια και μάλιστα σε μία πολύ κρίσιμη οικονομική περίοδο. Για πληροφορίες σχετικά με το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, επισκεφτείτε το site: www.iasothessalias.gr
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου