ΤΟΠΙΚΟ

Εντυπωσιακός ο Αίαντας στην Αγία Παρασκευή

εντυπωσιακός-ο-αίαντας-στην-αγία-παρα-700031

Μεγάλη νίκη πήρε ο Αίαντας κερδίζοντας την Αγία Παρασκευή με 3-0 εκτός έδρας συνεχίζοντας τις καλές του εμφανίσεις. H ομάδα του Στέλιου Μαλακασιώτη αντίθετα δείχνει διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και έχει υποχωρήσει κάτω από την πεντάδα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Χειλά να βρίσκει τον Κατσιαβριά και εκείνος να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Αγίας Παρασκευής. Περίπου 15 λεπτά αργότερα οι ρόλοι αντιστράφηκαν, αφού ο Κατσιαβριάς πάσαρε στον Χειλά και εκείνος έκανε το 0-2. Την νίκη για τους κιτρινόμαυρους σφράγισε στο 70’ ο Μπιρτσάι έπειτα από ασίστ του Αραπίτσα. Η ομάδα της Σούρπης θα μπορούσε να πετύχει και άλλο τέρμα όμως η προσπάθεια του Κατσιαβριά σταμάτησε στο δοκάρι.

Αγία Παρασκευής-Αίας Σούρπης 0-3

Σκόρερ: (9’ Θ. Κατσιαβριάς, 25’ Χειλάς, 70’ Μπιρτσάι)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Μίλτος, Χρόνης, Κουσκουρίδας (35’ Τσίλογλου), Λούμπαρδος, Κουρτέλης, Φέιζο (45’ Τρίμμης), Πάσσα (80’ Ξαφογιάννης), Σιόβας, Αλαμάνης, Κατσαγεωργίου, Ρουσσάς.

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Σιαμουρδάνης, Παπανικολόπουλος, Πλαβός, Μιχόπουλος, Χριστέλος (78’ Τσιάτσιος), Μπιρτσάι, Τσόγκας (60’ Νικογιάννης), Αραπίτσας, Χειλάς (81’ Κ. Κατσαβριάς), Θ. Κατσιαβριάς (75’ Κωστούλας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου