ΤΟΠΙΚΟ

Νίκη στο φινάλε για Σκιάθο

νίκη-στο-φινάλε-για-σκιάθο-700050

Εκμεταλλευόμενη την έδρα της η Σκιάθος νίκησε με 2-0 τον Πρωτεσίλαο και βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος έχοντας ωστόσο ένα παιχνίδι λιγότερο μαζί με τον Ρήγα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης παρόλο που χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι το 85’ για να ανοίξουν το σκορ. Ο Πρωτεσίλαος από την πλευρά του έδειξε ότι θα μπορούσε να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Δήμητρα την προηγούμενη αγωνιστική όμως τα δύο γκολ που δέχτηκε στο τέλος του αγώνα απέτρεψαν αυτό το ενδεχόμενο. Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε ο Χισάι με κεφαλιά στο 85ο λεπτό, ενώ ο Αλικά σφράγισε τη νίκη για τους Σκιαθίτες στις καθυστερήσεις με πλασέ.

Σκιάθος-Πρωτεσίλαος 2-0

Σκόρερ: (85’ Χισάι, 90’ Αλικά)

ΣΚΙΑΘΟΣ: Τσάκος, Α. Τζελάι, Τάσος (70’ Μπρέγκου), Νασιάκος, Τουρναβίτης, Σταμέλος, Μανωλιός (75’ Σ. Αϊντίνι), Γκιαουράκης (46’ Αλικά), Χισάι, Ντ. Πρίφτι, Μπάμπα (85’ Βεργίνης).

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μαργαρίτης, Ι. Λάμπος, Μπουρτζής, Ακριβούσης, Λεϊμονής, Κ. Κόρκος, Κοπάνας, Τσουβαλιάς (75’ Χ. Χριστοδούλου), Α. Λάμπος, Σούδης, Θ. Κόρκος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου