ΤΟΠΙΚΟ

Πήρε αυτό που άξιζε ο Διαγόρας

πήρε-αυτό-που-άξιζε-ο-διαγόρας-700063

Ακόμη τρεις βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Διαγόρας που επικράτησε με 3-0 στην έδρα του Ηρακλή και επανήλθε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα δεν συνάντησε δυσκολίες παρά το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου και έφτασε σε μια νίκη που τον διατηρεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Κυριάκος ο οποίος εκτέλεσε φάουλ στο 47’, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Ηρακλή. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Στεφανοβικείου σφράγισε την νίκη με τον Βαλωτή να πλασάρει όμορφα για το 0-2. Το τελικό σκορ της αναμέτρησης διαμόρφωσε ο Καραπλιάγκος με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κυριάκου από τα δεξιά. Ο Ηρακλής παρόλο που κρατούσε την ισοπαλία στο ημίχρονο δεν άντεξε την πίεση των αντιπάλων του και ηττήθηκε για 7η φορά στο πρωτάθλημα σε 9 αγώνες.

Ηρακλής-Διαγόρας 0-3

Σκόρερ: (47’ Κυριάκος, 50’ Βαλωτής, 81’ Σπ. Καραπλιάγκος)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Μπατσικώστας, Μάρκος, Αντζούρης, Στρούγγης, Π. Γκίκας, Α. Γκίκας (79’ Δεληγιάννης), Ευαγγέλου, Γκάγκας, Πετρόπουλος, Ίμπρα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Πρασσάς, Καλλιακούδας (70’ λ.τρ. Ιωάννου), Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Γουτούλης, Βαλωτής, Κυριάκος (88’ Ντάφος), Καραμανλής (80’ Κ. Καραπλιάγκος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου