ΤΟΠΙΚΟ

Μπορούσε την νίκη ο Μαγνησιακός, ισοφάρισε στο φινάλε η Αγία Άννα

μπορούσε-την-νίκη-ο-μαγνησιακός-ισοφά-700073

Ενα βαθμό πήρε στην έδρα της Αγίας Αννας ο Μαγνησιακός μετά το τελικό 2-2 και συνεχίζει την προσπάθεια του να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την πλευρά της η Αγία Αννα έχασε σημαντική ευκαιρία να μπει και πάλι στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι είχα την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Το πρώτο μέρος τελείωσε στο 0-0 και κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη που θα είχε η επανάληψη. Στο 65’ οι προσπάθειες των γηπεδούχων απέδωσαν καρπούς με τον Σπύρο Ζάγκα έπειτα από σέντρα του Χατζητρακόσια να κάνει το 1-0.

Ο Μαγνησιακός δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι μέσα σε 5 λεπτά. Στο 80’ ο Τσένα έφερε το παιχνίδι στα ίσια και ο Μυλωνάς στο 85’ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του που όδευε σε μια σημαντική νίκη. Ομως η Αγία Αννα βρίσκοντας τα ψυχικά αποθέματα μετά την πεντάλεπτη ψυχρολουσία ισοφάρισε στο 90’ με καρφωτή κεφαλιά του Ζαρίφη έπειτα από κόρνερ και με αυτό τον τρόπο έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αγία Αννα-Μαγνησιακός 2-2

Σκόρερ: (65’ Σ. Ζάγκας, 90’ Ζαρίφης – 80’ Τσένα, 90’ Μυλωνάς)

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Βάν ντε Γουΐχε, Θ. Ζάγκας, Στεργιόπουλος, Σκοπός, Πετσιμέρης, Καραλόπουλος (40’ Χατζητρακόσιας), Σ. Ζάγκας, Φιλατζικιώτης, Ζαρίφης, Κ. Τσιουρέλης (65’ Δερβένης), Σ. Τσιουρέλης.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Στούκας, Οικονόμου (53’ Τσένα), Χριστοδούλου (74’ Γκέρτσος), Μαγιόγλου, Βασιλείου, Ψιάνος, Κρανιάς, Ζενούνι, Δανηλόπουλος, Θεωδορόπουλος (90’ Κωστής), Νταφόπουλος (77’ Μυλωνάς).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου